0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    maggi4ka

  • ***
  • 440
  • Няма невъзможни мечти....
Тази година са разпределени при д-р Стаменов и в Плевен. Прегледите минаха вече  :wink:  и до края на месеца се предполага, че ще се обадят на вече окончателно одобрените двойки. За всякаква промяна в информацията, казаха че предпочитат да бъдат уведомявани на e-mail, а не да се попълва нов формуляр, защото основните данни така или иначе вече ги имат в системата. Надявам се да съм била полезна. Късмет на всички, които чакат за следващата група.

*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Един въпрос... Колко ин витро/икси спонсорират на кампания?
Здравейте,
Радостни сме да съобщим, че се родиха първите бебета, заченати чрез ин витро по проект „Нашите деца”.  Дечицата се появиха на бял свят след успешно извършени ин витро процедури на двойките, одобрени на първи етап от проекта. Трите момиченца и двете момченца, от които две двойки близначета са в отлично здраве и се радват на обичта и грижите на своите щастливи родители, чиято най-съкровена мечта - да се сдобият със собствено дете, стана реалност. В същото време още една от двойките, на които беше извършено ин витро, е в очакване да сбъдне своята неосъществена до момента мечта за дете. Междувременно, вече започнаха ин витро процедурите на двойките, които бяха одобрени на втори етап от проект „Нашите деца”.  Както е известно, одобрените кандидати вече биват разпределяни на регионален принцип между център „Надежда” в София и "Клиничен Институт за Репродуктивна Медицина" - град Плевен, с ръководител доц. д-р Емилияна Конова. Също така продължава и приемането на формуляри за кандидастване по последния трети етап от проекта, като в него могат да кандидатстват всички, нуждаещи се от финансиране на процедури за асистирана репродукция ин витро. В сайта на фондация „Аристон С”  - www.ariston-s.com, подробно са обяснени начина и условията за кандидатстване. Фондацията от Русе е една от малкото неправителствени организации, която финансира изцяло и безвъзмездно ин витро процедури, като основен източник за финансиране са предоставените средства от приходите на търговските марки Ariston S, a’s и a’smove.
Браво!
Поздравления за фондацията!
И честито на родителите! Да са им живи и здрави децата!
Успех на двойките с предстоящи процедури!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Честито на щастливите родители!Да са живи и здрави дечицата им!
Успех на всички останали в трети етап!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Благодарности на фондацията за това което прави!
Честито на всички родители и нека те и дечицата им са живи и здрави!
Успех на всички останали!

*
Браво Аристон :)
Благодарение на вас тези семейства са сбъднали мечтите си :)
Да растат здрави и щастливи малките дечица :)
Успех и занапред и дано и други компании последват Вашата благотворителна инициатива 
:youwoman:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Браво на фондация "Аристон"!!!
Ех, защо няма повече такива фондации или фирми, даряващи нещо неповторимо и единствено за толкова изстрадали хора!
Честито на семействата, осъществили мечтите си!
Успех на останалите двойки!
Още веднъж - поздравления за "Аристон"!!!

*
Поздравления за хората, които сбъдват мечти!
Здравейте,

Месец след добрите новини за раждането на първите бебета на фондация „Аристон С” , станаха ясни и положителните резултати на две от общо шестте двойки, одобрени на втори етап от проект „Нашите деца”. Ин витро процедурите и лечението на одобрените кандидати бяха извършени в център за репродуктивно здраве "Надежда" с ръководител д-р Георги Стаменов  и "Клиничен Институт за Репродуктивна Медицина" - град Плевен, с ръководител доц. д-р Емилияна Конова.
Скоро се очакват тестовете и на останалите семейства, а формулярите на всички кандидатствали двойки са запазени и автоматично се включват в третия последен етап на проект „Нашите деца”, който ще продължи до края на тази година. В него могат да участват всички, нуждаещи се от финансиране на процедури за асистирана репродукция ин витро, като в сайта на фондацията (www.ariston-s.com) подробно са обяснени начина и условията за кандидатстване.
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Поздравления и успех на всички! :flower:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Поздравления за двойките с положителен тест, за екипите на клиниките и за фондацията! Дано и другите семейства са с положителни резултати!

Благодарим Ви,че ви има!
Успех на всички в предстоящите процедури :crossfingers:
Браво! Много хубави новини! Дай Боже и останалите момичета да са с положителен тест! :lol: :lol: :lol:
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Честито на успелите семейства! Още веднъж браво на Аристон!
Аз получих мейл с отговор за това че те са получили моят формуляри като излезар резултатите от третото ниво ще ми се обдят за да кажат отговора.
Здравейте,

бих искал да Ви съобщя, че макар и първоначално да бе запланувано проект „Нашите деца” да продължи до края на тази година, решихме да го удължим с още 12 месеца, за да се опитаме да помогнем на възможно повече двойки, за които мечтата за собствено дете се е превърнала в сериозно изпитание.
Междувременно продължава приемането на формуляри за кандидастване на трети етап от проект „Нашите деца”, който ще приключи в края на тази годинa, като в него могат да кандидатстват всички, нуждаещи се от ин витро. На сайта на фондация „Аристон С” (www.ariston-s.com) подробно са обяснени начина и условията за кандидатстване.

Желая Ви весели празници!
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Много благодаря!!!
Весели празници и на вас!!!
*
Ariston S, благодарим ви, че ще сбъднете повече мечти и през следващата година :)
Весели празници :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.