0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #320 -: Април 01, 2007, 19:05:48 pm »
Здравейте момичета!Наистина е много приятно и отпускащо с вас.И затова нека и аз да се представя.Казвам се Катя,на 31 години,зодия Риби,от Бургас.С мъжа ми живеехме 8 години заедно и едва миналата година сключихме брак.От 3 години упорито се опитваме да се сдобием с бебенце.Оказа се че имам запущени тръби , а матката ми Adi като при теб но на обратно изместена силно в дясно и със сраствания.Правихме 1 опит ноември неуспещен и сега съм в процес на 2-я.Надявам се силно този път да стане. 
*

    Crystal

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #321 -: Април 03, 2007, 10:21:29 am »
Престрашавам се най-после да се представя-от доста време чета, но много рядко пиша тук. Казвам се Мариана, от София съм. На 35 години съм, мъжът е на 36. След 3 неуспешни инсеминации направих икси през ноември миналата година, но за съжаление то приключи с мисед в 10 седмица. Нещата са доста комплексирани, аз имам двойна матка(две хипопластични маточни тела, но с един цервикс), имам известни проблеми с щитовидната жлеза, освен това сме и с мъжки фактор заради който единственият шанс е икси.Направих си имунологични и генетични изследвания, единственият проблем при тях са НК клетки  на горна граница-12%. Въпреки че страхът кошмарът да не се повтори още ме преследва, вече мисля за следващ опит и много ми се иска той да е през лятото. Подадохме документи в касата и вече си взех лекарствата, от тук нататък всичко зависи от изследванията ми.
*

    kpo

  • **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #322 -: Април 12, 2007, 10:05:45 am »
Добре дошли момичета!
Искренно ви желая скоро всички вие да гушкате по едно (а може и две :wink:) сладки бебчета!
 :bighug:
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #323 -: Април 12, 2007, 15:40:04 pm »
Здравейте и от мен.Аз съм Мира, на 29 год.,супругът ми е на 33.Правим опити от 2 години, за съжаление без резултат. Аз съм с ендометриоза,открита преди  две седмици чрез лапаро, но и сме с мъжки фактор. Сайтът е много полезен, от тук научих много неща и затова бих желала да съм част от вас, ще бъда по-силна,докато чакам моето бебе.
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #324 -: Април 12, 2007, 16:09:24 pm »
Добре дошла, Мира! :flower:
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #325 -: Април 21, 2007, 22:25:59 pm »
Здравейте момичета.Аз съм Тони на 24 г. от Севлиево .Имам един спонтанен аборт като преди това опитвахме да забременея близо година и половина.Двамата с мъжа ми работим в един от американските заводи в града .Много обичаме да пътуваме и използваме всеки удобен момент да го правим.През малкото свободно време което имам обичам да шия гоблени.
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #326 -: Май 04, 2007, 16:59:57 pm »
Здравейте, аз съм Милена на 28 г., а Maxi е защото в последните две години напълнях с цели 14 кг. От нормални 52 кг. Исках да съм примерна кандидат-майка и спрях цигарите с надеждата чудото да стане веднага но уви.....
Сигурно и на Вас Ви се е случвало. Мъжът е на 33 г. Заедно сме от 8г., но в началото не мислехме, че ще има проблем. Опитите продължават от 6 год., а лечението е вече 3-та... Взе да ми писва тъкмо си мисля, че всичко е ок и ето ти следващата болест. Досега се лекувах от объркани хормони /като в критическата/, после се оказа че само пролактина е космично висок, лекувах хламидии, а в клиниката на Щерев ме успокоиха, че каквото и да правя тръбите ми били срастнали и съм точно за ин-витро. В една дрруга тема бях питала може ли от УЗИ преглед да се видят....но това е дълга история.

Благодарна съм Ви на всички, че Ви има, защото не ми останаха хора, с които да споделя. Аз не пиша често, но всеки ден чета историите тук. Понякога си задавам въпроса "Защо точно на нас се случва всичко това?" и може би е смешно, но като не намеря отговор обвинявам Чернобил....
Успех на всички и дано скоро се радваме на повече бебета.


*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #327 -: Май 04, 2007, 19:15:41 pm »
Maxi, добре дошла!
Това че си напълняла не е кой знай какъв проблем, но това че си отказала цигарите е достойно за аплодисменти!
За лечението ти - консултирай се поне с още 1 специалист, 3 години са доста време.
За УЗИ-то и срастналите ти тръби - струва ми се странно!?
За четенето на всичси истории - повярвай ми, не всичко е залък за нашите уста.

А за повечето бебета - И АЗ СЪМ ЗА!!!

Желая ти успех! :D


Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #328 -: Май 08, 2007, 10:41:59 am »
Здравейте! И аз се престраших.
Казвам се Елена, на 27 /още малко ще съм на толкова/. По принцип съм си от село, но живеем на квартира във Варна. Със съпруга ми сме заедно от 10 години, а семейство от 5 год. и половина. Започнахме с опитите около година след сватбата. Но не се получаваше. През юни 2003г. разбрах, че съм бременна. Радостта обаче беше за кратко. На 13.06 /петък/ направих спонтанен аборт, вследствие на силен стрес. Брат ми катастрофира същия ден /слава Богу с него всичко беше наред/, но вечерта аз прокървих. Оттам тръгнаха проблемите. Някъде из форумите бях писала подробности за неволите си през лятото на 2003г. През 2006 направих лапароскопия и пластика. Засега нищо. Замислям се за инвитро, но сякаш ми се иска да поизчакам още малко.
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #329 -: Май 09, 2007, 11:46:22 am »
Мили съмишленички,  :) здравейте и от мен-Златина. И двамата с моя рошко сме на почти 29, заедно от почти 10 години и женени от почти :D 1 година. Много се обичаме, но сме и много огнени като характери. Аз съм инженер,а той върти малка фирма. От 10-тина месеца се пробваме в опитите за бебче все още неуспешно, но с ваша помощ съм вече сигурна, че скоро и този дългоочакван момент ще настъпи. Вярвам в това (освен около датата на цикъла ми, когато ме обзема безпокойство и даже си внушавам някакви симптоми на бременност :)) но сигурно и при вас е така. Е, продължаваме с чакането и надеждите и пожелавам на всички нас успешен финал по дългия път на зачеването. :D

*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #330 -: Май 09, 2007, 23:26:53 pm »
На Златулка и на останалите момичета - добре дошли и да не се застоявате много тук (така казват останалите момичета и аз просто поддържам традицията)!!!
 :D Няколко неща ме спират да се представя и аз и едно от тях е, че това едва ли интересува чак толкова много някого?! Може би някой ден... :D
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #331 -: Май 09, 2007, 23:29:07 pm »
а, недей така, Дива розичке. мен, например, ме интересува :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #332 -: Май 09, 2007, 23:33:44 pm »
а, недей така, Дива розичке. мен, например, ме интересува :)

Мен също  :D

lb2f
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #333 -: Май 10, 2007, 09:59:54 am »
Благодаря, Розичке за топлото посрещане и наистина и аз не мисля, че никой не се интересува коя си. Ами нали самата тема е такава.. :) Що се отнася до пожеланието ти да не се задържам дълго тук, го приемам, но само в частта му, предполагаща пожелание за скорошно зачеване :D Иначе не мисля, че нещо пречи на хора, имащи дечица да се почувстват съпричастни към проблемите, третирани в Зачатие и дори напротив- колкото повече се вдига врява по тези въпроси, толкова повече шансове има и Държавата да им обърне нужното внимание. Така си мисля аз.

*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #334 -: Май 10, 2007, 14:49:48 pm »
Здравейте и от мен.Казвам се Маргарита и съм на 35,но това не ми пречи да се надявам ,че имам още някоя година в опити за бебе.Съпруга ми също е на 35 и сме женени от почти 11 години .Сериозно с проблема "бебе" се борим от около 8години.С мъжки фактор сме и затова за сега сме на донорство.Опитвам се да накарам половинката си да си направи втора биопсия,защото вярвам ,че винаги има надежда и няма безгрешни лекари.С надежда съм при втория опит да се намери нещо.Както обичам да казвам "НДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА".Успех на всички в АРТ процедурите :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips: :babyflips: :babyflips: yahoo_17 :blowingdust:
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #335 -: Май 10, 2007, 18:14:01 pm »
Златулка, правилно си разбрала! Смисълът на пожеланието е единствено и само този!!!
marbi, привет и на теб! Ще успеем всички, ще видиш! Само не трябва да спираме да вярваме!
jam, jazzybaby, радвам се на интереса, който проявявате към моята изключително скромна особа! Аз, както изглежда, ще поостана тук, така че ще имам време да си преодолея глупавите остатъчни предразсъдъци!!! Макар че нещо започнах да се пристрастявам и привързвам към всички ви тук и даже и при положителен развой с бебеправенето, няма да се отървете така лесно от мен!!! Джам, ако искаш вярвай, но особено вас "ветеранките" си ви смятам нещо като мое семейство!? Дано нямате нищо против това неочаквано роднинство?!:D Целувчици на всички!!! :D
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #336 -: Май 10, 2007, 20:01:51 pm »
Здравейте, мили момичета. Аз съм Лора, 30 год,съпругът ми е Ники- 36. От около 10 дни обхождам форума и едва сега се представям, извинете ме. От 8 години живея в Италия и работя в една фабрика. Хобито ми са животните. В свободното си време посещавам като доброволец един приют за изоставени домашни животни. Искаме бебе от 6 години, аз-с проблемни тръби, той- с лоша спермограма. Чакаме резултата от трето ИКСИ. Дано!
Немога да не ви кажа, че се чувствам добре при вас, защото сте наистина чудесни!
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #337 -: Май 10, 2007, 20:34:34 pm »
Розичке, обикновено като се задържи някой тук скоро му падат задръжките и предразсъдъците :wink: Така че и теб те очакваме да си разкажеш подробно :lol: И на мен ми е интересно :wink:
На всички останали момичета - късмет и сбъдване на желанието! А колкото до стоенето дълго - надяваме се всички да станат майки скоро и да пишат вече в Дългоочаквана :wink:
Лора, стискаме ти палци да успееш! Нали знаеш - 3 пъти за щастие! Нека сега да се сбъдне твоето!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #338 -: Май 11, 2007, 14:21:00 pm »
На всички ви, сладки момичета,   :bighug:  :babyflips: !
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #339 -: Май 11, 2007, 16:09:36 pm »
Здравейте,
Ето и аз най-после се престраших да пиша във форума. От две седмици чета най-редовно, след седмица се престраших да се регистрирам и днес реших да драсна някой ред...., а скоро и повече  :)
 Искам да пожелая на всички вас УСПЕХ!!!
 
« Последна редакция: Май 11, 2007, 16:15:48 pm от a_filipova »

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!