0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #360 -: Април 10, 2019, 20:48:26 pm »
И аз съм пак тук! Ние бяхме на почивка. Днес се върнахме. Малкият е повече от железен- полети, коли, летища- нищо!
Аз започнах АБ. Пих и винце също, че иначе каква почивка, но да знаете, че така не се прави!Режимът ми отиде на кино, но сега се взимам в ръце.
Утре ми е снимката. Днес пуснах ЧХГ и толкова хубаво ми стана като видях 11 000 от миналата година, от Симито. (Тери, Маги, ето ви поличба. По 5 500 да с разделите!). Пуснах и пак за ЩЖ сега, че да знам, че резултатът е реален за другата седмица.

Мише, ти си вече доста бременна! Още понеделник, вторник можеш да си на преглед. Кога си?

Тери, ти си мазохист! Истински! Има 2 ужасно трудни неща при АРТ- последните 5 дена преди тест и времето между теста и сърдечната дейност. Пожелавам ти със същото желязно търпение да изчакаш и нея.

Маги, вие сте шампиони! Хиповолемията е заради цигарите. Това да е. За ПАИ аспиринът е по- важен уж. Иначе НМХ изписват, защото при интервенция в малкия таз може да се образуват тромби. То твоят тест май с Тери ще да е? Маги, този фертил ед колко пари  е, че аз гледах за едни 160 лв или тук гледах за 70 евро?

Ох, как се вълнувам за всички ви.


Кукапел, съжалявам.


За промените не съм много наясно, но ако отпаднат 4те процедури е голяма глупост. По- добре да добавят 3-4 инсеминации, отколкото да ги няма. Има достатъчно хора, които ще се юрнат за инвитро без реална нужда. Аз лично познавам такива, които са ме питали, че искали 3 деца, н ако може с 2 бременности. Може да увеличат диагнозите за кандидатстване. За 0,5 АМХ е добре.
На мен все ми се струва, че се дават пари на вятъра.

На останалите, защото изпускам някого, много късмет и всички да се махате, че аз вече идвам!

 
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #361 -: Април 10, 2019, 20:57:14 pm »
Тери не ми казаха какво е завишено,но аз нали съм си инспектор дю-дю и понаучих,изследват имунологични показатели-НК клетки и тн. Утре съм на преглед и ще почнем пак проследяване за РВМС (взима се двукратно кръв,един път в деня на овулацията и един път 2 дни след овулация и се смесва с прегнил (не съм сигурна за лекарството) и се впръсква в матката на второто взимане на кръв) и после биопсия. Надявам се да се подобри положението след 1 промивка че финансово си е доста натоварващо.

Радвам се че ви харесва името. Когато бях абитуриентка исках да се правя на Круела,но не ми се сбъдна желанието,защото никой не искаше да ми направи косата бяла и черна 😁😁
« Последна редакция: Април 10, 2019, 20:59:10 pm от Cruella De Vil »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #362 -: Април 10, 2019, 21:15:07 pm »
Круела, https://www.matricelabinnove.com/  това е сайт на лабораторията, към която аз си правих биопсията. Тук е описано какво се изследва и кое какво означава. Може да ти е полезно.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #363 -: Април 10, 2019, 22:25:06 pm »
Мутацията е Pai 4g/5g, ...........
Маги, с тази мутация - цяла бременност бях на фракси  :wink:
Това да е проблема! Важното е да се загнездят и девет месеца да си ги носиш! :)
Берил, добре дошла и дано нашата групичка ти донесе късмет и скоро да се похвалиш :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #364 -: Април 10, 2019, 22:50:32 pm »
Павла, дано мине леко. Ти защо я правиш сега заради профилактика или ражда Симеон с цезарово? Да свиква, че ще има да лети за ДРЗ-та 😁
Пете, ти сега с новите изисквания за АМХ няма ли да се пробваш или отплава вече този кораб?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #365 -: Април 10, 2019, 23:53:34 pm »
Тери, естествено родих. Не исках и да си представям операция.
От 2015 ми е последната, а първата бременност беше със съмнение за ектопична, затова, подновявам изследвания.
За жалост ние няма да можем да дойдем. Почти е сигурно. Първо- много скъпо стана, второ- мъжът ми е много зает сега и трето- сама с малкия не ми се пътува и ми е жал да го блъскам за 4 дена. Ние началото на май ще си ходим за малко.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #366 -: Април 11, 2019, 07:30:46 am »
Маги мей дано съвсем скоро има ефект от тази терапия и не ти се налага да използваш заповедта  :bighug:
Маги браво за страхотния резултат, сега почивай и да си седят на топличко малките бебоци. Колко време пи тази добавка за която си писала. За един месец ще има ли ефект или за сега няма смисъл да я почвам?
Мише как си? Как се чувстваш? Кога е прегледа  :balk_184:
Кукапетъл ти как си мила  :bighug:
Берил добре дошла и дано не се задържиш много тук.
Тери сдържаш ли се още или погледна вече резултатите?
Хелиантус дано успеете да хванете О този месец преди да пътуваш.
При мен два дена тече много силно и с съсиреци и сега два дена почти нищо. Даже съм с ежедневна превръзка. Скоро трябва да я посетя моята, да видим какво се случва...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #367 -: Април 11, 2019, 07:58:54 am »
Слънце мое, пусни един Пролактин според мен. Закъснение, странен цикъл при мен имаше все заради Пролактина.
Нищо не съм погледнала, ей че сте нетърпеливи
Относно добавките, все е хубаво да ги започнеш. 1 месец, един. Даже може да минеш на НМХ, за да подсилиш нещата. Момичетата от Фертил Айд ми разказваха и за техен  продукт за мъже, който се пие точно преди инвитро. По-концентрирани съставки има, затова се пие 1 месец само, но при вас според мен ще е добре, за по-добри ембриони.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #368 -: Април 11, 2019, 08:32:23 am »
.......
Пете, ти сега с новите изисквания за АМХ няма ли да се пробваш или отплава вече този кораб?
Отплава Тери, отплава!  :(
42 не е като 32 :) Здраве да е! Стаси да ми е жив и здрав, че и ние покрай него - това ми е най-важното вече :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #369 -: Април 11, 2019, 08:54:53 am »
Пете, да ви е много здрав Стаси.Разбирам те напълно и за годините и за всичко.В един момент се изморяваш, изтъркваш и осъзнаваш, че голяма част от живота ти не минава с любимите хора, а в клиниката.Не е лесно това решение!

Аз да си кажа на ДРЗ се снабдих с на фертилаид добавките и бях решила ако не успея на ин витрото да ги пробвам.Е пробвах ги.Момичетата винаги носят рекламни мостри и след консултация с тях дават да пробваш.За мен лично им работи продукта.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #370 -: Април 11, 2019, 09:44:50 am »
Павла, геройски се е представил Симеон  :) поне вече си спокойна за пътувания, а и сте си починали преди старта на новото начинание. Успех днес със снимката и дано са добри резултатите.
На мен докторката ми каза да отида на 22-ри, но и аз реших, че е късно, а и болничния от личната ми е до 21-ви. За това си записах час за 19-ти.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #371 -: Април 11, 2019, 09:46:24 am »
Относно инжекцията- наистина се слага под остър ъгъл :

https://www.wikihow.com/images/thumb/f/f1/Give-a-B12-Injection-Step-5-Version-2.jpg/aid1365462-v4-728px-Give-a-B12-Injection-Step-5-Version-2.jpg

Пете, момичета. В някоя от по-старите теми  бяхме писли за колко почивки и какво ли не сме изпуснали защото може да сме бременни. И аз го мислех това, но така ни се паднало. Аз дори нямам право да се оплаквам, в сравнение с вас.Pav-la , ехе браво за ЧХГ-то!!! Дано си си почилана добре <3

Иначе аз гледах, в момента има кампания, май в Щерев за даряване на яйцеклетка и се замислих , че дай Боже да забременея и родя бих дарила. Тегаво е че се минава през нотариус и доста обременяващо, освен манипуслацията, но искам да помогна един ден. Хубав ден на всички от мен.

Круела- як ник. Аз пък исках да съм като Роуг от Х-мен с двете бели кичурчета отпред, но и мен не ме направиха.

За инвитро излиза че и аз мога да дам документи (дано не се налага) без инсеминации  АМХ над 1, неизяснен стерилитет? Или аз нещо бъркам. Ако се вдигна до Надежда да питам дали ще има кой да ми обясни?

И другото , да ми дадете акъл. На 01 Април бихме хоримона 05 бях на преглед видя спукания фоликул. Каза 14 дни дуфастон и фолиевата. Ако + :bfp1:, след 10 дни преглед. И да не е + пак след 10 дни преглед. То се падат почивните точно 29 април за 30 да си запиша освен час то няма друго какво?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #372 -: Април 11, 2019, 10:12:38 am »
Мише, 19ти е добре. Ей сега ще дойде. Фраксито е с кофти игли май, доста се оплакват.  Описвала съм няколко пъти поставянето на инжекции. При мен, при такова поставяне, за 400 инжекции нямаше нищо.

Тери, това за НМХ не го разбрах?

Аз май ще си ги поръчам. Скъпи са, но дано има ефект.
Тестове за О ще си взема също и от началото на сериозните опити ще съм с половин билет назад.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #373 -: Април 11, 2019, 10:22:18 am »
Телефонът ми е аутокректнал. По принцип написах НВ-ВМ. НМХ не започвай :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #374 -: Април 11, 2019, 10:56:54 am »
Павла благодаря за информацията,наистина ми е полезна.

Мише хайде стискаме палци всичко да е наред и на 19-ти да ни зарадваш със снимка на малкото/ите боболече/ки.

Аз се връщам от док. Говорихме доста относно биопсията и той е на мнение че при естествено забременяване не е много ок да се слага лепило,защото първо това лепило е за 1 месец,второ влизаме в един порочен кръг с биопсии,промивки пак биопсии и той е на мнение че са доста пари и лепило слагат при ембриотрансфер. И се разбрахме (по мое настояване) този месец правим РВМС и повторна биопсия и спираме с биопсиите и промивките. После целим да запазим бременността. Овулацията ще ми е пак около 18 ден,на преглед съм на 15-ти. Хубав ден,нищо че е мрачно навън,нека в душите ви грее слънце !
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #375 -: Април 11, 2019, 11:07:26 am »
Много добре завърши поста ти, Cruella (междудругото една съученичка я бяха направили с бяла и черна коса, добре, че не са ти го причинили).
При мен дните си минават бавно. Кой знае от хормоните или не, но започнах и аз с една идея по-често ходене на тоалетна, а тази нощ се събудих с мисълта "Повръща ми се", но си заспах. Определено се чувствам различно от предишния трансфер, но и условията са съвсем различни. Още 7 дена и ще се разбере.
« Последна редакция: Април 11, 2019, 11:14:03 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #376 -: Април 11, 2019, 11:16:55 am »
Тери дано ти се повръща още няколко месеца !!! Нямам търпение за теста ти вече ! Искам да го видя,не знам как издържаш без да погледнеш. Ти си машина !!!


Павла успех на снимката,дано всичко е наред.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #377 -: Април 11, 2019, 11:22:50 am »
Тери аз на твое място да съм го погледнала 7-8 пъти минимум и сигърно да съм препикала поне 2-3
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #378 -: Април 11, 2019, 11:47:27 am »
Фраксипарина е с кофти игли, това е целия проблем.Тъпи са, ужасни са.Чета че някои момичета си купуват отделно игли и спринцовки и си го местят, обаче аз ще изкарам 7 дни така, виж ако трябва да е цяла бременност ще му мисля.

Тери, много стискам палци.

Круела, браво, много добър план за действие, така имаш някаква насока и си една идея по-спокойна!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #379 -: Април 11, 2019, 12:40:49 pm »
Какъв ден ми е да знаете само. Стана ми студено, пуснах си радиатора. Слагам си по едно време ръцете на него и набарах топъл кабел. В ремонт сме и електрическата ни чета за зъби със зарядното стои на... радиатора. Сбогувах се с нея.
Стана ми нещо леко зле - ще си меря температурата. Взимам термометъра и го изпуснах. Казвам ви изтръпнах. С тези бабини живачни термометри. Късметът беше с мен и не съм го счупила, само му прекъснах живака. Така се ядосах на себе си, ами ако го бях счупила. Какво по-гадно можех да направя за тези бебета. Поне това ще ме спре вече да си меря температурата през 3 минути. Сърцето ми ще се пръсне, така се стреснах.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света