0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Търся СЪВЕТ!
« -: Май 05, 2005, 09:58:52 am »
Моят приятел изпитва панически неприязън към доктори! Може би не е единствен! :(  След първата лоша спермограма, коятобеше само на 1 ден въздържание и два неуспешни опита в които мен ме стимулираха с "прегнил"и се налагаше да правиме секс по график, заяви че не иска и да чуе за доктори, защото освен чувство на подтиснатост ще ни развалят и удоволствието от секса.
Неговата диагноза беше намалена подвижност и лошо качество, но достатъчен брой сперматозоиди., т.е олигоспермия и астенозооспермия.
 След като му "назначих" кобинирани витамини - А,В, С,Е, Селен , Цинк спермата му придоби много по - бял цвят от разводнения полупрозрачен досега.
След като вече ми закъсняваше 1 ден и двамата бяхме сигурни че имаме успех, но уви!..... :?
Така или иначе сме решили известно време да не мислиме за това и да не ходиме по доктори, но все пак какво ще ми препоръчате да пием за подобряване на неговите показатели, дали да продължим с витамините, или с някакъв билков чай, или с лекарства, което вече без лекар не ми се иска да го правиме?
Данните от спермограмата съм ги писала по - назад във форума.
В лабораторията в която ги правихме казаха че сме за ИКСИ.
Когато ги показах на преглед при моя лекар, той установи че съм в овулация и ми би прегнил за стимулиране, на въпроса ми дали има смисъл с тази спермограма, той заяви :" Аз трябва да съм луд ,ако няма смисъл и те стимулирам!"
Това много ме крепи, но трябва да положиме и ние някакви усилия.
Въпросът мие най - вече към тези, които са имали подобен проблем и са го решили успешно, както и към Мели и към всички съпричастни!
Благодаря Ви много и Приятни празници! :D
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Търся СЪВЕТ!
« Отговор #1 -: Май 05, 2005, 10:08:32 am »
Габи,

искам да те коригирам - с Прегнил не се "стимулира"! Прегнилът е препарат, съдържащ хормона ЧХГ (хормона на бременността). Този препарат се инжектира в няколко случая, единият от които е преди овулация, при наличие на зрял голям фоликул, за да се гарантира неговото спукване. Това е направил лекарят при теб и ми е много странно, че е използвал израза "да те стимулирам"...
колкото до мъжа ти - да продължава да си пие антиоксидантите, можеш да включиш и Трибестан, да откаже цигарите и алкохола, носенето на тесни слипове и дънки, горещите душове и вани, прекомерното физическо натоварване.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Търся СЪВЕТ!
« Отговор #2 -: Май 05, 2005, 10:25:20 am »
А трибестана как се приема?
*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
Търся СЪВЕТ!
« Отговор #3 -: Май 05, 2005, 11:50:39 am »
Цитат на: gabi
А трибестана как се приема?


Моят мъж го пие три пъти по едно хапче...90 дена и после почивка.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011