0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #820 -: Април 23, 2017, 01:12:03 am »
Здравейте от миналия месец и аз съм в донорската програма на Щерев ,чакам за донор защото съм с ИЯР. Записахме се за споделен пакет но към момента няма друга двойка при нашия лекар която да иска същото. Координаторката ми предложи ако искам да сменя лекаря и да се прехвърля при друг ,които има повече такива случай но не ми се иска да се местя.Не съм много запозната ако изберем донор само за нас и платим тези 10000 лв какво включват те.Донора може да даде по голям брой яйцеклетки и ако е така може да направим повече от един опит като замразим,дали ще плащаме допълнително.Ако някоя от вас е правила такова инвитро в Щерев ще бъда благодарна да ми разясни или да пише на лични.
Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #821 -: Юли 22, 2017, 14:01:42 pm »
Здравейте мили дами,моята история е малко по различна от вашата,аз успяхда си родя детенце,но за съжаление претърпях тотална хистеректомия и още много операции,към днешна дата реших са отида на лекар и оттам ми отговориха че яйчниците ми работят перфектно и оплождането ще бъде лесно.

бел. мод. - Не се допуска търговията и предоставянето на яйцеклетки.Донорството е анонимен акт.Всеки може да дари в коя да е клиника по репродуктивно здраве!
« Последна редакция: Юли 23, 2017, 15:21:18 pm от magi_st »
Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #822 -: Юли 22, 2017, 14:25:03 pm »
Бамби,добре дошла и поздравление за решението,но е забранено донор и рецепиент да се познават.В сайта по-долу можеш да прочетеш как може да станеш донор или да се обърнеш към някоя репрудоктивна клиника
maikizadonorstvo.com
« Последна редакция: Юли 22, 2017, 14:27:22 pm от bebeshok0326 »
Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #823 -: Октомври 29, 2017, 16:35:50 pm »
Здравейте! Опитах се да прочета всички възможни теми и информация, обаче май повече се обърках. Затова искам да се извиня на всички. Ще ми се наложи да прибегна до процедура с донорска яйцеклетка, но към коя клиника и кой доктор не мога добре да преценя. Моля Ви за съвет и някаква яснота. Единственото,което разбрах със сигурност е,че в момента всички репродуктивни клиники го предлагат на безумни цени.
*
Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #824 -: Октомври 29, 2017, 21:36:50 pm »
Единственото,което разбрах със сигурност е,че в момента всички репродуктивни клиники го предлагат на безумни цени.
Здравей Лоран, от къде разбра това ?  Ако е на принципа ЕЖК(една жена каза) не се доверявай.
Избора на лекар е твърде лично усещане. Клиниките с добри донорски програми в София са Надежда, Щерев и при д-р Владимиров.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #825 -: Април 11, 2019, 19:50:59 pm »
Здравейте момичета. Пожелавам успех на всички и донори и чакащи донорски яйцеклетки.
Аз се съм журналист  и заедно с мои колеги от Гърция подготвяме материал за инвитро процедурите там и специално за тези с донорски яйцеклетки, които в последните години са станали изключително популярни.  Много двойки от цял свят пътуват до южната ни съседка, за да направят тази процедура с донорска яйцеклетка.  Дали някой тук има опит с клиники там? Ще ни бъде полезно да разберем какво предимство виждате, ако има такова? Разбрахме също така, че момичета от България пътуват за Гърция да даряват яйцеклетки там.   
Дали познавате такива момичета?  Ще се радвам да ми пишете, ако искате да споделите и да ни помогнете да опишем ситуацията коректно. Може да ми пишете и на лични,
Поздрави
Цветелия Цолова
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Донори и реципиенти-да си подадем ръка
« Отговор #826 -: Април 11, 2019, 22:58:57 pm »
Ако наистина сте Цветелия Цолова, аз бих казала, че съм учудена от начина ви на появяване тук. Бих ви посъветвала да се идентифицирате, а не да се регистрирате анонимно и да дадете служебен адрес, който да е откриваем, а не анонимна електронна поща.

Когато го направите, и ако наистина искате да провеждате разследваща журналистика, а не само поръчкови теми, със сигурност мога да ви предложа много по-интересни неща. И по-важни за българския пациент. И с висока обществена значимост.

Но първо да разберем, че наистина сте Цветелия Цолова.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу