0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #400 -: Ноември 08, 2008, 10:03:30 am »
здражеите,аз сам 8седмица и моите симптоми са..гадене,отпадналост,киселини,непоносимост кам вси4ко,раздразнителнос,безсание,повра6тане,надявам се да сам ви помогнала.успех на вси4ки и лека бременост... :bori_016:
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #401 -: Декември 02, 2008, 08:24:50 am »
Здравейте на всички!!!Три месеца правихме опити с моя съпруг първия месец ме боляха нон стоп яйчниците вторият даже ми ставаше лошо - повдигане умора главоболия и накрая единствения симптом когато забременях беше гърдите ми са като балони подут корем главоболие и къркорене в коремчето и гадни,ужасни газове натам ще видим но това ми бяха първите симптоми.По- добре не мислете за симптомите забравете всичко правете любов :wink: и 
*

    anhelika

Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #402 -: Декември 08, 2008, 15:37:49 pm »
Здравей те на всички.И аз съм нова тук и много объркана.Миналия месец ми дойде на 10.11,на 24.11 и 28.11 правих ме повторения(така да се изразя),този месец си направих едвали не 100 теста :oops: 5 на брой и 3 се оказаха със съвсем бледа втора чертичка,а другите нямат нищичко,нз какво да си мисля.От днес пък имам леко зацапване.Моля дайте ми съвет.
Иначе симптоми колкото искате.
Придърпване в корема
гадене с леко повръщане
дори немога да се изходя по голяма нужда
ставам по 3 пъти да пишкам вечер
Благодаря предварително.
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #403 -: Декември 11, 2008, 11:06:16 am »
Здравейте момичета,аз съм нова във форумчето,пожелавам на всички бебеправещи много положителни тестчета  :)
Ами..да кажа и моите симптоми дано съм полезна на момичетата.
Та преди закъснението естествено предменструалните симптоми,не ми се гадеше,получих запек :oops: ужас по седмица  не можех...,гърдите тежки,големи и болезнени,когато огладнеех ми ставаше лошо,теста направих два дена преди М.но някакси знаех,че съм бременна то си се усеща,после дойде гаденето,апетита,сънливоста,предпочитанията към храна обожавах кис. краставички и тиквички с кис. мляко,тези всичките симтоми бяха в  първите седмици.Пожелавам на всички жени да го изпитат,сега правим опити за още едно мъниче,дано стане.Късмет на всички :wink:








Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #404 -: Декември 29, 2008, 15:14:05 pm »
вече е 100% факт бременна съм и бебо има пулс, но продължавам да няма никакви симптоми сега като се замисля единствено пред менструални в самото начало даже и гърдите не ме болят само понякога многа ниско и в ляво лека болчица сега съм в 5 г.с + 3 дни  :D :D :D
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #405 -: Януари 18, 2009, 21:53:40 pm »
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА МОМИЧЕТА ВЕЧЕ СИГУРНИ В БРЕМЕННОСТА СИ.
ПИШЕ ГО НА ПЪРВА СТРАНИЦА. И ПОЧТИ НА ВСЯКА СТРАНИЦА НЯКОЙ ГО ПРИПОМНЯ.

АКО СПРЕМ ДА СПАМИМ ЩЕ Е МНОГО ПО ПОЛЕЗНА МИСЛЯ.

Трили, твое право е да ми се обидиш, но няма как да гадаем какво ти е? Има теми където може да зададеш въпроса си.
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #406 -: Януари 19, 2009, 14:28:04 pm »
Здравейте,
Аз съм бременна в 14 г.с. от ин витро оплождане. Моите първи симптоми (дано не съм забравила вече) бяха следните: още преди да направя кръвния тест (12 ден след трансефра) започнаха да ми се ядат кисели краставички, ядях маринована риба на закуска и мъжа ми ме гледаше много странно :D. Гърдите не ги броя за симптом, защото те си ме боляха още по време на стимулацията. Другото необичайно нещо беше съня: започна да ми се доспива много рано вечер, а сутрин се будех също много рано - една събота сутрин станах към 6.30ч. хапнах една голяма купичка с попара и пак легнах! В деня на кръвния тест едвам изкачих стълбите до лабораторията - задъхвах се като закоравял пушач( аз не пуша). Мисля,че това беше съвсем в началото.
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #407 -: Януари 19, 2009, 15:35:45 pm »
Моите симтоми бяха същите както преди менстуалните ми дни но тъй като цикълът ми беще точен като часовник всеки божи месец ,след като ми закъсня бях на 100% сигурна че съм бременна.А кога точно се е случило нямам представа :)
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #408 -: Януари 22, 2009, 11:29:57 am »
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!ДНЕС сутринта си направих тест за бременност,който беше положителен,искам да споделя с вас моите първи симптоми,които струва ми се  се появиха много рано.Последно ходих на лекар на 9.01.09,да си направя цитонамазка и такива неща,каза ми че не съм бременна,и ми изписа фолиева киселина.На следващият ден с моя бъдещ съпруг започнахме да правим бебенце,на 13.01 трябваше да ми дойде,но се появи леко розово кървене,последва ужасяваща болка в гърдите и гадене,нищо друго,а и подутия корем с болките и т.н.Тази сутрин като си направих теста,направо не можах да повярвам,имам чувството, че прекалено рано се появиха тези симптоми,още не съм ходила на лекар,за да потвърди,но се надявам всичко да е наред и да не си въобразявам,че ми се гади и ми е лошо.Успех на всички!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #409 -: Януари 31, 2009, 20:17:11 pm »
Не мога да повярвам,че дойде и моят ред да пиша в тази тема-след три години и половина неуспешни опити.Моите симптоми още преди датата на М бяха придърпване в яйчниците,виене на свят,запек :oops: и напрегнатите гърди.След закъснението се започна с честото ходене по малка нужда,приспива ми се много изведнъж и лекото гадене,но без повръщане.Ами това е засега... :D
*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #410 -: Февруари 07, 2009, 19:04:14 pm »
Здравейте, момичета! :D
Трансфера  беше на 29-ти, в понеделник е кръвния тест, но както може да се сетите вече направих 2 уринарни :wink:Но, първият преди 2 дни сутринта показа мнооого,много бледа 2-ра черта, днешният следобед - никаква 8O  :lol: Симтомите, които имам от 3-тия ден след трансфера са :
4 ден сутринта - повръщане
болки в стомаха и от многото газове, често ставане вечер до тоалетна, леко опъване в яйчниците понякога.

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #411 -: Февруари 08, 2009, 22:03:10 pm »
Тази тема е за момичета вече сигурни в бременноста си.
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #412 -: Февруари 09, 2009, 23:27:23 pm »
Момичета, темата е информативна. И моля да остане такава. Споделяйте тук само симптомите си на начална доказана бременност. Всички други въпроси, поздравления, съмнения, предположения, и чат поствайте в определените за това теми.

Всички постове не по темата ще се изтриват.

 
Ще почистя ненужните постове, така че темата да не се разводнява и да е угледна за всички.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Re: Всички симптоми на ДОКАЗАНА начална бременност
« Отговор #413 -: Февруари 10, 2009, 14:28:06 pm »
Здравейте и от мен! Аз съм в 23 г.с  :D

Първия и сигурен признак беше закъснението на цикъла ми, а трябваше да заминавам на море и ме интересуваше много дали ще ми дойде или не! Боляха ме гърдите, но по различен начин от обикновенно преди цикъл, но липсваха болките в кръста и  ми се стори странно цялата ситуация. След 5 дни липса на цикъл теста се оказа положителен!След още 2-3 дни мога да кажа, че започна да ми се гади от всичко - беше ужасно и обонянието ми се изостри до неузнаваемост, даже вдигнах и температура и се чуствах много дискомфортно!


*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Всички симптоми на ДОКАЗАНА начална бременност
« Отговор #414 -: Февруари 18, 2009, 14:43:19 pm »
При мен нямаше никакви симптоми - направо бях почти сигурна, че инвитрото е неуспешно, защото си имах класическите ПМС. Даже в деня на теста си ми зацапа и съвсем се бях отчаяла.
Пожелавам положителни тестове на всички бебеправещи момичета!


*
Единственият симптом, който съм имала преди положителния тест е един неделен обяд, на който мусаката ми се стори с малко странен вкус. Иначе, и аз като Бебе - нищо от никъде.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



Здравейте! След като две години трепетно ровех тази тема за нови и нови симптоми, дойде и моя ред да пиша тук! Дължа го на всички, които пишат в този форум, както и на тези,които като мен не са се престрашили до този момент, а само жадно попиват информацията, която им е нужна,за да постигнат мечтата си!
Симптомите, които имах, още преди теста да покаже и преди евентуалното закъснение(имам изключително нередовен цикъл) бяха наистина малко, но някак усещах, че нещата са различни.
1. Преди очаквана менструация обикновено умирам за сладки неща, още със ставането сутрин подхващам шоколадите. Сега, изведнъж желанието за слакиши изчезна, шоколадите стоят необезпокоявани  :) Нападам само солени и кисели храни;
2. Не съм страстен пушач, паля по някоя цигара на ден, но няколко дни преди положителния тест просто спря да ми се пуши и цигарения дим ме дразнеше;
3. Пак по същото време на щанда за риба се загледах в една прекрасна скумрия, най - прекрасната, която бях виждала. Телефона ми звънна в този момент обаче, расеях се и не я купих. Цяяяяяяяяяяяяяла вечер я мислих и през целия следващ ден все тази скумрия ми беше в главата и ми идваше да ревна с глас за нея.
4. Обикновено преди очаквана менструация ме боли кръста, корема, гърба - този път не. Само яйчниците ме пробождаха от време на време.
5. Направи ми впечатление, че няколко дни след овулацията (която не успях сточност да засека), започнах да се пробуждам през нощта към 3-4 часа, а си спя като пън обикновено.
6. В късния следобяд започна да ми се доспива неистово, сутрин започнах да се будя наспана и бодра рано - рано,нещо нетипично за мен.
7. Лекото гадене се появи след като видяхме плодния сак в 4 г.с; 
Май това е по- различното, надявам се бременността ми да се развива нормално!
Желая успех на всички!
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #417 -: Март 11, 2009, 13:39:30 pm »
Момичета, темата е информативна. И моля да остане такава. Споделяйте тук само симптомите си на начална доказана бременност. Всички други въпроси, поздравления, съмнения, предположения, и чат поствайте в определените за това теми.

Всички постове не по темата ще се изтриват.

 


Момичета, моля ви, не отговаряйте на постове които не са по темата. Ако се наложи ще ги отделя в отделна тема. Целта на тази тема не е да се водят спорове и дискусии.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
първите ви симптоми преди да видите двете чертички
« Отговор #418 -: Март 17, 2009, 16:12:36 pm »
Здравейте момичета,реших да започна тази тема(ако я има моля да ме извините и да я заключите),първа аз сте се разпиша.Така първо М ми беше на 05/02,към 17/02 усетих че имам раничка в носа(до сега не ми се беше случвало),към 25/02 получих силни болки ниско долу но за кратко,през цялото време ме боляха гърдите ужасно много(най-вече зърната),в деня на (неочакваната)М си направих тест и беше положителен.За друго май не се сещам.
Здвравейте!Аз съм бременна във 3 месец.Моите първи симптоми бяха напрежение и болки във гърите и корема както пред цикал.Направи ми впечатление, че няколко дни след овулацията (която не успях сточност да засека), започнах да се пробуждам през нощта към 3-4 часа, а си спя като пън обикновено.Преди  менструация обикновено умирам за сладки неща, още със ставането сутрин подхващам шоколадите. Сега, изведнъж желанието за слакиши изчезна.  Нападам само солени и кисели храни. Гаденето и повраштането се появиха във 5гс. Само това се ештам. Успех на всички. :balk_103: :balk_602: