0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Успех, Рачо!

И понеже днес съм се разписала, да похваля служителите от фонда,  в рамките на една работна седмица имам преразгледана заповед, направо не повярвах. До тук с лесното,  продължавам с упражненията с повишена трудност.

Късмет на всички!
*
Благодаря, Алекс, от сега съм стиснала палци за твоя трансфер утре  :)  yahoo_17

rtfrtf, благодаря ти за споделения опит  :)! А от тогава правиш ли регулярно проследяване на лигавицата? Приемаш ли някакви медикаменти за поддържане на лигавицата и цикъла: естрофем, дуфастон, фемостан....?

Успех, Рачо, много добре ми звучи това, което описваш!  yahoo_17

zazu1, обади се пак, най-вероятно ще попаднеш на друга жена от администрацията, питай за час без да казваш, че вече си имала такъв разговор, да провериш дали и тя ще ти каже същото. Преди Нова година исках да запиша час за моя приятелка, отговориха ми както и на теб, при втория ми опит се получи. По-късно разбрах, че понякога отпускат допълнителни часове, или първата служителка нещо не е бил наясно, както и да е......Пробвай отново, успех!
« Последна редакция: Февруари 27, 2014, 11:30:06 am от marsi »

Здравейте и от мен! Включвам се, за да ви кажа, че ви наглеждам и ви стискам палци. Убедила съм се, че при АРТ нещата не се развиват по математически ясно. Нашият успешен опит беше най-криво развиващият се. Стимулация -2 Я. Едната, от които без зона пелуцида. Та в крайна сметка - 1 ембрион от стимулацията. Трансфер на него и един снежко на бластоцисти, ЧХГ - 4569!!! И като награда - прекрасни дъщеря и син. Не се разстройвайте, ако процедурите не се развиват, както си го представяте, а вярвайте! И Чудото ще се случи! Пожелавам ви го от все сърце!
Bogi, много хубаи думи yahoo_33
Рачо страхотни новини
Марси благодаря ти,но ембриолозите ми се обадиха и казаха,че трансфера ще е в събота,така че,стискай палци в събота :lol: п.с. аз така и не разбрах при теб само хиперплазия на лигавицата ли откриха или и някакъв полип,за вчера си писала за фибром,а за предния път не си спомням..
*
Алекс, на хистерото през ноември- полип и аденомиоза, на голяма площ е била, доколкото видях на CD-то, а и както ми споделиха другите момичета след процедурата- била е доста продължителна, към 40 мин. са работили.
На хистерото сега- малък фибром. Спомням си, че в първия цикъл декември месец на УЗИ се видя, че се е образувала нещо като капсулка в матката, която намаля, но все още се виждаше и на цикъла през януари. Та, мисля си, че тази фиброзна тъкан сигурно се е формирала веднага след почистването при първото хистеро.
Не знам сега като е махнато, дано вече да започне за се оформя добра лигавица. Надежда ми дава  това, че е било малко този път. Ще видим следващия цикъл.

Здравейте момичета!
 Днес е изключително важен ден за мен - получих своята дългоочаквана заповед!
В момента имам пораснали крила и не стъпвам на Земята.
На 8 март съм на среща-разговор-преглед с д-р Стаменов!
Пожелавам късмет на всички!
Здравейте момичета,
Аз съм нова тук, но ви следя постоянно :) . Искам да ви попитам какъв е шанса според вас от ЕТ на 5 ден на стадий морула?
Марси ще стискам палци всичко да е наред с лигавицата следващия цикъл...важното е,че са отстранили всичко,гадна работа е тази ендометриоза,но ще я пребориш  :)
Бял шоколад шанс винаги има,притеснителното е защо не е бластоцист,а е морула като е 5 ден...ще стискаме палци  :)
*
Благодаря ви за съветите  osi_9.
*

rtfrtf, благодаря ти за споделения опит  :)! А от тогава правиш ли регулярно проследяване на лигавицата? Приемаш ли някакви медикаменти за поддържане на лигавицата и цикъла: естрофем, дуфастон, фемостан....?

Да, естрофем, климара, глобули еротон. През септември м.г. направихме ЗЕТ, но беше неуспешен.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Благодаря, rtfrtf, вече съм наясно с подхода към случаи като нашите. Жалко за отрицателния резултат след ЗЕТ. Не знам какво планираш, но дано скоро да даде резултат!  yahoo_17
« Последна редакция: Февруари 28, 2014, 12:01:17 pm от marsi »

Благодаря, Алекс 77. Трансфера ми беше на 5-ти ден . Имах 15 Я, всички се оплодиха и на 4-ти ден имах 8, които по думите на ембриолога са били "супер", но на 5-ти ден имаше само 4 на стадий морула. Оставихме ги до 6 ден, но са спрели да се делят. Останах шокирана.
Успех на всички!
Здравейте и от мен:)
Днес ембрилозите ми казаха, че ембриончето се е разделило на 4 /днес е 3 ден/ и вървяло с 1 ден назад. Има ли шанс до 5 ден да си "навакса"?
Здравейте и от мен:)
Днес ембрилозите ми казаха, че ембриончето се е разделило на 4 /днес е 3 ден/ и вървяло с 1 ден назад. Има ли шанс до 5 ден да си "навакса"?
Бамби при мен случаят беше като твоя.На 3-тия ден ембриончето се беше разделило на 4 клетки и се беше забавило с развитието, затова ми казаха, че ще изчакаме до 5-ти ден (аз не намирах логика защо да рискуваме) и ако продължило да се развива тогава ще правим ЕТ.За щастие на следващият ден си беше наваксало и беше вече морула.Трансфера ми беше на 5-ти ден на стадий бластоцист вече и резултата е в подписа ми :D Ето може да погледнеш тази темичка
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35425.20
Успех и стискам палци!Винаги има шанс!
Слънце87, много благодаря за информацията :)
Ние ще събираме и замразяваме и аз доста се притесних от този "старт".
Благодаря за линка към темичката и лека бременност :bighug:
Бял шоколад и при мен се получи така ноември месец,уж се развиваше добре до 4 ден и изведнъж на 5 ден бе морула,изчакахме го до 6 ден и спря да се развива и не стигнахме изобщо до трансфер...
А някой знае ли колко ще ми струва ЗЕТ?
« Последна редакция: Февруари 28, 2014, 16:07:30 pm от Алекс 77 »
Бял шоколад и при мен се получи така ноември месец,уж се развиваше добре до 4 ден и изведнъж на 5 ден бе морула,изчакахме го до 6 ден и спря да се развива и не стигнахме изобщо до трансфер...
А някой знае ли колко ще ми струва ЗЕТ?
450 лв. Информацията ми от събота, видях го на ценоразписа в клиниката "Ембриотрансфер на замразени ембриони"  :)
Честита Баба Марта момичета,бъдете весели и засмени.И нека тази година щъркела донесе на всяка от нас,така желания подарък stork-boy ylinfant
*
Все си мислех, че след 7 трансфера, няма какво да ме изненада, но напротив. Снощи доктора ми изписа лепенки климара, които представа си нямам за какво трябва да ги слагам.
Видях, че са Естрадиол, но ги започвам на 19-ти ден от цикъла през 4 дни. След седмица съм пак на преглед. И след това на втори ден от цикъла ще страртирам за първи път стимулация по къс протокол. До сега съм имала две стимулации по дълъг протокол.
Ако някой има повече информация и опит, моля да сподели. Аз четох, че в Истанбул се прилага.

Честита Баба Марта и от мен! Бели и червени, весели, засмени.


Евита имаше лепенки Климара преди успешния й замразен трансфер. Но от кой ден - не си спомням.