0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #200 -: Февруари 25, 2018, 21:27:42 pm »
Момичета а свещичките profenid колко време преди самата процедура да си сложа и колко? Някои казват една предната вечер и една на сутринта  или просто 2 часа преди изследването да си сложа една и 30мин преди това пък да пия и един iboprophen ?
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #201 -: Февруари 25, 2018, 21:39:22 pm »
Имам 2 ЦС и двете без упойка. Не съм взимала нищо, не ме е боляло. По мое мнение искай някакъв спазмолитик да ти изпишат, че се дразнят червата от контраста и си имай нещо вкъщи, ако има болка.
Не се притеснявай. Ако всичко е наред не би трябвало да има почти никаква болка.
За кога планирате инсеминацията след това?
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #202 -: Февруари 25, 2018, 21:49:18 pm »
Pak-la благодаря ти ,че писа .
Мисля да си сложа една поне сутринта преди HSG-то  тъй като часът ми е в15:45 .
За инсеминация няма да правим за момента ,писах просто тук защото не намерих другаде във форума скорошна тема за само изследване .
Аз не живея в Бг и тук когато те пренасочат към фертилна клиника минаваш през всичко стъпки за да се види накрая какъв е проблемат и да се назначи съответната процедура която следва .
Ние правим опити от година и полувина и бебе няма .
Правихме спермограма всичко в ОК . На мен трябваше пак да ми проверят хормоните и да ми направят проследяване на овулацията , и месеца след това да се направо hsg-то ,но поради липса на свободни часове ще направим обратното . Та за момента не може да се говори за инсеминация или инвитро защото трябва да се установи какъв е проблема . Както казах може и да ми е всичко в главата .... имам доста напрегнато ежедневие и за момента в Бг докторите ми казаха ,че това ми е проблема ....
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #203 -: Февруари 25, 2018, 21:54:42 pm »
А btw днес ми е последен ден от Ц. и от одеве имам ту тъпа ту леко остра болка ниско долу в дяснат страна ... вече не знам какво става . Уселтам го и в други дни понякога от цилъла ... 😰
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #204 -: Февруари 25, 2018, 21:57:48 pm »
Chocholinka, можеш да пишеш в http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=52351.0
По- бързо ще получаваш отговор и има много момичета, които минават или са минали през същото, което и ти. Просто тази тема не е за ЦС.

Иначе за мен стресът не е диагноза. За 18 месеца и може би над 20 О все един път ще сте било спокойни, за да се срещнат един сперматозоид и яйцеклетката.
Направи, което е необходимо. Странно започнаха при теб от стимулацията, а после ЦС, но важното е откриете защо не става и най- важното- накрая на целия път да имате това, за което се борите- бебе.
Успех и те чакаме в другата тема.
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #205 -: Февруари 25, 2018, 21:59:53 pm »
Благодаря Pak-la ще пиша там ❤️❤️Благодаря ти и за куража че не боли ... голям страх ужас каква съм такава не знам 😔😀❤️❤️❤️❤️
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #206 -: Март 25, 2018, 12:58:25 pm »
Здравейте мили момичета!
Не съм сигурна, че тук е мястото, но ще се пробвам и ще съм ви благодарна, ако ме насочите. Та...... моята история е следната имаме си една принцеса на осем години, която направихме и отглеждаме с много любов. Ноооо, решихме, че ни е време за второ, е то това беше преди горе- долу две години. Тъй като с нея стана веднага, съответно решихме, че и сега ще е така. Е, да ама не след година опити аз си направих изследвания, за годината опити, мисля че няма нужда да споменавам за всички методи приложени за засичане на овуто и всякакви тактики от сорта на вдигнати крака след бебеправене / много ме кефи тази дума/. Примен всичко излезнав норми и нормално, обаче при мъж ми не....., той се оказа с диагноза тератозооспермия и ужасяващите 5% нормални сперматозоиди. Решихме, че ще пробваме и между временноще прилагане на лечение. В месецът, в който разбрахме за диагнозата, аз бях сигурна 1000%, че няма как да забременея, обаче се оказах бременна, за мое голямо съжаление след пет седмици всичко е наред загубих бебчето. Беше ужасно и някак странно - изключително малък шенс за забременяване, а си бременна и спокойно всичко е наред, може да имазацапване в ранни месеци, след 5 часа просто трябва да го махнем, но ти не страдай защото няма смисъл дасе тормозиш.Знам че много от вас ще ме разберат за трудния момент. Та след мисет-а примен всичко е наред и нормално, прилагаме и лечение при мъжа ми, но минаха шест месецаи аз се замислям не сме ли за инсеминация. Чесно казано, си мисля, че трябва да се консултирам с лекар, специалист, защото и моят доктор АГ-то и урологът казват, споко все някога ще стане, е да ама то близо две години опити и такова разочарование някак си ми действат много зле психически. Та насочила съм се към д-р Ненев в Селена, защото съмот Пловдив. Ако някой има впечатление от него също ще съмблагодарна да ми пише, на най вече да ми споделите побърквам ли се или съм реалист по отношение на инсеминацията.
Благодаря ви предварително и много успехи на всички!
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #207 -: Октомври 31, 2018, 19:17:52 pm »
Здравейте момичета! Направихме инсеминация, но днес е 12 ден и имам кафеникаво зацапване  това май не е добре. Моля Ви за  мнение и съвет. Благодаря предварително!
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #208 -: Октомври 31, 2018, 20:04:34 pm »
Не отписвай всичко,направи един кръвен тест и ще ти се изясни картинката.Дано си успяла!
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #209 -: Ноември 01, 2018, 17:46:08 pm »
Здравейте отново! Много ми се искаше да се похваля но уви след направения кръвен тест който е отрицателен борбата продължава.Късмет на всички в това трудно начинание.
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #210 -: Ноември 01, 2018, 17:57:01 pm »
Дано следващия опит да е твоя!Това първа инсеминация ли беше?
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #211 -: Ноември 01, 2018, 20:58:37 pm »
Да това ми е първа инсеминация.
*
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #212 -: Ноември 01, 2018, 21:12:46 pm »
И моята първа беше вчера,ще карам до успешна,или до 4та.Продължавай напред,всичко това води до успеха.Дано ти е близо!
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #213 -: Ноември 03, 2018, 13:47:45 pm »
Здравейте момичета от сърце ви пожелавам късмет с новата темичка ,крайно време е щъркела и нас да ни навести ❤️❤️❤️.
При мен след всички изследвания -диагнозата ни с мъжът ми е неизяснен стерелитет 😒 ....  Това го потвърдих и след прегледите и изследванията в клиника “Надежда “ при д-р Цветков ако някой има впечатления за него ще се радвам да споделите ?
Бяхме се насочили към инсеминация ,но той каза направо да направим инвитро на естествен цикъл(мисля че така го каза)  ,тъй като не живеем в Бг и ако не стане със инс. да не губим още един месец за Инвитрото  . Все пак и на мен ще ми е трудно да се прибирам за по месец да си стоя в Бг . И така с нас .
Нямам си и на идея какво ме очаква с това инвитро ,но пък съм толкова развалнувана и сигурна ,че ще стане че не е истина 🤗🤗🤗 мислим да е скоро след празниците . Утре пък имам и консултация със д-р Стаменов та ще видим и той какво ще каже .
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #214 -: Декември 26, 2019, 21:50:16 pm »
Здравейте.Значи това ми е първата инсеминация в живота,на 26г съм.Доктора каза че два фоликула са се спукали,инсеминацията беше на 23.12 с партньорска сперма.От тогава често имам придърпвания в яйчника където са били фоликулите ,а днес 3 ден след нея имам спазми в матката.На какво могат да се дължат,имам изписан Дуфастон,АП и ФК,възможно ли е лекаря да ме лъже че съм имала овулация и да е станало киста,защото нямам грам болки в гърдите,а те нали болят от прогестерона след овулация???Имам поставен Прегнил 2 дни преди процедурата.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: Всичко за ИНСЕМИНАЦИИТЕ (вътрематочни)
« Отговор #215 -: Декември 27, 2019, 16:47:52 pm »
Здравей,

Изобщо не е задължително да имаш болки в гърдите. Такива болки са по-скоро изключение. Понеже ти е първа процедура, вероятно си по-склонна да се наблюдаваш и анализираш.
Изчакай си спокойно деня на теста.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!