0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #40 -: Юни 25, 2020, 15:40:59 pm »
Лейди , много стискам палци 🍀🍀🍀🤞🤞🤞Успех, почивай и скоро да ни се похвалиш!
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #41 -: Юни 25, 2020, 17:05:33 pm »
Ехаааа, каква вълна от позитивизъм  :bighug:  Благодря ви много  :D Дано този път  стане ❤
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #42 -: Юни 25, 2020, 17:36:30 pm »
Охо, Лейди, бързак си, нали трябваше утре. Пожелавам ти бързо минаване на следващата седмица с всичките симптоми, които искаш и симптомът: "две черти на теста за бременност"  :bighug: :bighug: :bighug:

Момичета, бихте ли подписали тази петиция https://www.peticiq.com/274474 относно картината след инвитро в Турция, което е голям проблем, за тези от нас, които мислят да пътуват.
Обстановката е много напрегната. Ако ще ходим в Турция, ще бъде в края на август, тогава пък мъжът ми не може да излезе от работа. Общо с 2-3 дена ще се получи припокриването с отпуските на неговите колеги. Мислим, премисляме. Да пътувам с автобус, ами ако затворят границите и след това той не може да дойде да ме вземе и увисна сама в Турция барабар с яйцеклетките от стимулацията. Не мога да повярвам изобщо в какво време се намираме в момента. Първо се борихме за това да ни позволят да правим процедури в  България, сега за пътуване до Турция. Всички искаме възможно най-скоро да заминем, защото септември-октомври кой знае какво ще е положението.

Моят Мишо тази нощ сънувал, че съм бременна и ще раждам и на път за болницата съм му казала, че било на късмет, ако чужд мъж ме докосне  :lol:
П*С* да поспамя още малко. Това е прясна снимки на бъдещия дом
« Последна редакция: Юни 25, 2020, 19:14:40 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #43 -: Юни 25, 2020, 20:05:34 pm »
Подписах, дано има резултат. Периодът на затваряне на клиниките в България беше ужасен за мен, разбирам как се чувстват хората, чакащи възможност да заминат. В момента границата с Турция затворената ли е?

Лейди, 🤞❤️
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #44 -: Юни 25, 2020, 20:37:14 pm »
Здравейте, момичета!

Хелиантус , честити две чертички. Здрави и заедно до хубав пухкав финал.
Лейди, стискам силно всички палци!

Аз не съм се вясвала много време, защото съм в задънена улица, а пък и си чаках 28-ма тема, която съм решила, че е моята късметлийска, защото детето е родено на 28 юни. Та хем дойде най-накрая, хем я пуснахте в юни. На късмет трябва да ми е, а и на всички останали!

Днес ходих да си взема резултатите от цитонамазката, ехографията на гърди и микробиологията. Реших да направя една профилактика докато чакам цикъл. Всичко ми е перфектно.
И понеже днес е 36-ти ден от предполагаемият ми първи цикъл след аборта и 15-ти ден от овулацията след него, та реших да питам доктора докога е нормално да чакам следващият цикъл. Той пък реши да ме прегледа на ехограф. И хоп - изненада! Сигурна съм, че никога няма да се сетите какво ми сервира. Отново имам остатък от бременността. В понеделник ще пускам ЧХГ, но парчето има кръвоснабдяване, което се видя на доплера. Странното е, че преди 16 дни не беше там или поне не се виждаше.
Освен това имам киста в десен яйчник 5 см и в ляв - 4 см. Той каза, че ще се изчистят сами. И че цикъл ще дойде, но не се знае кога.
Каза, че ако това наистина е парче от бременността, с хапчета няма да можем да го изчистим. Каза че ще трябва кюертаж, но той лично препоръчва преди него да се направи хистероскопия. Та ако теста ми в понеделник е положителен, ще чакам сигурно месец за дата за хистеро. После още минимум 2 за възстановяване. Имам чувството, че тия в нашата болница са ме нарочили и ме съботират. Защото все ми повтарят да се откажа и само, ако искам да пробвам да си прибера замразените ембриони.

Мислех да пиша само положителни неща в тази темичка, ама толкова съм им ядосана на тези...
А има толкова жени без частни здравни застраховки и разчитат само на тази крайно непрофесионална медицинска помощ.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #45 -: Юни 25, 2020, 21:01:25 pm »
Лейдиии, успех на теб и на ембриончето отличник. Стискам палци и на двама ви ❤️
Еха, Терии, доста сте напреднали. Представям си го много вълнуващо да строиш бъдещият си дом, но със сигурност и трудно де.И аз подписах, въпреки че много се надявам да не ви се наложи да ходите 😘
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #46 -: Юни 25, 2020, 21:15:44 pm »
Яничка, благодаря! Ама айде стига бе 8O :o....какъв е тоя пусти късмет.. как така пак парче?! А не могат ли  с хистероскопията да го махнат? Хич не ги слушай тези лекари, знаеш си, никакво отказване, разбира се че ще стане и тази тема ще ти е на късмет със сигурност.

Тери, подписах, а на теб дано въобще и не ти се налага да пътуваш.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #47 -: Юни 25, 2020, 22:10:38 pm »
Ей, колко сте напреднали с къщата  8O Браво, Тери, помня когато още беше проект и не можеше да намериш фирма. Успех ви желая и все така бързо да се случват нещата. Относно съня, виж някой мъж да те докосне, може да е на късмет  :lol: Шегата настрани, подписах го и аз, още щом видях, че си го споделила във фейса. Обаче ми се струва доста рисковано да пътуваш с автобус и много други хора. Добре сте го измислили да сте си двамата с Мишо и с личен автомобил. Въпреки, че аз залагам много на следващия ти трансфер. Поуспокои ли се, започна ли да шофираш?
Яничка, пожелавам в тази тема да забременееш, така както си го почувствала. Какви са тези доктори, нямам думи. Наистина не знам, какво да кажа  :? Помислих, че друго ще кажеш за прегледа при доктора. И как не си вдигнала температура, сигурно ли е, че е остатък? Възможно ли е да си забременяла този цикъл? Щом преди го е нямало. То вече с тези доктори, човек започва да се съмнява. Всичко ще ти стане ясно след като пуснеш ЧХГ. Направо ме застреля...
Отново ви благодаря за палчетата  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #48 -: Юни 26, 2020, 07:13:40 am »
Лейди, леле как ме изненада. Много стиснати палчета този път!!! Хелиантус, аз малко късно се включвам, но наистина за тези цени е просто лудница за двукратно ЧХГ. От друга страна тези пък от болницата, при наличие на биохимични са за бой, че не ти ги пускат! Почивай си сега, колкото можеш. Надявам се не вървиш много и не се напрягаш?Много се радвам, че си спокойна. Тери, и аз като Лейди се сетих от кога започнахте и виж вече напредвате.
Янче, само ти си знаеш какво ти е, много се надявам лекаря нещо да не е довидял и в понеделник , да си с отрицателно ЧХГ (леле.. не съм мислела, че това ще ти го кажа) .
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #49 -: Юни 26, 2020, 10:02:42 am »
Яничка, аз думи нямам. Честно - още тогава си мислех, че какъвто и да е аборт е хубаво да мине през абразио веднага, макар че не е никак щадящо и доста забавя нещата. И преди съм ти казвала - когато на мен ми се наложи, защото плоден сак дори не видяхме, а и прокървих ми обясниха, че може да оставим нещата така и да видим след време дали ще има проблем или превантивно да почистим всичко и да знаем, че сме приключили и можем да започваме отново като решим. Е, аз тогава не се бях решила де, но след около половин година се реших и махнах спиралата (бях я сложила от отчаяние и поне да си знам, че бебе няма да има по моя вина, а не по неизвестни причини). Така де, абразиото за мен беше информиран избор, който обсъдихме у дома и взехме заедно решението, но имах различни опции. Не знам, в чужбинско сякаш по съвсем друг начин гледат на нещата.
Лейди, стиснати палчета и от мен. Кога е теста?

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #50 -: Юни 26, 2020, 10:14:35 am »
Яничка, то бива късмет, ама то твоето... дано е най-малкото зло.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #51 -: Юни 26, 2020, 12:57:20 pm »
Лейди, все още не е сигурно че е остатък. Но аз не мога да се сетя за нищо друго в матката, което да е кръвоснабдено. Бременност е изключена, освен ако не съм станала посестрима на Дева Мария.

Лято, тук не ти предлагат опции. В държавните болници абразио не се прави. А в частната само в краен случай, като например в моята ситуация. Въпреки, че пак искат да правят хистероскопия вместо директно абразио. Аз така или иначе не бих се съгласила, защото вече ми стават прекалено много. Смисъл, ако имам избор не бих се съгласила. За мен е ясно в случая, че цалата вина за това стечение на обстоятелствата е в “лекарите” в местната ни болница. Повече там просто няма да стъпя.

Павла, то да му кажеш късмет, ако е един път... ма два, вече не ми иде като късмет...

Тери, сега е момента да зазидвате нещо в стените за късмет, берекет и там каквото още беше. Ма не помня какво се зазидваше.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #52 -: Юни 26, 2020, 13:20:55 pm »
Здравейте, момичета. Не съм влизала във форума от 4-5 години, когато имах доста проблеми с първото си забременяване, но слава богу имам здраво детенце вече. От скоро обаче имаме мераци с ММ за второ дете и правим опити. Аз съм с поликистоза, но реших да меря БТ. Този месец ми закъснява вече с три дни, а по принцип ми е редовен цикъла. Качвам линк към графиката ми, като няма нанесени стойности в началото , но по време и след цикъл варира от 36.2- 36.4. Възможно ли е с тази Т от 36.8. която се задържа от известно време да се е получило нещо? Не знам дали не го написах объркано, но се тревожа още да направя тест. Нямам някакви специални симптоми, освен честото уриниране, но аз и с първата бременност нямах. Май стана дълго..... Благодаря ви момичета. Писах и в още една темичка, но после видях, че там не е писано много отдавна и затова се повтарям тук. Извинявам се на модераторите.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=galina_89
« Последна редакция: Юни 26, 2020, 13:36:22 pm от galina_89m »
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #53 -: Юни 26, 2020, 15:13:39 pm »
Тери,бая е напреднала къщата,браво!Подписах петицията,дано се случи нещо смислено.
Яничка,направо не е за разправяне твоята.Хистероскопията е добър вариант,дано минеш по лесния път.Направо ужасна история.Следващия път наистина не стъпвай в тая болница,направо всички дето сте в чужбина се сблъсквате с перипетии по лекари и болници.
Да сме благодарни ние,кеф ти лаборатория,кеф ти преглед.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #54 -: Юни 26, 2020, 19:30:25 pm »
Галина, аз с БТ нищо не направих, но с тридневно закъснение не виждам какво чакаш. Аз си направих тест на 4 ден след ин витро и беше показателен, пък с тридневно закъснение си е на раво задължително. Макар че закъснението не значи винаги бременност поне се отхвърля една възможност и се търси причината, за да не се губи време. Успех, дано сте успели по-лесно този път.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #55 -: Юни 26, 2020, 20:05:37 pm »
Яна, единственото, което си помислих е: "Добре, че има Димана". Мисля, че това дете ти е като упора, за да може все да си усмихната след всичко. И това ще преживееш, но защо само те бутат и трябва да намираш сили да станеш. И май силите ти си имат име "Димана"

Галина, на теория би следвало да има 0.2-0.4 градуса разлика от първа фаза и втора и да се задържи. На теб не ти е пълна графиката, но да кажем, че ги има. Въпросът е, че ти и сама знаеш, че графики при ПКЯ са нерелевантни и не се правят. Стискам палци все пак закъснението да е от нещо хубаво. Изчакай ден-два и си прави теста. Иначе за кървенето. И аз имах, първото, за което ме прегледаха е ПКЯ, така че е "нормално".

И като казах кървене. Пусто му, като започна след овулацията и днес го има, утре го няма. Ако реша да тренирам и си имам направо червено на салфетката, на другия ден затишие, докато не изляза на разходка и започна да чистя кафява стара кръв. При висок Прогестерон от къде пък се взе това и ако имам трансфер другия месеца, как ще го покрием, след като не е от Прогестерона  8O
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #56 -: Юни 27, 2020, 09:11:47 am »
Галина, здравей. Дано не се задържаш тук много :) Аз нямам такова търпение и по-скоро бих направила тест. Следилили ли сте овулация?
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #57 -: Юни 27, 2020, 09:29:12 am »
Лина, Не сме следили овулация. В началото на месеца бях на преглед, тогава доктор каза, че до няколко дни сигурно ще настъпи и ние поработихме. Имам една тежест в кръста ниско но никакви други симптоми нито на идващ цикъл нито на бременност. Няколко дни ми се случва и свят да ми се вие, уж го отдавам на горещините, ни незнам. Днес май ще се изкуша да  направя един тест.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #58 -: Юни 27, 2020, 11:58:26 am »
Галина, най-добре тест. Няма какво да му се чудиш  :D

Тери  :heartbeat:

Аз имах един изостанал тест за бременност и вчера следобяд ми светна да го препишкам. Ми има си втора черта, макар и да е от тия миражните. Щом Лина я видя от изпратена снимка, значи е там.
А и тоя същият тест беше с доста бледа черта на 300 и няколко ЧХГ. Та очаквам да е около 50-100 може би.
Лошото е, че както вървят нещата при нас, май пак ще ни затворят и какво ще се се прави с това хистеро нямам идея. Освен да си скипна за една вечер режима и да взема да са напия хубаво.

Но пък хубавото е, че вече съм 7 килца минус.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #59 -: Юни 27, 2020, 12:22:19 pm »
Хелиантус, аз малко късно се включвам, но наистина за тези цени е просто лудница за двукратно ЧХГ. От друга страна тези пък от болницата, при наличие на биохимични са за бой, че не ти ги пускат! Почивай си сега, колкото можеш. Надявам се не вървиш много и не се напрягаш?Много се радвам, че си спокойна.

Дреме им в болницата, че имам биохимични. Не вървя хич много, нямам сили за нищо и се чувствам доста зле физически като цяло, психически съм супер, почивам предимно, не е като да имам много избор. Нормално ли е чак такава умора? Иначе за протокола още ми я няма рецептата  :D 12 дена след + тест. А доктора иначе каза веднага да започвам лекарствата , ако нямах запаси какво правехме не знам.

Яна, направо не мога да проумея какъв е този късмет. Дано поне не ви затворят и скоро да е хистерото и да се приключва. Браво за килограмите.  Пийни, одобрявам   :D

Тери, браво за къщата, много са напреднали. Кога трябва да е готова?
« Последна редакция: Юни 27, 2020, 12:24:27 pm от HELIANTHUS »