0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #20 -: Август 19, 2006, 01:19:49 am »
За вагинални промивки ставаше въпрос. Сетихте се, нали? Два вида от елексирите, мед и ябълков оцет.      :balk_101:

да си промиваш влагалището с такива неща е безумно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #21 -: Август 19, 2006, 13:04:48 pm »
Това е пълна глупост и звучи безумнно Аз ви препоръчвам провивки с с топла вода и 2-3 чаени лъж4ички сода , поне при мен имаше ефект
Фанта, не може да препоръчваш промивка, която "при теб е имала ефект".

Всяка промивка, непредписана от гинеколог, е рискова и опасна за здравето процедура.
*

    дена

Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #22 -: Август 19, 2006, 13:48:38 pm »
Аз не съм ги почнала още елексирите.
Фанта, можеш да си препоръчваш каквото си искаш, но се въздържай от "глупост" и "безумно". Всеки сам си решава в крайна сметка.
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #23 -: Август 19, 2006, 13:51:19 pm »
Аз не съм ги почнала още елексирите.
Фанта, можеш да си препоръчваш каквото си искаш, но се въздържай от "глупост" и "безумно". Всеки сам си решава в крайна сметка.
Фанта е права, че еликсирите са глупост и безумност. Не е права, че препоръчва промивка със сода.

Мацки, запомнете, че промивки се правят само по лекарско предписание!

А че всеки сам си решава - да. Когато човек иска да увреди собственото си здраве, никой не може да му налее акъл насила.
*

    дена

Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #24 -: Август 19, 2006, 16:24:39 pm »
Не можеш да наричаш нещо глупост или безумие без аргументи. Доктори ли сте?
Може и да помогнат, както билките от аптеката на "Поп Богомил" са помогнали на някои жени. Поне се надявам и мисля да опитам.
Съжалявам, че споделих.
Успех на всички бебеправещи.
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #25 -: Август 19, 2006, 19:42:53 pm »
Ето че мойта препоръка ви се вижда глупава, но това което аз препоръчавм ми е препоръчано е лекар щото иначе нямаше да препоръчавм,

Фантааааааааааааа! Ядосах се!

Лекарят ти е преценил, че промивка със сода е подходяща за твоят проблем. Вероятно имаш повишена киселинност, лекарят ти е искал да алкализира средата.

Все едно е аз да препоръчам лекарство против пневмония, което на мен е помогнало, а и лекар ми го е препоръчал.

Дена, айде и ти да се опиташ да разбереш, че лекарят ти е предписал на теб тези промивки. Но в случая е по-важно кой точно лекар ти ги е предписал. Разбери, вагинални промивки се правят само и единствено ако гинеколог ти каже какви и точно как.
*
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #26 -: Август 19, 2006, 22:41:24 pm »
Не можеш да наричаш нещо глупост или безумие без аргументи. Доктори ли сте?
Може и да помогнат, както билките от аптеката на "Поп Богомил" са помогнали на някои жени. Поне се надявам и мисля да опитам.
Съжалявам, че споделих.
Успех на всички бебеправещи.

Дена, мога да ти дам един аргумент, най-добронамерено и то без да съм доктор. Момичетата имат право да употребят и двете думички, защото не знам дали си се поинтересувала какво точно е образованието на Хлебаров, но той със сигурност не е лекар, а е инженер, така че ме учудваш как така си му се доверила.
Та въпросният инж. (някак си изведнъж се е преквалифицирал човека) започнал да създава някакви съмнителни елексири, за да изкара някой лев. Познавам доста хора, които са ги опитвали без никакъв резултат. Колкото до промивките както заека ти е казала само гинеколог може да ти ги предпише.
Много хубаво направи, че сподели.
Успех и късмет и на теб! :)
 
« Последна редакция: Август 19, 2006, 23:38:32 pm от bori_st »
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #27 -: Август 20, 2006, 07:55:39 am »
Промивки могат да бъдат  в много случеи полезни......но зависи при всеки индивидуално!!!!!И как то каза ЗАЙКО лекар трябва да прецени!!!!!!!!Познавам хора при които промивки с сода са помогнали ,защото при тях имаше киселинна среда!Но те се правят само около ову4-5 дена най-много.......не е хубаво да се правят често каквито и да било промовки и да се отмива естествена среда!
Успех момичета! :D
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #28 -: Август 20, 2006, 10:26:27 am »
Фантичке, бе. Опитай се да си разбереш грешката, моля те.
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #29 -: Август 20, 2006, 13:05:38 pm »
Да попитам и аз нещо, името на тези чудодейни билета сериозно ли е "Елексирите на Хлебаров"?? Звучи ми като туристическа атракция в някой древен храм :D


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #30 -: Август 20, 2006, 18:09:01 pm »
Вижте аз препоръчвам нещо който са ми били казани от лекар , наистина се обедих Ади и заеко че тия промивки със сода при мен имат ефект, аз наистина имах проблеми с киселинността и вече предпочитам да не споря. Знам че билковата аптека на попбогомил в София е доста известна , не само аз но и много хора са прибягнали към билките и въпреки че аз понякога изобщо не вярвах изведнъж и те на мен ми помогнаха, което беше невероятно, Зек вече няма да си ядосан заради мен
МИЛА фАНТИЧКЕ  никой не казва че нямат ефект!Имах в предвид че не при всеки могат да се прилагат.......не за всеки са подходящи!И Заека искаше да ти каже същото!
Аз също съм и фен на билките ....даже в момента почнах да пия за уву и за забременяване! :bighug:
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #31 -: Август 20, 2006, 18:19:31 pm »
Ади, слънчице, нямам нужда от тълкувател на думите ми. Излиза, че ти не си ме разбрала.

Фантичке, не видях нищо билково в промивките със сода. За последен път го пиша тук, после ще си го сложа в подписа, ако е необходимо:
Вагинални промивки с каквото и да било се правят само ако са назначени от лекар със специалност по акушерство и гинекология! Чутото по форумите и от приятелки - че било помогнало на някого - не се брои. Помогнало е, защото е имало индикации за такъв вид лечение.
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #32 -: Август 21, 2006, 19:14:21 pm »
Нямам нищо против да си правиш промивките, имам против ей така, нехайно, но нарочно и сякаш помежду другото, да ги препоръчваш на другите момичета. Сега разбра ли или да ти го напиша пак? Ти не може да препоръчваш промивки, ако и да са помогнали на теб. Промивки може да назначи само лекар със специалност по акушерство и гинекология, а не Фанта от форума. Нито пък Заека. Схващаш ли ;)

Аз ви препоръчвам провивки с с топла вода и 2-3 чаени лъж4ички сода , поне при мен имаше ефект

« Последна редакция: Август 21, 2006, 19:17:34 pm от Малкия заек »
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #33 -: Август 21, 2006, 19:21:52 pm »
И, Фанта, опитай се да разсъдиш ЗАЩО аджеба само лекар, при това акушер-гинеколог, може да препоръчва вагинални промивки.




Пиша ти го като на дете:
Защото лекарят е направил преглед и е установил проблема. Проблемът на Фанта е един и лекарят й го е установил и е предписал лечението за него. Проблемът на Заека е друг, но докато тя не отиде на лекар - няма как да се разбере какво й има. И съответно не бива да се самолекува, въпреки че Фанта смята, че проблема на Заека е сходен и й препоръчва същото лечение. Заека ще си отиде на лекар и лекарят й ще види какъв е проблема и ще назначи съответно лечение. Лечението на Заека може и да е като това на Фанта, но може и съществено да се различава. И ако Заека беше послушала Фанта и си беше приложила същото лечение е възможо вместо да се излекува, да задълбочи проблема си.
« Последна редакция: Август 21, 2006, 19:23:55 pm от Малкия заек »
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #34 -: Август 21, 2006, 19:46:52 pm »
Единствения правилен съвет, който съм получила от др Рени Райчева е : " Не ръгай нещо там, което принципно не е превназначено за това място!" В  последствие и от лекуващия ме док получих този съвет, но много по-интелигентно поднесен.

Истината е, че каквато и да е стерилизация в домашни условия да направиш, пак не може да си на 100% сигурен, че е дезинфектиран.
Лично аз си изхвърлих това приспособление, а сега съм натрупала 4 броя иригатори, които си купувам като бонус към поредната опаковка от Грийн лайн - но просто ги оставям на страна и не ги ползвам. Уверявам ви, че и без тях пак има ефект.

Бамбуча, не го знам този доктор, но ако прекалиш със содата, такава дисбакетиоза ще си докараш, че просто ще съжаляваш.

Момичета, няма ли да разберете едно нещо - никоя  от пишещата в този форум не е "под общ знаменател" с друга. Всички сме различни - вярно , има допирни точки , но все пак и индивидуалност, при която лекуващите ни лекари решават ....
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: елексирите на Хлебаров
« Отговор #35 -: Август 24, 2006, 00:28:28 am »
Ех, Зайкоооо  :D   :balk_21: Много обичам на Мели подписа - Пациенти, не си обменяйте диагнозите. Май е време да го сложим някъде и да го ковнем за такива, дето не разбират от дума...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю