0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #20 -: Януари 29, 2007, 10:08:58 am »
О миличка не се впрягай! Преди няколко дни, бившият ми пак беше издивял и ми писал "бездетна неудачнице", "защо не си вдигаш телефона кучко". При все че имам три спонтанни аборта, първо се ядосах - точно 1 минута, после ме напуши на смях, накрая си казах, че няма да си вдигам нервите заради един емоционално осакатен човек! И определено тържествувах, че съм го напуснала навреме! Никога не съм мислила, че ще го кажа, но Господ ме е пазил...
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #21 -: Януари 29, 2007, 10:23:07 am »
Angy_baby, какво можеш да очакваш от хора, които не могат да разберат как си могла да се разведеш заради една любовница? Ами, естествено - въпросното определение! От такива хора, от такава "ценностна" система - такива думи. А за такива хора, не си заслужава и една сълза да пролееш.  

Стерилитетът е тежо изпитание. Не само за нас самите, но и за хората около нас. И повечето от хората не издържат теста за издръжливост, толерантност и разбиране. Не само, че не го издържат, но надминават и най-смелите ни очаквания за човешка простота. Можеш само да ги съжаляваш. Колко са душевно осакатени!

Стерилитетът не те прави по-малко ценен човек. Не го забравяй!

*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #22 -: Януари 29, 2007, 10:55:45 am »
Анджи, за пореден път се убеждавам, че простотията ходи по хората а не по животните, така, че не обръщай сериозно внимание на мижетурките в живота си. имаш семейство и приятели, а хорското мнение, след моето погребение са казали хората. ужасявашо е но ти си силна и ще успееш. майната им на тези глупаци....
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    Tarja

  • *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #23 -: Януари 29, 2007, 12:29:15 pm »
Анджи мила,
от опит зная, че такива думи много нараняват и трудно се забравят, но се опитай да не мислиш за тях. Хората изрекли тези думи не заслужават дори да се сещаш че съществуват.
Гледай напред и вярвай в доброто!  :bighug:
         Equally Destructive
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #24 -: Януари 29, 2007, 13:12:14 pm »
Е и аз не мога да си представя какви са тия хора, които след 8 години ти помнят рождения ден, и полагат усилия да излеят такава злоба...
Не е истина просто...
Баба ми питаше в такива моменти - тия хора майка раждала ли ги е, какво ядат, какво пият....

Гнус, ужасна гнус! Иде ми да се изкъпя с белина...

Радвай се, че си далече от тях миличка, а и от сина им, защото не мисля, че човек възпитан от подобни същества е много стока....

Тююююю че отвартително

Ти бъди щастлива с любовта си, приемай и предавай само положителна енергия и твоето щастие ще се сбъдне  :lol:
В очакване ....
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #25 -: Януари 29, 2007, 14:19:39 pm »
Втози ред на мисли да споделя и аз. На гости ми е съученичка, която започва да се оплаква, че родителите и дали на сина  само 200лв за Нова година. Съответна моя реплика е, че родители и са си отгледали и изучили техните деца и сега колкото могат толкова ще дават. Та моята съученичка помълча и мъдрата мисъл която изтърси е - ти като нямаш деца не можеш да ме разбереш. От тази среща не вдигам телефона и търся най-подходящия начин да изразя колко ме е засегнала. В едно съм сигурна - тя повече не ми е приятелка.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #26 -: Януари 29, 2007, 15:00:57 pm »
Анджи мила, това което са написали е ужасно, но момичетата са прави - тези хора не заслужават дори мислите ти камо ли да хабиш емоции за тях. Ако това ще ти помогне ще ти кажа аз как реагирах когато бях много млада и щурава. Когато ми кажеха, че някой е говорел нещо зад гърба ми, или пък някой се опиташе да ми каже нещо обидно в очите (не по такъв проблем, но все пак...), та тогава аз вирвах нос до небето и си казвах "Боже добре, че ме има защото иначе тези хора ще умрат от скука. Ако не плюят по мен, какво ще разнообрази скучния, сив и жалък животец, та аз осмислям живота им - браво на мен!"
Така, че хич да не ти пука - индивиди (почнах да пиша хора, ама не искам да обиждам истинските такива) които имат в речника си дума като "яловица" са на светлинни години от нивото ти. Остави ги да пасат "всичко се връща" нали си знаеш! :bighug:
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #27 -: Януари 29, 2007, 15:11:49 pm »
Направо се чудя това от човек ли е изречено или от какво!!
Що за човек трябва да е?  Не мога да си представя такива големи измерения на злоба, да пише такъв SMS и то точно на рожденния ти ден.
Ти нямаш проблем мила!
Проблем има този човек обладан от гиганстката си злоба. Не се живее лесно с такава злоба да знаеш. Ти колкото си страдала от смс-а, той е страдал 100 пъти повече разяждан от злобата си!
Тази излоба го яде, човърка, кара го да се чуства зле и си мисли,че като пише такива идиотщини и ще се отърве от нея.
Забраво всичко това! Гледай си живота и не се разсейвай с изблиците на такива хора!
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #28 -: Януари 29, 2007, 15:28:41 pm »
Та моята съученичка помълча и мъдрата мисъл която изтърси е - ти като нямаш деца не можеш да ме разбереш.

Естествено, ние като нямаме деца, от нас се очаква или да мълчим или да се съгласяваме. Защото за всяко наше изказване, което не им изнася, си има готов противоположен аргумент "ти като нямаш деца...". Но виж, да ни занимават и натоварват с проблемите си - за това ставаме. Ей, наглостта граници няма.

Знам си, че не трябва да се включвам по тези теми, ставам много негативна...
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #29 -: Януари 29, 2007, 19:07:00 pm »
Та моята съученичка помълча и мъдрата мисъл която изтърси е - ти като нямаш деца не можеш да ме разбереш.

Естествено, ние като нямаме деца, от нас се очаква или да мълчим или да се съгласяваме. Защото за всяко наше изказване, което не им изнася, си има готов противоположен аргумент "ти като нямаш деца...".

в тази връзка - преди 2 години беше. ще се събираме да се видим 4 приятелки от училище. две от тях живеят в чужбина, срещата е отдавнашно чакана. определили сме час, трите сме там, четвъртата закъснява 1 час. идва накрая и се оправдава, че не могла да приспи детето (има баба и дядо, да отбележа!). като си позволих да й отправя лек укор за закъснението, тя каза прословутата фраза - "като си родиш дете един ден, ще ме разбереш". е да, тя имаше едно дете, но другите две жени, които я чакаха, имаха също деца - едната - 2, другата - 3! но бяха точни.

така че, тоя аргумент е изключително тъп като универсално оправдание.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #30 -: Януари 29, 2007, 21:37:25 pm »
Стерилитетът е тежо изпитание. Не само за нас самите, но и за хората около нас. И повечето от хората не издържат теста за издръжливост, толерантност и разбиране. Не само, че не го издържат, но надминават и най-смелите ни очаквания за човешка простота. Можеш само да ги съжаляваш. Колко са душевно осакатени!

 :good_post:


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #31 -: Януари 29, 2007, 22:05:12 pm »
Леле, колко нещастни са такива хора, които могат да изрекат такива думи по адрес на една жена. То не е тъжно, а смешно и жалко.
Ох, по тази тема, може толкова да се говори, ама не искам, защото стомаха ми се свива на топка. Аз ги съжалявам такива хорица, дребни човечета!!! Мразя "малките" хора! В този сайт НЯМА ТАКИВА!
Сега нещо смешно. Онзи ден ме попита един колега с ехидна усмивка в кой месец съм, бля, просто защото полата ми така ми стои от ципа, след 1 час още една колежка ме погали по корема и каза: "А, радост вкъщи!", същия ден друга ми каза: "ох, колко си сладичка, така леко напълняла". Бля. Иди им обяснявай причината. Ма, нека си говорят хората, аз на тях им казах: "Че, аз ако забременея ще ви почерпя всички!" И те млъкнаха. Не мисля, че специално с лошо са го казали.
Но случая със оная измет по телефона. Всичко се връща на този свят!
   


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #32 -: Януари 30, 2007, 10:37:00 am »
Мили момичета,
просто не знам как да изразя благодарността си за безрезервната ви подкрепа!Така се успокоих като прочетох коментарите ви.Почуствах се много по-силна и обградена от хора които истински ме разбират!
Благодаря ви много!
Angy_baby
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #33 -: Февруари 04, 2007, 15:47:45 pm »
Мила, Angi, темата ти ми напомни, че през 1990 година и аз бях наричана (многократно) яловица... от любимия съпруг. Бях на 20 г., от по-малко от година женени... естествено, бракът ни не изкара дълго.
Спомних си също, че един от членовете на НЛО (нали ги помните?) беше казал, че именно у нас се е зародил геният на злобата и завистта.
Сетих се и за преизвестния на всички ни виц за българския казан в ада, дето никой не го пазел...
Няма нищо по-ужасяващо от премерената и премислена злоба... и нищо по-жалко...
:bighug:
*

    Жена

Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #34 -: Февруари 07, 2007, 15:23:56 pm »
Включвам се да ви разкажа историята на моята етърва. Омъжила се за ученическата си любов, но седем години не можела да забременее.През това време мъжа и се пропива ,бие я и се държи с нея като със слугиня. Свекърва и ,свекър и, зълва и и мъжа и не и казват на име , а яловица. След поредния побой, тя си взима дрехите и си тръгва. Развежда се. После срещна девер ми, но се ожениха чак когато беше 6-ти месец бременна.Сега има две деца момче и след една година момиче.Разказваше ми ,че най-голямото удоволствие изпитала когато бившата и свекърва я видяла ден преди да роди.Останала като гръмната и стояла поне половин час там където била спряла като я видяла. А бившия и мъж и звънял хиляди пъти да се върне при него,че ще я вземе с детето. В момента нито бившия и нито зълва и имат деца и то след няколко брака.Така ,че всичко се връща на този свят.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #35 -: Февруари 07, 2007, 15:45:56 pm »
В момента нито бившия и нито зълва и имат деца и то след няколко брака.Така ,че всичко се връща на този свят.

Ауу, каква зловеща история. Знам, че всичко се връща!!!! Дано това момиче сега да е щастливо, и как няма да е, като е преживяла такова нещо.


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

    desi_valensiq

  • *
  • 10
  • готино е да си важен но по-важно е да си готин
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #36 -: Февруари 19, 2007, 16:52:27 pm »
Да ви кажа ,според мен проблемите в едно младо семейство ,повечето пъти идват от факта че живеят при родителите си и често
се съобразяват с техните остаряли разбирания ,постоянно чуват зад гърба си злобни подмятания по нечий адрес.Аз смятам че едно младо семейство се изгражда  с времето и трудностите които заедно преживяват.
Във всеки случай моите проблеми идваха от там
Re: За жестокостта на хората около нас...
« Отговор #37 -: Февруари 24, 2007, 19:13:05 pm »
Angy_baby zdravei.Nova sum tuk i dnes se zac4etoh v tvoiata istoria.Izkluc4itelno grozna rabota na kraino prosti hora no nishto ne me uc4udva.Na teb iskam da kaja netriabva da ti puka!Namerila si maja na jivota si tova e nai vajnoto a tova dali imash detza mojesh li da imash ne e problem na bishite ti svekar i svekarva.Iavno sa izkluc4itelno prosti hora.A ti mnogo pravilno si napravila c4e si se razvela.Az sam s podobna na tvoiata satba no nikoga nebih pozovolila ma svekarva mi da mi govori taka hele ako mi e bivsha.Az se boria za beb ot 11 godini i moga ti kaja c4e dosega sto pati bih si osinovila dete ako imah niakakav problem.Prosto se nadiavam da stane zashtoto izledvaniata ni sa dobri i ot nikade ne se vijda nishto.Nesam se otkazala i za mig da se boria.A na teb iskam da kaja ne se otkazvai otc4aivai zashtoto vinagi mojesh da imash dete dori osinoveno.Vkraina smetka ne evajno koi te razjda a koi te otglejda.uSPEH I STISKAM PALTZI DA gushkash bebe skoro :D

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Февруари 24, 2007, 19:24:30 pm от Lali »