0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За жестокостта на хората около нас...
« -: Януари 26, 2007, 18:10:45 pm »
Мили момичета,

отскоро съм читателка  и членка на форума и само тук се чуствам сред свои затова ще опиша едно събитие ,което много ме нарани.

На рожденниа ми ден миналата година-родена съм през ноември,като никои път бях в добро настроение,получих хубави подаръци и много внимание от любими хора и приятели и си изкарвах добре.По принцип си изключвам мобилния тел. след 17часа ,но този път го оставих включен заради поздравленията ,които очаквах.И както си празнувахме в ресторанта с нашите приятели и мъжа ми получих смс.Прочетох го и имах чуството ,че ще ревна на масата.Пишеше:"Яловице,колкото и мъже да смениш,дете няма да родиш!".Беше анонимно разбира се и изпратено чрез сайта на М-тел.Аз сам с един развод зад гърба ми/мъжът ми си намери любовница и аз се разведох с него,след което имах щастието да срещна мъжа на живота ми и сега сам с него женена 0т 8 години/.Мисля,че смс беше от бившите ми свекър и свекърва,които "така и не разбраха може ли да се развеждам заради една любовница" и не искаха развода,макар че сина им беше виновен за това.
Този смс ме срина тотално!Как  може да има такива хора?!
Това е за съжаление отношението към хора като нас-с проблеми със забремяняването.
Споделявам ви го защото вие ще ме разберете как съм се почуствала.Обръщението "Яловица" беше отвратително!Мъжът ми се опита да ме успокои,но само аз си знам как изкарах до края на вечерта.Прибрахме се в къщи и плаках безутешно цяла нощ.Защо Господ ме наказва така?Защо има хора които бъркат в раните ни с цялата жестокост на която са способни?!

Аngy_baby
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #1 -: Януари 26, 2007, 18:21:20 pm »
Бъди спокойна. Такива пожелания се връщат стократно на автора по един или друг начин. Животът ми го е доказал. Жалко, че са ти развалили празника, но в такива моменти се опитай да не позволяваш чуждата злоба да ти повлияе. Все пак това е целта на злодеятелите. Горе главата и ще видиш, че щастието ще ти се усмихне.  :bighug:




*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #2 -: Януари 26, 2007, 18:23:00 pm »
Мерси много за хубавите думи,Патриция!

Аngy_baby
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #3 -: Януари 26, 2007, 18:44:50 pm »
Аngy_baby, може би много момичета знаят как се чувстваш.аз съм чувала подобни думи, макар и не точно в този аспект, но нещо от рода хората да внимават какви снахи си вземат, да не излязат 'ялови' като моя милост.приех го много тежко тогава, нервни кризи, припадък на нервна почва.сега обаче малко по малко си давам сметка, че тези нерви ще са ми нужни един ден, когато бебето плаче нощем без причина(благодаря на alia_alia, която ми отвори очите за това, поне засега).ти си щастлива с мъжа си, със семейството и приятелите си.какво е било преди, кои и какви хора са били преди няма значение.има значение това, което е сега.все някога борбата ще свърши и тези хора ще се пръснат от яд, че 'яловицата' взе, че роди.проблема си е техен!!!!!!
айде, смело напред и успех!!!!
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #4 -: Януари 26, 2007, 18:49:07 pm »
Защо има хора които бъркат в раните ни с цялата жестокост на която са способни?!

Просто ги има  :( Не знам защо  :? Аз лично, чак с такава злоба и простотия не съм се сблъсквала. Но ми се е случвало неволно някой да "бръкне в раната". И пак боли  :(
Опитай се да не го преживяваш толкова тежко. Не е лесно, но наистина няма смисъл да отделяш време и енергия за толкова жалки същества. Пренебрежението е вълшебно  :D Опитай, на мене ми помага  :D

lb2f
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #5 -: Януари 26, 2007, 18:51:16 pm »
 :heartbeat:Анжи,мила! :heartbeat:
Такива "благопожелания" рано или късно застигат подателя,а теб те правят по-силна!Никога не се разтройвай от такива "откровения".Не е сигурно,че са били свекър и свекърва ти,може да е любовницата или бившият ти.По-важно е да разбереш,че някой много ти завижда и не може да преглътне,че си обичана и оправна жена!Толкова грозни думи може да роди само един болен мозък,който е притежание на комплексирано и жалко човече.Така,че трябва да се гордееш със себе си,че си над тези неща!Кураж,мила!Да не ти пука от хорското мнение и ЖИВЕЙ!Желая ти скоро да се сбъдне мечтата ти! yahoo_17 stork-girl :sunshine:
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #6 -: Януари 26, 2007, 19:53:39 pm »
Мерси много Мими,Баракуда и Джази!

Така ми олекна като прочетох думите ви!

Трябва да се стягам-борбата за бебче тепърва започва!

Дано всички от този прекрасен сайт постигнем по-скоро мечтата си!

Angy_baby

*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #7 -: Януари 26, 2007, 20:12:46 pm »
Angy_baby, не обръщай внимание на злобни приказки, не си го слагай на сърцето! Няма смисъл да се натоварваш и страдаш заради чужди хора.
Бог забавя, но не забравя!
Моята бивша свекърва не спря да говори зад гърба ми - 7 години след развода. Тогава много се ядосвах и страдах, но преди 2 години срещнах съпруга си, който много обичам и благодарение на него забравих обидите и болката, които са ми причинили тези хора.
Ще си позволя да цитирам израз от една книга: "Няма нещо, което да получиш и да не платиш и няма нещо, което да платиш и да не го получиш". Вярвам, че има възмездие.

Обичай близките си и се радвай на това, което имаш, а другото ще дойде  :D :babyflips: Сигурна съм!  :D
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #8 -: Януари 26, 2007, 21:30:27 pm »
Angy_baby, живей за себе си и съпруга си! Запомни, че това, което не ни убива, ни прави по-силни! И аз съм чувала такива думи зад гърба си от прости и ограничени хора. Просто не им обръщам внимание. И каквото и да приказват хората, по-добре е да сме в устите им, отколкото в краката им. Желая ти късмет, щастие и сбъднати мечти!

Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #9 -: Януари 26, 2007, 21:35:35 pm »
Миличка, това са думи на жалко същество, което завижда. А никой не завижда на лошото, а на хубавото. Ти си млада, красива и най-вече желана и обичана жена! Не го забравяй и не се наказвай заради простотията на другите. Тези нищожества не заслужават сълзите ти. И помни, че безплатен обяд няма, така че всичко ще им се върне.
От теб се иска да бъдеш силна, защото твоето бебче ще има нужда от теб! Съхрани доброто в себе си, за да го дадеш на едно малко човече, така, както сега го даваш на съпруга си. Всичко останало е без значение, особено хора, на които не държиш и не заслужават вниманието ти!
Успех и от сърце ти пожелавам щастието, което заслужаваш  :D да дойде час по-скоро!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #10 -: Януари 26, 2007, 22:18:16 pm »
много хубаво и вярно са го казали момичетата - пази си нервите за бебето! и помни едно старо, изпитано правило - не другите ме нараняват, а аз им позволявам да ме наранят!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #11 -: Януари 26, 2007, 22:32:33 pm »
Я не им обръщай внимание. Моята майка, като съм се родила, много се е притенисла като в родилна зала са й казали, че съм с - резус фактор. И при двата ми спонтанни аборта се чувстваще виновна, че благодарение на нея така се мъча. И така, докато я убедя, че абортите ми нямат нищо общо с резусфактора. Сигурна съм, обаче, че се чувства неудобно, щото снаха ми има две деца и един аборт по желание, и то щото тя не може да си позволи 3 деца. Според проекто-свекито някой ми е направил магия. Аз обаче не обръщам внимание на нищо. Просто си знам, че моето време тепърва предстои!!!
Нека вярваме в това, че животът ни тепърва започва и да не даване уши и очи на зложелатели!!!
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #12 -: Януари 27, 2007, 00:03:22 am »
ужас направо, колко злоба и лошотия има по света,остава ти да не им обръщаш внимание, да загърбиш миналото и да гледаш с любимия човек бъдещето- пази си нервите за бебето,което ти пожелавам да имаш скоро
няма почивен ден простотията, и е било съвсем целенасочен смс точно за рождения ти ден :(
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #13 -: Януари 27, 2007, 09:19:58 am »
Angy_baby,ти си една щастлива жена!
Имаш любим човек до себе си,виртуалната ни подкрепа
и навярно много приятели!
И си голяма късметлиика,че не си част от предишното си семейство,
щом мислиш че тези откровенни гадости са написани от тях!
Няма проблем при мен,няма проблем при теб,има общ проблем!
И има лекар за всяко състояние,различно от здраве!
Думата използвана в СМСа,няма да я коментирам!


Когато ние открихме проблема си моето момче
сам сподели с родителите си,а аз с майка си!
И никога,ама никога през тези години до сега,
не са ми задавалили или подмятали,каквото и да било!

Проблема на недобронамерените е в това че е много по-лесно
да игнорираш собственните си проблеми и комплекси,
вреики си носа в чуждите неволи!
Всеки сам избира,колко да бъде добър!

Другото което мисля момичетата :grouphug: са ти го казали прекрасно!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #14 -: Януари 27, 2007, 11:45:10 am »
Момичета,

толкова ви благодаря за хубавите думи!Давам си сметка ,че чак сега се успокоих като прочетох вашите думи в моя подкрепа.

Много се радвам че открих този сайт и вас!Иначе бях адски самотна в търсене на вариант да реша проблема "забременяване".Всички други приятели имат по едно или две деца и просто имат друг вид проблеми.

Най-после намерих вас-хора с които мога да споделя най-съкровенните мисли,страхове,мъка и вълнения.

Благодаря ви още веднъж!

Angy_baby
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #15 -: Януари 27, 2007, 18:33:07 pm »
Анджи,
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му! И може да бъде наранен, само ако той иска да стане така.
Няма да коментирам думите, използвани, за да те наранят, просто защото ако почна... няма да спра. Има подобни същества, има и други глупости, които можеш да чуеш...
Искам само да ти кажа - ти си добра жена, умна и милосърдна. Жена, която не пристъпва принципите си. Такава жена има право да бъде щастлива и ще бъде възнаградена за това. Просто е въпрос на време да стане чудото.
Щом си обичана и желана жена - пази в сърцето си добротата и любовта си за бъдещото си дете!
Прегръщам те от сърце и ти пожелавам скорошно чудо!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #16 -: Януари 27, 2007, 20:07:04 pm »
Ганче,
Благодаря ти много за топлите думи!
Angy_baby
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #17 -: Януари 27, 2007, 21:47:37 pm »
 :bighug:

Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #18 -: Януари 27, 2007, 23:17:01 pm »
Направо не мога да повярвам, че има хора на тази Земя, които ще запомнят датата на празника, ще се вдигнат специално до компЮтъра или залата, ще се регистрират в мтел и ще пратят такава гадория!

Егати смотаният, мизерен, нещастен животец, който живеят. Животец, в който най-интересното за деня е да изпльокаш едно гнусно нещо пред нечия врата и да си плЮеш на петите да бягаш, за да не те видят и хванат. Пфу! Няма що! "Пълноценно" съществуване!

Анджи, забравяй на минутата! Хората понякога са невероятно прости, сами надминават постиженията си по простотия дори! Какво им се ядосваш на тези мизерни и мръсни душици! Забравяй и гледай напред и нагоре! Там ти е бъдещето, а не назад и не при анонимни глупаци!

Успех от сърце ти желая!
Alexandra
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #19 -: Януари 29, 2007, 10:01:36 am »
Аз пък се чудя в кой век живеем и как има все още толкова прости хора с изключителни ниска култура! 8O
Защото думата "яловица" според мен може да излезне от устата само на рядко прост и елементарен човек! и в такъв случай струва ли си да му обръщаме внимание??
Моето мнение е, че не трябва.
 Успех, Angy_baby! :D