0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    muckata

  • *
  • 14
  • мама за чудо и приказ
Хайде да се запознаем....
« Отговор #80 -: Август 29, 2005, 17:19:43 pm »
здравейте,казвам се Теодора/Лъв/ и сам н 22год.мъжленцето е Красимир/Козирог/ на 28г.Опитваме за бебче от 6 месеца,но защо така не ме успокояват думите на всички........"Спокойно,не го мисли,то ще стане"????
По професия сам Европеист/не че някога ще работя като такава/С майка ми имаме хранителе магазин и аз работя там,обожавам търговията,незнам какво друго них работила с такова удоволствие :?
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #81 -: Август 29, 2005, 18:26:05 pm »
Здравейте,
аз съм Боряна или Бубата )), на 38 съм (и като гледам на най преклонна възраст) с "младежа" (който е на 45) нямаме законен брак то си живеем заедно от 8 години. 8 години опити за бебе и нищо - с едно несполучливо ин витро.Опитите продължават и надявам се че ще се увенчаят с успех.

иначе - инж.химик и си работя по професията

май друго няма
аааааааааааааа винаги усмихната ))
Хайде да се запознаем....
« Отговор #82 -: Септември 02, 2005, 15:17:45 pm »
Да се включа най-сетне:
Аз съм Милена 36 год. с мъж Стефан на 42 год. от Добрич сме. Работим в наша собствена фирма, а аз и към едно немско представителство. Женени сме от 1996 г., опити от 1997 г. имам един аборт по желание преди 17 год.
imam_vjara
Хайде да се запознаем....
« Отговор #83 -: Септември 10, 2005, 01:06:19 am »
Аз съм Юлиана,на32год. от София,мъжът ми е на 35,заедно сме от 7 години,имам 1 спонтанен аборт преди 3год. в 11 седмица и преди 1год и 2 месеца родих мъртво момиченце2.900кг/50см...Сега съм с вас с надеждата,че ще успея да стана една прекрасна мама :?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Хайде да се запознаем....
« Отговор #84 -: Септември 10, 2005, 17:19:24 pm »
Цитат на: bubata
Здравейте,
аз съм Боряна или Бубата )), на 38 съм (и като гледам на най преклонна възраст)


не си, не си, наборке :)
и аз ударих 38-така тази година. а има и по-дърти, ама няма да ги издавам ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #85 -: Септември 10, 2005, 18:04:22 pm »
О, Джами, аз като видях, че си писала тук помислих да не се предс тавяш ти. :wink:
Иначе каката съм аз :wink:
Хайде да се запознаем....
« Отговор #86 -: Септември 13, 2005, 14:55:42 pm »
Що пак да не мажат ми е от Аржентина,кадето си ходим всяка година.Идваме и в Българиа,разбира се!Лубимиат е трениор по футбол,тук в Африка вече си саздава име,има доста титли вече,абе голиама сме работа!!! Животат ни е доста разнообразен,всяка година в различна даржава,доста е интересно,опознавач много култури,саздаваш интересни приателства...Е има си и негативите,постоянно си в движение,това домашен уют...забрави!С моиат ЛАТИНО се запознахме преди 4 години в Мароко ,опити за бебе правим от Май 2002.Преди това никога не съм забременявала,но пак уж сам се пазела.сега посечтавам една много добра частна клиника тук в Жоханнесбург и се надяваме скоро да се появи един ПЛОД НА БЪЛГАРО-АРжЕНТИНСКАТА ДРУЖБА!!!
Иначе,сам родена в Разград(с всяко ново посещение го намирам все по-красив и по-красив...),живиала сам вав Велико Турново 9 години,докато учех в университета:педагогика и после психологиа.
Казват,че едно от наи-ценните неща в мен е чувството ми за хумор.Много често в Африка ми липсват интелигентни санародници за общуване,но почти навсякаде ,кадето сме живели имам ниакои качествен приател!
Ааааа,казвам се Ромина,а лубимиат Мигел.Не бих го заменила за никого другиго на света,дори и за ....Анди Гарсиа ,например,тои винаги ме подкрепя,даже когато ми откриха проблемите за неможенето да забременея,тои ми каза ,че ме обича още повече,защото сега и ще ме закриля до успешниа заваршек на лечението!!!Малко като в латино-сериал,нали?!
Имаме си костенурка,казва се Артуро,патува навсякаде с нас,обичаме много животните,но Артуро е наи-лесен за пренасяне,предвид,постоянното ни обикаляне по света!Целувки и успех на всички се представя и аз...Сигурно ще спечеля конкурса(ако се учреди такав)за наи-екзотичен адрес през последните близо 6,7 години!!!Живяла сум в Мароцо,Бряг на слоновата кост,Тунис,сега в Южна Африца,а да не говорим и че
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #87 -: Септември 13, 2005, 15:06:56 pm »
Горе се е получило някакво разместване на словореда,надявам се да ме разберете,все пак,аз сам си доста завеяна,кои знае кои бутон сам сгафила!!!
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #88 -: Септември 13, 2005, 16:17:48 pm »
Аз съм ТАня от Пловдив. И аз съм от "каките" - на 34. По професия съм математик, работя като администратор бази данни.
Още нямам бебе, правя сериозни опити от около 2-3 години.. преди като не се получаваше си казвах, че просто не му е дошло времето.
Имам две гинекологични операции - първа от киста, 6 месеца след това ме изрязаха изцяло от едната страна след извънматочна бременност.
Много искам бебе, считам, че мъжа до мен го заслужава напълно и ще бъде страхотен татко. Той е на 32 - любящ, нежен и отговорен.
След няколко дена ще ми правят лапароскопия в МД.. стискайте ми палци!

Желая късмет и успех на всички в борбата за бебе!
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #89 -: Септември 13, 2005, 16:59:07 pm »
Здравейте и от мен! Аз съм Теди, на 26 години съм, а съпруга ми на 33. Женени сме от 7 години и от тогава не се пазим, а сериозно действаме по въпроса от 5 години след операция за отстраняване на киста. Ще направим всичко, което зависи от нас, за да имаме поне 2 деца и вярвам, че ще огрее слънце и на нашата улица!!! По образование съм икономист, но не роботя това. Борбата ни със стерилитета ни прави още по-близки с любимия. Сега още повече се обичаме и се борим заедно!!! Желая успех на всички, защото го заслужаваме след толкова много мъки!!!


*
ЗДРАВЕЙТЕ
« Отговор #90 -: Септември 15, 2005, 09:55:11 am »
ИМЕ: ЗЛАТКА
ГОДИНИ: 20, ЗОДИЯ КОЗИРОГ
В момента съм студентка по счетоводство, имам още една година, приблизително. Живея, уча и работя в Атланта, това е град в Америка. С приятеля ми сме заедно от 4 години, живеем заедно от повече от 1 година. Той също е българин, на 29 години, също Козирог.
Надяваме се до края на годината да се оженим, има българска църква в Чикаго, мислим да отидем там. А опити за бебе, ще почнем в началото на 2006, защото искахме да изчакаме докато наближа до дипломиране. Но, нищо не се знае... дето беше казала една от нас, щъркелът не идва по порачка, аз това му го казах и на моя.
Засега и двамата сме в добро здраве, слава Богу.
Аз работя в един хотел нощна смяна, освен на рецепция, имам малко счетоводителски задължения. Ходя с кеф на работа, другото незнам.

Успех на всички ни, да достигнем двете чертички, колкото се може по-бързо!!!!

Злате
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
ето ме и мен
« Отговор #91 -: Септември 15, 2005, 17:16:34 pm »

Здравейте, отдавна съм във форумите и чата, но чак сега се записвам и тук.
На 36 години съм, Казвам се Емануела/Ема_) от София съм по принцип, но от няколко години живеем в Канада.Любимият е на 38, заедно сме от 16 години :roll:
Имаме един прекрасен син на 15 и от доста време  се борим за второ.
Имам един неуспешен опит ИНВ. и сега се подготвям за втори.
През 2004 ми махнаха тръбите, хидросалпингс бяха.

Ами това е от мен.
на всички успех в борбата за най-хубавото нещо на света : детето.
 :)
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
Хайде да се запознаем....
« Отговор #92 -: Септември 20, 2005, 15:12:50 pm »
Zdraveite
Kazvam se Denica i sam na 24 ot Varna! Saprugat mi e na 27 i sme jeneni ot 11.2004 /niama i godina/ Mnogo iskam da imame bebe i iskam da stane barzo. Cheta ot okolo sedmica vsichko napisano v saita i mai hich ne e lesno no shte derzaem....
Pozdravi na vsichki! Znaite che vi obicham mnogo za vsichko koeto ste spodelili i napisali!

Пиши на кирилица!
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #93 -: Септември 20, 2005, 16:54:15 pm »
Здравейте,
аз съм Ежи, на 26 съм. Съпругът ми е на 41. Женени сме от 4 години и няколко месеца. Все още го няма така желаното детенце, но ние не се отчайваме, а продължаваме напред. Нали знаете, надежда винаги има. За момента си почиваме от лекари и болници, но от октомври пак започваме. Надяваме се скоро да станем трима, а защо не и четирима. :D  :wink:
Успех!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #94 -: Септември 21, 2005, 17:39:11 pm »
Здравейте аз съм Ани - на 27 години, а мъжът ми е Ивайло - на 31 год. Женени сме съвсем отскоро - 20.08.2005, но живеем заедно от 3 години, че и повече. Правим опити за бебче едва от 2 месеца, но много го желяем. Дано да стане бързо :) Успех и на вас :P
Хайде да се запознаем....
« Отговор #95 -: Септември 25, 2005, 01:31:14 am »
Здравейте всички!

Аз съм Вени и съм от Плевен.На 27 съм-зодия лъв.Завърших макроикономика в УНСС-софия и работех там в един холдинг към финансовият отдел.С мъжа ми Милен (35г.) се запознахме по интернет.Той е от разград но от много време живее във варна.Трябваше да избирам между него и работата ми.Избрах него и се преместих във варна.От две години сме заедно а от една сме женени.правим опити от една година но не се получава.и за работа правя опити но и там удрям на камък.....но продължавам да се боря и за двете,няма да се предавам я :roll:  :wink:  :lol: смело и смахнато напред и това е :!:  :roll:
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #96 -: Октомври 01, 2005, 14:22:53 pm »
Здравейте!

От доста време се мотая във форума, но чак днес се регистрирах и бързам да се представя! :D

Аз съм Огняна (Оги) и съм на (има-няма :wink: ) 22 години от София. Зодия Козирог.
Завършвам испанска филология в СУ, а инак работя като графичен дизайнер в Artdeviser.
*

    Poliana

Хайде да се запознаем....
« Отговор #97 -: Октомври 11, 2005, 23:06:25 pm »
Здравейте! :D
Признавам си че от доста време сърфирам из форума, но чак сега се престраших да се запиша :wink:
А аз съм Милена, на 32 г., мъж ми и той на 32 г. от Пловдив. Женени от 6 години, със сериозни опити за бебе от 2 години.
По образование и двамата сме информатици, а по професия аз в банка, той в интернет пространството - :lol:
И аз като всички вас очаквам да стане чудото и да си имаме ylinfant.
*
:)
« Отговор #98 -: Ноември 05, 2005, 12:15:51 pm »
и аз ще кажа нещо за себе си . понеже не е 4естно само да 4ета
    казвам се Диляна - на 31 години съм, зодия Рак
    От София.И от съвсем скоро омъжена 03.07.2005 г
Интересувам се от много неща.Лошото при мен / а може би не / е 4е когато загубя интерес към нещо, дори и да ми е сртувало много време и усилия , го зарязвам.Така стана на два пъти със следването.Докарах до 4ти курс във ВИАС. Завърших колеж по мениджмънт семестриално, но така и не отидох на държавен
   Хобито ми се превърна в работа, което е изклю4ително приятно.Правя дрешки.
   Оби4ам животинките.Имам далматинец.Още не съм си отговорила оба4е на въпроса, как е възможно 4овек съвсем съзнателно да се подлага на такова страдание / да загубиш домашния си любимец е огромна болка/
   Е ,това е от мен .
   На вси4ки вас желая много усмивки
*
Здравейте,
« Отговор #99 -: Ноември 07, 2005, 12:03:49 pm »
реших и аз да се включа, от доста време чета и май е време да се представя.
Казвам се Галия /не е грешка, наистина е така ;-)/ На 29 години съм от София.
Сгодена съм от 25 месец август 2005г./моя рожден ден/,  :lol: , а сме заедно с годеника ми от 5 години. Желанието ни за бебче е от година и половина, но новата работата при мен и финансови проблеми ни спряха да си направи бебе, за което много, ама много съжеляваме сега. Но от близо 4 месеца пробваме и чакаме с нетърпение.
Много благодаря, че ви има.
Поздрави и лека седмица. :D