0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #320 -: Януари 06, 2010, 19:05:56 pm »
pipita за голямо жъжаление е точно така.За това съм спряла да се занимавам с тях и ходя до Тутракан.Мног съм доволна от д-р Бойчев.Той направи страшно много за мен.Жалко е наистина,че в такъв голям град няма нито един кадърен лекар.Ако мога с нещо да ти бъда полезна знай,че съм на среща.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #321 -: Март 18, 2010, 13:02:47 pm »
Искам да се запиша и аз в русенската тема!
Историята ми е кратка, но за сметка наситена с посещения на доста различни специалисти, както в Русе, така и във Варна, Плевен и София. Пробваме се за бебе от известно време.
Накратко: миналата година цикълът ми спря за 2-3 месеца, благодарение на витамини, изписани от Шишкова всичко си дойде на мястото.
В края на 2009 бях на преглед в София - установи се проблем с овулацията, така се наложи да направя Цветна снимка - беше при Зарзаланов. Последва лапароскопия в София. Оказа се, че всичко ми е ОК. Бях на контролен преглед при Бойчев в Тутракан и аз само суперлативи мога да сипя по негов адрес.


Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #322 -: Март 27, 2010, 17:02:57 pm »
Такаааа чак незнам от къде да започна седя и гледам и чета само едно и също колко некадърност има между гинеколозите в Русе.Накратко моята история,е че бях бременна 2006год.вкараха ме в АГ-Русе,защото имах температура 37.2 която сметнах за не нормална.3дни ме даржаха,без да разберат какво,ми е вливаха ми антибиотик правиха ми обтриване на влагалището след,което получих отлепяне на плацента,трагнах си от там на 7мия ден,защото просто ме беше страх какво още може да ми направят.От там в Ескулап мислех,че ще ми помогнат но нееееее вдигнах 39градуса температура а те още незнаеха от къде идва проблема.Естествено се вбесих и със сълзи на очи звъннах на д-р Л.Бойчев,не бях ходила до тогава при него.Веднага трагнах за Тутракан но докато стигна вече беше късно изтекоха ми водите и не оставаше нищо друго освен да ми предизвикат раждане.Загубих бебето си,но най-голямата ми грешка беше,че не продължих да ходя в Тутракан а почнах да посещавам нашите гинеколози в Русе.Няма да изреждам имена поради простата причина,че е нямало гинеколог при който да не съм ходила е чудя се как за 3години пък неразбраха,къде ми е проблема.Реших,че няма да стане така и се записах отново в Тутракан.Доктора ми пусна наново всички изследвания и на 3тия месец бях бременна ето ме сега бременна в 7мия месец,цялото си щастие дължа на тоя човек.Така,че мили дами сами си направете извода.Пожелавам на всички успех.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #323 -: Март 27, 2010, 18:28:46 pm »
И на теб успех!
Още малко и ще гушнеш своето слънчице :babyflips:
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #324 -: Април 13, 2010, 17:32:54 pm »
Чудех се дали да пускам отделна тема, но тук ще ви съобщя,
че от този свят си отиде д-р Юлиан Георгиев от Русе. Само на 56 години.
Мир на праха му! :(

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #325 -: Април 13, 2010, 18:10:12 pm »

Мир на праха му!
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #326 -: Април 22, 2010, 22:09:30 pm »
Днес отивам на преглед при д-р Бойчев. Докато чакам, кой влезе мислите, акушерката на д-р Шишкова със снаха си и сина си и бебето Тошко. Снаха й родила в Тутракан.
Изумена останах, дори не знам как да го коментирам. Д-р Шешкова се смята за един от най-големите капацитети в града. Вадете си сами заключението.

[/url]
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #327 -: Април 23, 2010, 11:39:58 am »
Д-р Шишкова е един от малкото лекари,да не кажа единствения, който "признава" д-р Бойчев. Останалите му русенски колеги само го плюят, че нищо не разбирал. От завист ли от какво ли.... незнам. Аз имам дете със сърдечна малформация както знаете. Чакам сега май месец да ни викнат отново на операция в София. Тя вече е на 3 годинки. Когато забременях със сестричката й, исках да си направя преглед на 3D ехограф, но не ми се пътуваше пак до София (там ходих за какви ли не изследвания)- тогава Шишкова ми каза да отида при д-р Бойчев-той бил най-близо. Когато има съмнения че нещо не е наред, тя е единствения лекар който праща на изследвания в София или при лекар с по-съвремена апаратура. И до днес съжалявам, че тя не следи и първата ми бременност- нещата нямаше да се развият по този начин при нас, със сигурност. Така че това че близките на сестра Иванова са били на преглед в Тутракан не ме учудва. Ако беше акушерката на друг наш гинеколог щях да си извадя отрицателен извод за него определено. :wink:
А и при толкова много проблемни бременности на които са свидетелие вработата си, мисля че и лекарите-гинеколози ще търсят задължително второ мнение, когато се касае за техни близки.
« Последна редакция: Април 23, 2010, 11:58:35 am от Elida »
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #328 -: Април 23, 2010, 20:45:43 pm »
Не сано Шишкова "признава" Бойчев,има поне още един доктор който праща пациентите си за различни маниполации там.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #329 -: Април 23, 2010, 22:05:10 pm »
Аз когато си вземах болничен по време на бремеността, сестрата и докторката друго ми говореха...

[/url]
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #330 -: Април 24, 2010, 07:57:29 am »
Няма какво да си кривим душите.В Русе няма добри гинеколози.Просто Бойчев е номер едно.Радвам се,че все пак са преклонили глави и вече пращат при него.Време беше да се осъзнаят и да спрат да се правят на добри лекари.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #331 -: Май 27, 2010, 12:02:34 pm »
Здравейте момичета, ясно че в Русе няма капачитети, но можете ли да ми препоръчате някой, който с охота че ми пусне изследвания на хормоните, че ми писна всичко да си плащам въпреки, че съм осигурена.


Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #332 -: Септември 24, 2010, 16:06:03 pm »
Здравейте!
Имам следния въпрос: някои правил ли е аборт при др. Саха, по принцип искам дете, но сега няма как да стане това, и се налага да направя аборт, вече два пъти ходих при него ,доволна съм внимателен е ,но все пак се притеснявам,защото се иказа че имам киста на жълтото тяло,която тои каза, че не е проблем,но освен това ми откри гъбички ,това съвсем ме стресира и търся макар и малко успокоение, а абортът ми ще е на 28.09.2010 и до тогава няма да се успокоя дано мине добре! Моля за тозиви и съвети, и ако някои е имал подобни проблеми също да пише, как са се развили нещата след това.
Благодаря предварително!
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #333 -: Септември 24, 2010, 17:34:19 pm »
Ами, тук жените имат проблем, как да имат дете. Едва ли някой ще те успокои, аз не бих го направила.

[/url]
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #334 -: Септември 24, 2010, 18:08:53 pm »
Cuci и аз мисля че си сбъркала форума - жени борещи се за дете, няма как да толерират аборта ти. Всяко заченато дете е Божие творение - аз също не бих  те подкрепила. Когато ми правиха серклажа-за да не загубя бебето, с мен имаше 2 "девойки" за аборт- вярно, че всеки сам решава и си носи кръста и т.н и нямам право да се бъркам в човешките драми, решения и прочие, но вярвай ми направо ми се плачеше.......Явно не си готова да бъдеш майка, но всички ние сме тук затова- това ни обединява- желанието, борбата и готовността да бъдем добри майки.Аз вече съм майка Слава Богу и макар че едното ми детенце е със сериозен сърдечен проблем, минахме операции, стигнахме до Ада и обратно, знам през какво съм минала и няма нещо през което не бих минала заради децата си.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #335 -: Декември 02, 2010, 15:44:51 pm »
здравейте момичета, от Русе съм и съм бременна в началото на 6-та седмица, засега съм си направила само дом. тест, мисля преди Коледа да ида на видеозон и без това чета из форуми , а и 2-3 приятелки ми казаха, че сега нищо няма да се види, затова реших по късно, за никъде не бързам. Преди 2 месеца се омъжих и веднага почнахме с бебеправенето, стана на 2 месец и сме много щасливи. Засега се чувствам страхотно, малко по-често ми се пишка и ми се спи повече, но нито ми е лошо или друго,дано всичко е ок. На 32 г. съм.  Бих ви помолилада ми кажете Дойчинова или Йотова(май беше така) да избера да ми следи бременноста, искам да съм по здравната каса, коя е по внимателна искам и да е жена.Благодаря ви предварително , ако имате и други наблюдения за други жени-гинеколози моля пишете ми. Поздрави на всички бъдещи мамчета.

Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #336 -: Февруари 25, 2011, 21:58:55 pm »
Здравейте момичета, досега не бях попадала в тази тема. Аз съм също от Русе и както много от вас се присъединявам към огромните благодарности към д-р Бойчев. Аз съм пациент на д-р Б. Бойчев. Давам линк към едно важно съобщение за всички, които са от Русе и околността и имат проблемно забременяване. Става дума за фондация "Искам бебе"
Вижте:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561520.0
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #337 -: Февруари 03, 2015, 08:53:28 am »
Здравейте.
Прочетох старите теми, но ми се иска ако има други момичета от Русе отново да обсъдим д-рите тук.
Конкретно ще попитам за Д-р Саха. Ходила съм при него и съм доволна, но дали мога да се доверя за по-сериозни неща.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #338 -: Февруари 03, 2015, 09:00:03 am »
А също така ако може мнения за д-р Узунова
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #339 -: Февруари 03, 2015, 09:23:53 am »
Здравей Женя. Беше пуснала две теми и изтрих дублиращата. Надявам се да се включат потребители с мнения за лекарите, които те интересуват.