0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #540 -: Декември 15, 2020, 10:34:25 am »
Извинявам се, с малко закъснение: Честити рожденици!  :hbirth:
Да са ти живи и здрави децата, Маги!
На юбилярите, Тери и Хрис, пожелавам преди всичко здраве, много щастие и много късметлийска година, в която да се сбъднат най-съкровените ви желания! :occasion13:  yahoo_17
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #541 -: Декември 15, 2020, 18:28:45 pm »
Момичета, в емоционален шок съм в момента. Дори не знам как да реагирам.
Историята, прочетете до края, защо е "епичен" : след всичката шитня с починалия ми от коронавирус чичо и биохимичната бременност, някак си се съвзех и си казах, че не може всичко да е лошо.
До вчера. Вчера беше погребението на чичо ми и у нас едно минорно и напрегнато настроение. Следобед мъжът ми бързал и оставил вратата отворена. В 10те минути, в които се беше прибрал и вратата е била отворена, кучето ни се е освободило някак от синджира и е излезнало.
Преобърнахме селото да го търсим. Ревах цяла вечер, днес сутринта тръгнах рано пак да го търся. До пълна преумора вървях пеша, накрая ми се повръщаше от това, че нямах сили. Накрая се прибрах и реших да се стягам, не може да падам така духом.
До преди малко, когато вече мозъкът ми просто спря да приема и предава. Заради голямото обиклаляне си сложих един термо клин, който не съм носила от година. Нося го цял ден, преди няколко часа отивам на тоалетна и гледам нещо чернее по клина баш на чатала, ама не се вгледах, реших, че е мъх от някоя дреха и не си направих труда да го махна. И така преди час, когато пак отидох на тоалетна и видях, че НЕ не е мъх ,а изпражнение на мишка. И това нещо е седяло часове по кожата ми, баш покрай влагалището. Влезнах веднага да се къпя, да се търкам. Кожата, която е докосвала тази гадост минах със спирт. Опитвам се да се успокоявам, че бях с бельо и превръзка (ползвам по цял месец нормални превръзки вместо ежедневни). И дори не знам как да реагирам, емоционално съм съсипана и срината. Дори нямам сили да се притесня за бактерии и болести. Имам чувството, че някой ме е проклел, честно.
надявам се, че мишката не е в стаята ми. Преди година имаше една мишка, която изчезна безследно. Явно се е била настанила в чекмеджето ми с бельо, което сега явно трябва да изхвърля.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #542 -: Декември 15, 2020, 19:40:21 pm »
Изпери го на 90С.
Тери, като се насъбере е ужас.
Съжалявам за чичо ти.
Кучето може и да се върне. Дано. Всичко останало не е толкова важно. Дори и биохимичната. Тя е крачка. Веднъж каза или на мен, или на Хелиантус, че поне забременяваме. Рано или късно ще гушнеш твоето щастливо вързопче. Усещам, че при теб ще е скоро. просто си на крачка. 30те носят хубави неща. Аз започнах на 28г и родих на 33г и 34г. Така, че не мога да се оплача от 30те.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #543 -: Декември 15, 2020, 23:05:14 pm »
Тери, клина не е носен от година, най-вероятно изпражненията са от онази мишка и са стари. Мисля, че дори и да е имало бактерии, всичко е измряло с времето. Все пак, колко могат да живеят върху плат, за да се развиват им трябва среда, а на плата няма как...
Надявам се кученцето ти да се прибере, тв са много умни животинки ❤
Да му се невиди, аз още нямам цикъл, вече се притеснявам. Четох в нета за отвара от магданоз, след два преима идвал цикъл. Обмислям дали да пробвам, ако до 1-2 дни не дойде.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #544 -: Декември 15, 2020, 23:32:09 pm »
Буквално едно след друго, мисля, че съм в ступор. И някакви маниакални страхове развивам тази вечер, ама се надявам утре да ми е по-трезва главата.
Лейди, и моята рецепта с чая от кромидени листа имай предвид, ама какво правят един Господ знае. Не знам дали бих посмяла, но ако пред мен стоят опциите чистене и да пия илачи с незнаен ефект, май бих пила и аз илачи, но само в случай, че другият вариант е кюртаж.
Ти имаше отрицателен уринарен, ама кръвен не е ли добре да пуснеш, кой знае да не поддържаш някакво 10 ЧхГ както беше Янаю
Преди години след прием на Ескапел ми се сля цикъла с кървене от Ескапел. Та така откарах 14 дена в обилно кървене и отивам на лекар. Той каза,че има опасност да съм бременна и спешен кюртаж, че не се знае какво е положението. Аз на 21 хубавица не знам къде се намирам. Попитах няма ли лекарство някакво и той ми обяснява как животозастрашаващо, как ми се натравя кръвта, аз се пънах за лекарство и ми изписаха Фосфор с уговорката, че ако до два дена не спре, спешно ме приемат. За един ден спря, но просто си спомням как бях готова на всичко, ни не и кюртаж, та и илачи щях да пия
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #545 -: Декември 16, 2020, 00:43:03 am »
Ох,Тери.Не знам колко вредно е мишето ако,но е причинило беда на психиката ти и огромен стрес.Със сигурност не е стигнало до влагалището,имала си бельо и превръзка все пак,просто се е насъбрало и чашата е преляла.
Съболезнования за чичо ти!
Лейди,звънни на лекаря си според мен
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #546 -: Декември 16, 2020, 08:57:52 am »
Тери, насъбрало се е доста, направо думи нямам.Прегръщам те, ще мине.гледай да си пазиш психиката!

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #547 -: Декември 16, 2020, 10:11:09 am »
Боже, Тери...ужасно е наистина!!! Аз бих врътнала с тея бактериии.. направо не е реално! Но да опитаме да помислим имала си бельо, дебела превръзка (не тънка ежедневна) , изпражненията са били стари , каквото и да е имало е умрЕло отадавна, но все пак е направо ужасно. Изпери всичко на 90С, пусни и сушилня ако имаш или ги изглади. Помня , че преди беше писла за мишката , да й се невиди. Пиши ни днес как си. Дано намерите кученцето <3
Лейди, обади се на доктора ти. Не бих пила илачи ей така, едно оправят не знаем какво развалят.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #548 -: Декември 16, 2020, 11:04:15 am »
Според мен няма място за притеснение относно мишката. Успокой се, Тери. Трябва положителна нагласа. Дано и с кучето всичко да е наред и да се върне скоро.
Аз отново изпаднах в ужасна дупка преди 2 дни, ден преди да ми дойде нормално (3 дни зацапва). Всичко ми беше черно. Така тежко изживявам неуспеха всеки месец 3-4 дни преди да ми дойде, като последния ден е най-тежко. На всичкото отгоре в момента сме карантина. От седмица мъжът ми е с + за Ковид. Има симптоми. Аз и синът ми нямаме. Горе-долу, като ми дойде, се поуспокоих, пак почнах да вярвам, че има надежда. Така ще е до следващия цикъл, а после ако от инвитрото не стане, не знам в какво ще изпадна. Та, наистина забравяме какво имаме покрай силното желание за нещо. Знам, че не е правилно, но не мога да го преодолея. И не знам черните мисли и отчаянието, макар и за няколко часа или ден, какво причиняват на психиката, на тялото.
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #549 -: Декември 16, 2020, 11:58:12 am »
Тери, натрупват се понякога много гадости наведнъж и сякаш се завърта един гаден омагьосан кръг за дълъг период от време. Обаче, когато дойде хубавото (а то винаги идва, дори и късно), то е мнооого, многооо по - хубаво от всичко лошо. И всичко минава, става отново ден и живота придобива смисъл. Стискай зъби и чакай твоето хубаво. Както каза Павла, сигурна съм, че е на една крачка разстояние 😘

Грейси, аз бях по същият начин.Преди да ми дойде бях изпълнена с надежда, а след това на всеки цикъл плачех. После започваше новата надежда и така едно и също всеки месец. След това и аз така си казвах за ин витро. Мислех си, че там вече е сигурна работата. Но, за съжаление, не е. И колкото и да мислим, че нямаме повече сили, колкото и да си казваме, че няма да преживеем още един неуспех и колкото и да е трудно, все пак някак си надеждата отново продължава да си проправя път. И добре че, за да можем да дочакаме и да се преборим за щастието. Дано при мъжа ти да няма сериозни симптоми и всичко да мине бързо и леко. Пиши как е.

Лейди, да ти идва цикъла до неделя 🤞
« Последна редакция: Декември 16, 2020, 12:18:51 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #550 -: Декември 16, 2020, 12:15:52 pm »
Да свършва тази година, изпитание след изпитание е, нямаме време да си поемем по глътка въздух.
Грейси и на теб и на Тери доста ви се е насъбрало за кратко време. Няма никакъв смисъл да ви казвам да се разсейвате, защото е голяма глупост. Човек, когато има проблем, само там му е акъла. Дано бързичко се възстанови мъжа ти. А аз намирам положителното в ситуацията, представи си, че бяхте направили трансфер сега, а той е болен, щеше да се побъркате и двамата от притеснение.
Тери, как си днес?
Аз в неделя спрях с Марвелона, а до седм Владимиров каза, че трябва да ми дойде цикъл. Така, че е рано да му звъня, просто ме е страх дали ще ми дойде до неделя. Но ще забъркам един магданоз, не искам по празниците да ходя по болници  :? Ужасявам се, само като се сетя за Майчин дом.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #551 -: Декември 16, 2020, 12:31:37 pm »
Грейси, нали знаеш, че и аз съм с едно детенце, родено 2012, както съм казвала не помня дори и за фолиевата киселина, май от третия месец я пиех, а всички знаем, че приема е от преди това.  И на мен всеи цикъл ми беше ужас на ужасите..не стига, че адски ме болеше ( контракциите, които минах с ангелчето не са били по-болезнени от болките ми по време на цикъл). Разочарованието, и вечното защо и дали изобщо ще имам дете... ще стане, просто е ... трудно. Не ведъж съм казвала, движението помага. Аз какво правех... слафах слушалките и на пътеката във фитнеса до безрай. Нов човек! Няма универсална панацея  за душата, но движението със сигурност помага.. Неприятно е в момента, че не може да се ходи по фитнеси, но вчера за първи път ми се случи, бебето мируваше, за 15 минути седнах на колелото със слушалки и направо нов човек! Може и упражнения да се правят, дори и без екипировка. Просто да изключиш за малко. Дано мъжа ти да го мине леко!
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #552 -: Декември 16, 2020, 22:18:28 pm »
Тери, надявам се скоро да се намери кученцето и всичко да е наред с него, на мен преди години ми бяха изгубили кучето от един хотел за животни, аз в чужбина, голям рев ревах, та знам какво ти е  :(. Това с мишката също е ужас, добре че си била с превръзка. Насъбрало  ти се е, прегръдки!

Грейси, и аз бях така при всеки цикъл, то е и от ПМС или поне не помага. Мъжът ти бързо да оздравява и през новата година с нови сили.

Лейди, дано идва цикъла и да не се налага нищо да се прави.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #553 -: Декември 18, 2020, 09:38:31 am »
Имам най-изпарителната изпарителна втора черта на лентичка за бременност. Реших да си направя, че много се потя и мириша, имам сърцебиене, нощно потене, два дена преди цикъл съм. Но не знам кое се води изпарителна и кое не, аз винаги съм имала категорично отрицателени.
 Мъжът ми каза, че това за нищо не можем да го броим и няма да ме закара в Пловдив за тест.
« Последна редакция: Декември 18, 2020, 10:06:21 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #554 -: Декември 18, 2020, 09:50:04 am »
А Тери на теб ти беше дошъл цикъла след биохимичната, нали? Не е лошо да пуснеш кръвен, за да си сигурна дали има някакво чхг.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #555 -: Декември 18, 2020, 09:58:58 am »
То цикъл ли бе да го опишеш. 14 дена ми вървя цикъл като вода от разредената кръв, нямаше съсиреци изобщо. После имах някаква бурна овулация след стимулацията, поне два фоликула пукнах.
Аз не се надявам на бременност честно казано, ами ми е интерсно имало ли е биохимична, дали сме успяли по естествен път. То по това време въображаема втора черта си е нищо, просто ми е интересно. Затова исках днес един кръвен, да видя имало ли е биохимична, че утре нищо няма да има. Иначе "излезе" тази сянка на черта още първите минути, но за да я видя трябва да се вглеждам.

Лейди, твоят цикъл обажда ли се?
« Последна редакция: Декември 18, 2020, 10:05:11 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #556 -: Декември 18, 2020, 10:44:03 am »
Кой ден ти е?
Кажи на Мишо да пали колата!
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #557 -: Декември 18, 2020, 10:54:23 am »
Утре сутрин ще идем да пуснем тест, че е много натоварен. Очакваме отрицателен и двамата, но ако има примерно стойност 2-3, ще значи, че е имало нещо там. Този с лентичката го дават с чувствителност 25. Линята си е много прозрачна, но е с широчината на контролната и ако може да се каже, че има цвят тази сянка, то по-скоро розовее, та може и да не е изпарителна.
Иначе ми е 25-26 ден, рано е.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #558 -: Декември 18, 2020, 11:08:08 am »
На 24 ден от мц и 12ти след О, моята изпарителна черта дърпа елхата сега. Днес следобяд отидете, но гледай да е днес. Аз бих бързала, защото при положителен тест бих започнала нмх.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #559 -: Декември 18, 2020, 11:17:35 am »
Утре ще идем да видим какво е положението. Иначе Аз съм на Аспирин, затова съм една идея спокойна за разреждането на кръвта. Понеже този месец съм все още под влияние на стимулацията и докторката ми каза за всеки случай да пия Аспирин след овулация. Пия го през ден, защото нали ми води до кървене иначе, но все пак го пия. И телесната ми температура е 37.2, та значи още ми е рано за цикъл. Ако има някаква бременност, би ми се равнявало на чудо на мен. Аз на такива неща си подложих тялото тези дни физически и психически. Съсипах се обикаляне, реване, терзания по кучето. А возенето в колата по огромните дупки по къра не веднъж или два пъти да не ги споменавам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света