0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #200 -: Януари 08, 2019, 12:22:35 pm »
Маги, мога да изчакам до когато кажеш. Мога и да ти ги изпратя, а ако не ти трябват просто ги дай на друг, така ще ги имаш под ръка, ако се наложи.

Тери, и това ще мине. Много време отнема, но ще мине. Знам, че го казваш от добро сърце, а не само от отчаяние, но се надявам да обмисляш, да обмислиш добре момента с осиновяването. Не само от твоя, но от гледна точка на детето.
Чак се учудих, че пак ти е дала антибиотик. Нещо с него?
По време на цикъл, като е отворен канала не се ли изчистват гадините механично (или ако ще навлязат- няма ли да си навлязат?), поне не намаляват ли? Тук изписват много неща според деня на МЦ, защото се променя pH.
Каква е разликата цикъл- отворен канал и саниране на влагалищито и вкарване на катетър?! Въпросът, че по време на бременност е по- опасно е друг.
За мен, това което се случва във Франция е малко прекалено лежерно, но за 2,5г при докторката ми и през цялата бременност ми взеха веднъж секрет в началото на 9ти месец и провериха само за стрептокок Б.

Късмет на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #201 -: Януари 08, 2019, 12:27:36 pm »
Тери ,не съм изчела цялата ти история,само отгоре ,отгоре последните страници.Виждам,че си отворена към да го кажем не традиционна медицина.Ако искаш прочети в нета за Коло Вада,това е една детоксикация.Ако сметнеш ,че това нещо е за теб можеш да ми пишеш на лични,имам отстъпка и ще ти я дам за да си спестиш някакви пари.Това нещо започнах да го използвам след конизацията ми(препоръча ми го доктор),тъй като в продължение на 1 г. след това всеки месец имах цистит и всеки месец приемах антибиотик.Това нещо ме спаси,минаха 4г от тогава.Освен проблема с цистита ,ми реши проблема с лениви черва,а се борех дълги години с него(ходех веднъж седмично по голяма нужда).Предупредждавам,че тази детоксикация е тежка и не е за всеки,аз съм свикнала на диети,глад и тн,но въпреки всичко ми идва тежичко.Препоръчва се да се прави 2 пъти годишно,аз не успявам и го правя веднъж.От както съм започнала боледувам и много по-рядко
« Последна редакция: Януари 08, 2019, 12:31:14 pm от bebeshok0326 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #202 -: Януари 08, 2019, 12:40:51 pm »
Ще прочета, благодаря, bebeshok. Че какви ли не крайни неща изчетох, детоксикация не звучи толкова зле в сравнено с тях.
Mного сериозно гледам на нещата. Затова исках първо ние да си имаме дете и след това да мислим за осиновяване. За да сме сигурни, да не ощетяваме някоя душица. И затова говоря за след месеци, не бих подала утре например. Идеалния вариант за мен е: инвитро и трето осиновено. Като се надявам да имам все още желание да осиновявам за трето, защото гледната точка много се променя вероятно веднъж като си има човек свое. важен, а за нас не е. Но има време.

Мише, нещо ми минаваш между капките. Дано забременяваш съвсем скоро. За теб ще накарам и Мишо да стиска палци даже.
Дано и Танчето е що годе добре
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #203 -: Януари 08, 2019, 13:03:14 pm »
И аз да вляза да се оплача, сдобих се с цистит.Ще се гръмна.От Коледа насам все се върти нещо в къщи.Аз паднах болна от ужасен грип, дребното го изкара и го обърна на бронхит, от днес съм с цистит!Направо си взех АБ Ципрофлоксацин, да не се мъча.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #204 -: Януари 08, 2019, 13:13:09 pm »
Един път като се срине имунната система започват едни безкрайни боледувания. Мъжът ми за втори път е болен. Слава Богу, ние с малкия все още устискваме фронта.
Да минава бързо, Маги!

Бебешок, какъв тип е детоксът- с тип хранене или с приемане на разни неща?
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #205 -: Януари 08, 2019, 13:26:27 pm »
Павла и 2-те.На кратко продължава 14 дни ,в който не приемаш нищо животинско,а през това време приемаш витамини и минерали(всичко си идва в пакетчета,разделини по дни и описание в кое хапче какво количество от дадното нещо има).От тези 14 дни има едни 4 дни в който не приемаш нищо,вместо храна приемаш коалин(медицинска бяла глина).Целта на този коалин е да полепне по червата(абсорбира 40 пъти собственото си тегло)и всички шлаки,паразити и тн.,което е по пътя да се изхвърли от организма.
Много жени го купуват само заради отслабването,но аз го правя чисто здравословно.Знам също,че не е добре за жени с Хашимото.Макар,че моя приятелка го прави под надзора на ендокринолога си.
Една мацка ,която се занимава със здравословно хранене ми е казвала,че по-лекия варянт на това нещо е да се вземе коалин(имало го по магазините за здравословно хранене)и да се прави на базата на лунната диета(в тези 24 часа на глад,да се приема коалин).Аз лично не съм пробвала така.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #206 -: Януари 08, 2019, 15:18:55 pm »
Тери, братовчедка ми е в същото положение. И нея я мъчи ешерихия коли от доста време. Доста е упорита тази гадина. Не сме се задълбочавали в разговори относно това, скоро ми го беше споделила. Не са почнали още опити за бебе с мъжа си. Аз съм добре. Чакам си цикъла все още, даже и не знам кога трябва да ми дойде. След аборта ми вървя 7-8 дена, ама и аз не знам за цикъл ли да го броя. Ако е така до сега трябваше да ми е дошло. Лекувам си ентерококи-то, минах си прегледите, всичко е наред. Ще го почакам още малко и ако се наложи ще отида при АГ да видим какво ще правим. Сега се радвам на малкия си мъж. Кръстницата ни си дойде от Лондон с малкия шишон и използвам свободното време да се виждам с тях, че петък си тръгват.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #207 -: Януари 08, 2019, 16:07:46 pm »
Ох, Тери, Маги, просто не знам с какво да ви помогна. Всеки дава съвети и мисля, че всички са доста изчерпателни. Само се чудя, моя приятелка забременя спонтанно с Ешерихия и през цялата бременност си я носеше и антибиотици пи и в болница беше и не се изчисти и пак се роди жив и здрав бебок. Та се чудя, какво толкова пречи при процедурата?! Явно има някаква разлика, която ми убягва.
Иначе да, аз също съм съгласна, че трябваше да започнем по-рано с инсеминация, но и доки и ММ се надяваха, че няма да се стигне до там. Казах й аз, че не ми се чака три месеца на противозачатъчни и после чак стимулация, а тя ми обясни, че ще ми се регулира добре цикъла и тялото ми щяло да даде по-хубав отговор. И понеже не знам и аз, та се съгласих.
Мишенце, стискам палци 😁 Хайде, поне ти да си късметлийката за този месец, въпреки, че май ще влезеш във февруари 😁
Танче, най-добре мини на АГ, за да си спокойна.
Вени, и ти 😊 Кофти е неведението.
Стискам палци на всички изброени и неизброени! И се замислям, преди през 2-3 месеца някоя изчезваше бременна и идваше нова, а сега всички стоим закотвени. Хич не искам и да поглеждам, кога се регистрирах...
Предгръдки
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #208 -: Януари 08, 2019, 21:34:15 pm »
Лейди, жегна ме. И аз чат чат си го мисля. Ама то защото Павла роди и си остана тук 😁(за което много се радвам, тя ми е онлайн докторът. Преди беше Маги, но с времето Павла завзе позицията на моя е-гуру, после е Маги)
Танче, откъде този ентерокок? Гледай дечицата, да си раздадеш малко от любовта.

Много силна подкрепа сте ми момичета. Миналия месец си мислих, че за мен перфектния рожден ден би бил с момичетата от Зачатие на СПА с коктейли. Да си по мрънкаме малко, пък да ни омръзне и да се напием (разбира се без да влизаме в басейни 😁😁😁😁😁😁😁)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #209 -: Януари 08, 2019, 21:51:47 pm »
Миналия месец си мислих, че за мен перфектния рожден ден би бил с момичетата от Зачатие на СПА с коктейли. Да си по мрънкаме малко, пък да ни омръзне и да се напием (разбира се без да влизаме в басейни 😁😁😁😁😁😁😁)
Може да си вземем един надуваем басейн само за нас  :lol: :lol: :lol:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #210 -: Януари 08, 2019, 22:54:17 pm »
Маги,аз преди 10 години имах цистит,значи голяма мъка беше.Постоянно имах чувство,че ще се напишкам,бягам в тоалетната,две капки и пари и боли.Този антибиотик ми помогна,обаче ми уби апетита много.Дано се отървеш скоро!
Мише,стискам всички пръсти.Колко си се измъчила и ти🤗.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #211 -: Януари 08, 2019, 23:16:17 pm »
В повечето случаи цистита се предизвиква от бактерия в уринарния тракт (все винят ешерихия коли, но не е винаги тя причинителя, както и не винаги е бактерия). Но Ципрофлоксацин действа на доста бактерии и в частност на Е. коли, та затова си помага.
Курс с по колко дена лечение правите? На мен все ми предписват само за по 5 дена, което ми се струва и една от причините да не се излекувам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #212 -: Януари 08, 2019, 23:36:39 pm »
Тери,доколкото помня моя беше 10 дни само ципрофлоксацин,симптомите изчезнаха.А бяха много,много силни,аз бях през 10 мин.в тоалетната.В това време не ходих на плаж,на басейн пък дума да не се чува,помня понеже беше лято.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #213 -: Януари 09, 2019, 00:22:47 am »
Тери, чакам покана за рожден ден. Навих се :D
Аз не съм си тръгвала, че скоро се каня да подноваваме опитите.  Само да намеря кой да ме прегледа, да пусна ПАП и някои хормони и витамини. Също, а и най-вече, чакам какво ще стане с тъпия крак, че и ме боли. Като нищо ще трябва операция.
Тери, ти желязо или някакви комбинирани витамини пиеш ли? Ако да- недей с Левофлоксацина.

Лейди, с каква стимулация ще си?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #214 -: Януари 09, 2019, 09:16:36 am »
Тери, прекрасен рожден ден би било!Аз винаги съм казвала, че Зачатие ми е второто семейство :)

На мен 5 дни ми го изписаха, но аз се чудя дали да не го пия 7 дни, просто ми е много зле!Вече не пари така силно, снощи се напарих, изпих сигурно 2 литра чай и още толкова вода, но е някакъв ужас!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #215 -: Януари 09, 2019, 09:26:35 am »
Ъъъ, не знам. Пия в момента: Омега 3, Б12, фолиева, Иногинол и вече хормоналните: Естрофем, Л-тироксин, Бромокриптин. Има ли нещо, което не се пие с Левофлоксацин. И съм си поръчала гел за пиене с 90% необработен екстракт от алое вера и червени боровинки.

Аз на своя глава реших да си го пия 7 дена (толкова таблетки са в опаковката). Постоянно изхвърлям антибиотици, защото те идват за курс от по 10-14 дена и аз все ги пия по 5 и ми се струва нередно. Или пия пълния курс, или не излекуваме нещата до край. Според мен затова досега само отслабваме бактерията и тя после пак се развива. Защото имах примерно преди месец и половина единични бройки Е.коли в цервикалния канал, спряхме лечението с антибиотици и тя се върна на масово. Тоест не е като напълно да не се влияе, просто е доста трудно.

Аз определено съм се отчаяла. По принцип съм прагматичен човек. На биорезонанс не вярвах, повярвах чак като се потвърдиха резулатите ми с изследвания. И пак бях скиптична, докато вчера една колежка с проблемно дете каза, че всички от нейни приятелки из форумите за такива деца ходят на същото място на биорезонанс и после същите неща на всички излизали и на изследвания  8O
Та отчаянието ми освен, че утре съм на биорезонанс стигна до толкова, че помолих един приятел да ме уреди да ида на един известен ходжа. И на баячи не ходя по принцип, абе все си мисля, че ако не вярваш няма да те хване. Вярвам в енергии, един скрит страх имам от магии, ама гледам да не навлизам в тези материи, че са свързани с много втълпяване (Слънчицето вече сигурно настръхна :D). Но просто така все ни върви на нас всичко със спънки, че на няколко пъти все се чудя да нямам някоя лоша магия. Едната Баба на предишния ми дългогодишен приятел е туркиня. Тя ходеше по ходжи да прави черни магии, беше правила черна магия за смърт на другата му баба и доста още. Знам, че е налудничево, ама ако не помогне, то поне няма да навреди.


Маги, ако не е циститът от бактерии може и да не помогне. Една колежка е с хроничен цистит, а урината й е чиста. Беше й се отключил от люти храни.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #216 -: Януари 09, 2019, 09:34:30 am »
Аз люто не ям, мисля че съм изстинала.Покрай на Моника болестта не можах добре да с излекувам аз.Ще видите като имате дете и ти отиваш на второ място, не спиш добре, не се пазиш и цъфваш в най-неподходящия момент болен  :? Макар основната максима на всеки родител да трябва да е "Аз трябва да съм добре, за да имам сили да си гледам детето", то в БГ е, "По корем ще се влача детето да е добре".Няква изкривена народопсихология е това!

Тери, разбирам те напълно.Имахме период преди Моника ужасен.Мисля, че се счупи почти всичко което можеше да се прецака, колата замръзна пред блока и 3 месеца седя така!Свекърва ми си счупи ръката, сестра ми беше много тежко болна.Абе гадост след гадост и за десерт пак гадост.И при нас естествено само ужасии излизаха и се случваха.Толкова се бях отчаяла, че аз атеиста, ходих на църква!Просто ми беше ужасно зле!Будех се сутрин и се чудих, днес кое ще се обърка!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #217 -: Януари 09, 2019, 09:41:50 am »
Тери :D,аз вярвам в какво ли не,ама ходжата няма общо с нашата вяра и не бих отишла.Но всеки трябва да прави това,което усеща и го кара да се чувства добре.
Аз моя цистит не знам от какво беше,даже го бях забравила,ама дано бързо мине,че е страшно неприятно.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #218 -: Януари 09, 2019, 10:06:39 am »
Страшна напаст са тези бактерии. Преди време и аз имах доста проблеми с цистита.Тогава пиех едно прахче Монурал се казва, мисля че е антибиотик. Тери прави седящи баня или промивки със смрадлика,слушала съм че помага. И др.което наскоро ми казаха и което и аз започнах да правя е да си варя бял равнец и невен и го пиеш като чай. Белият равнец много помагал за "женски" проблеми. Може да се поровиш из нета . Много хора сигурно невярват в лечението с билки,но аз съм на обратното мнение. Преди много години майка ми имаше проблем със щитовидната жлеза и искаха даже операция да и правят,започна да ходи при една жена,която я лекуваше само с билки доста време и се оправи.Даже лекарите се чудеха как е възможно и до ден днешен няма проблем вече с това
« Последна редакция: Януари 09, 2019, 10:11:16 am от djuliq922 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #219 -: Януари 09, 2019, 10:08:17 am »
Слънчице и аз точно като теб ги усещам нещата. Даже за някаква баба много добра ми казваха, но била туркиня и ние с Митко се отказахме. Чувствам го все едно предавам вярата си. А манастирите съм ги обиколила, почти всички. Даже на Свети Мина ходихме до манастира, но не мога да ви опиша каква буквално километрична опашка имаше. Обаче аз се запънаха, че точно на този празник трябва да съм точно в този манастир, установихме обаче, че и до вечерта да чакаме няма да се доредим. Разревах се и седя и се чудя какво да направя, накрая намерих малка църквичка на Свети Мина, даже се оказа и че е близо до нас и отидохме  :D  :D
Благодаря ви момичета за стиснатите палци, но има още доста време. Някъде към края на месеца може би ще е пункцията.
Маги, Тери дано по-бързо се оправите. Тери опитвай всичко (само, което не може да навреди, разбира се) и все от някъде да вземе нещо да подейства.