0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #180 -: Януари 07, 2019, 18:00:54 pm »
Teri, а опитвала ли си тази комбинация - изписват я много често хомеопатите - зелен орех, бял пелин и карамфил. Пие се по схема и убива всички паразити в тялото...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #181 -: Януари 07, 2019, 18:30:59 pm »
Slance_i_Luna, не съм я пробвала. Казва се по принцип Тройчатка. Леля ми чете от години за народна медицина и в нейното село е станала импровизиран лечител. Искаше да ми прилага Запер терапия (удря се ток на определена честота, за да убие определена гадина). Аз не си експериментирам без да питам докторката, но отдавна мисля за тази Тройчатка (леля ми я предписа).
« Последна редакция: Януари 07, 2019, 19:03:57 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #182 -: Януари 07, 2019, 18:54:39 pm »
Аз бих опитала с Тройчатката. Чувала съм страхотни отзиви, а и няма да ти навреди като купищата антибиотици. Бактетията може да е упорита, но една бъдеща мама е по-силна и упорита от нея ;) Действай ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #183 -: Януари 07, 2019, 19:09:25 pm »
АБ са спасили сума ти народ от 1928г до сега, не така с лоша към тях.
Билколечение и хомеопатия са 2 различни неща, правете разлика.
Тери, моля те не се подлагай на "токолечение". Никакви гадини няма да избиеш! Народ, които се е електрифицирал до 50те години на 20ти век- ами това не му е народната медицина.
Имали крака да се закрепят. Всички бактерии си се закрепят успешно. Образуват едни биофилми. Най- често резистентните и трудно податливите са на биофилм- големи специални колонии. Те имам еднакъв геном със свободно плуващите, но имат и нещо като стадни гени, които им помагат да се развиват по повърхността и да оцеляват.
Сигурна съм, че завъдиш ли лактобацили ще се оправят нещата.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #184 -: Януари 07, 2019, 19:15:18 pm »
Павла, не отричам антибиотиците, аз съм се лекувала успешно с тях не веднъж, просто прочетох, че Тери се е изтормозила вече с антибиотици и може да опита и Тройчатката. А миже и да не е бил уцелен правилният АБ. За лактобацилите съм напълно съгласна. Аз след лечение на  бактериална вагиноза и редовна употребанаЛактажин вече си имам устойчива среда от лактобацили...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #185 -: Януари 07, 2019, 19:33:02 pm »
С едно момиче от Пловдив обикаляме по лабораториите и си пишем в бг-мама. Лекарка й казала, че преди време ги мажели с  Ваготил. Когато нищо не помагало, това сваляло няколко слоя от лигавицата и като се регенерирала била чиста от бактерии. Това го няма на пазара вече, но ми се стува, че го няма с причина. Мноооого опасно звучи.
Иначе ние сме един клуб на бактериозни и едната си е купувала глобули с живи лактобацили. И тя не ги е завъдила. Оставам с впечатление, че външно не може човек да ги завъди от глобули като Лактажин и Гинофилус. Поне аз и още момичета не успяхме. По-скоро доброто ПХ благоприятства тялото само да ги завъди.
Иначе само споменах токолечението, не мисля да го прилагам. И аз си падам по алтернативна медицина, ама чак толкова алтернативна не съм.
И все пак аз си оставам последовател на хомеопатията. И за мое щастие моята хомеопатка ми е писала, че би ме приела. Така че още утре ще питам д-р Петрова. Не мисля, че ще има против, защото те имат в сайта информация, че подкрепят хомеопатичното лечение на пациентите им, стига всичко, което е изписано да бъде съгласувано и с лекуващия гинеколог.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #186 -: Януари 07, 2019, 19:47:17 pm »
Тери, нямам против хомеопатията. Всеки решава за какво да си дава парите. Просто тя не трябва да е с отричане на медицината. Конвенционалистите (не средновековните де) нямат против захарните топчета, но хомеопатите често забраняват традиционните методи, защото спирали действието на хомеопатията. Дано да ти помогне!
Това с лигавицата е като химичен вагинален пилинг- ужас никога не бих си го причинила.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #187 -: Януари 07, 2019, 19:53:26 pm »
Сега те разбрах. Знаех, че не й вярваш, но не осъзнавах защо си толкова против.
Аз ходя при хомеопатка, която твърди, че традиционната медицина и хомеопатията не трябва да се приемат като взаимно изключващи се неща. Тя дори не отрича антибиотиците, както много хомеопати. А напраотив, твърди, че хомеопатията не може да излекува всичко и понякога трябва просто да е подпомагащо средство на традиционната медицина. Но всичко трябва да се съгласува.
Преди години я открих.  Тя лекува със захарни бонбонки и билки. Много време избирах хомеопат тогава и нея я избрах, защото преди това е практикувала във ВМИ като лекар интернист. Може да сте я гледали по БТВ: д-р Юрукова.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #188 -: Януари 07, 2019, 20:08:52 pm »
Така ѝ имам и аз малко повече вяра. Поне и да не помогне няма да навреди, защото много хомеопати вредят, а хората са склонни да дадат хиляди за алтернативни лечения, а после Big Pharma им е виновна. Дълга тема. Радвам се, че ме разбра, че не нареждам ей така :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #189 -: Януари 07, 2019, 20:10:01 pm »
Тери, Юрукива съм я гледала, страхотна е, но знам, че не приема нови пациенти, защото е супер заета... Ще чакам да споделиш как е минало при нея.  Близък мой приятел наскоро ми сподели, че е ходил при хомеопат за първи път и беше много впечатлен. Диагностиката е продължила час и нещо... Аз също се зачудих дали да отида, ей така за диагностика, да видя какво ще излезе...никога не съм ходила на хомеопат...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #190 -: Януари 07, 2019, 20:55:53 pm »
Маги, ако ще давате пари и ще ползвате антагонисти, да ти изпратя оргалутрана, който имам, поне за това да не давате, а парите да се използват за другите неща? Насреща съм!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #191 -: Януари 07, 2019, 21:28:22 pm »
Привет ,момичета!
Все още нямам цикъл след дуфастона,няма наченки за такъв,нищо никъде не ме боли. По принцип си задържам фоликули явно,но все ме болят яйчниците,сега обаче нищо! Боли ли винаги ако има задържан фол.
Междувременно имам течение,без съпровождащо парене ,сърбеж или миризма,просто е леко жълтеникаво.
Някой да има идея ,какво срава?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #192 -: Януари 07, 2019, 22:19:29 pm »
Мен не ме е боляло при задържани фоликули. Вени, нисък ти е АМХ и може би започва да се отклонява цикъла, а и сега се вглеждаш в него, което евентуално може и да те стресира.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #193 -: Януари 08, 2019, 01:13:53 am »
Тери, направо се измъчи с тези бактерии вече... Направо нямам думи. Не знам дали беше видяла какво ти бях пуснала преди, защото не го коментира тогава, затова пак ще прикача снимка. Нямам представа дали помагат, но виж и си прецени,поне не би следвало да навреди. Всичко ще се оправи, но да... Това чакане съсипва
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #194 -: Януари 08, 2019, 08:56:21 am »
Павла, имаш ли възможност да изчакаш до другия месец, тогава ще ходя на преглед да ми предпише доктора противозачатъчни и ще говоря с него и ще го питам.

Тери, да ти кажа на мен ми се дорева с тия бактерии.

Мише, стискам палци!

Лейди, и аз като Тери смятам, че трябваше да започнете отдавна с инсеминациите, но вие си знаете.

Успех момичета!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #195 -: Януари 08, 2019, 10:46:49 am »
На мен не ми се дорева, аз не спирам да рева от вчера. В колата, на работа, в тоалетната, навсякъде. Събудих се днес с очи като топки.
Бях при Петрова и не мина обнадеждаващо. Каза, че е вече обезверена. Също каза, че за последен път ми изписва антибиотик... и после какво??? Записах си час при хомеопатката за 17 януари. Петрова няма против, но каза, че от хомеопатия е виждала резултат след 3-4 месеца. То да има резултат, нека е след 3-4 месеца. Но не отрича, че може да помогне.

Поръчах си и необработен екстракт от алое вера и червена боровинка. Чеотх, че помага за ешерихия коли и дано, че е скъп доста.

Говорих сутринта с Мишо: още няколко месеца и ще подадем може би документи за осиновяване. В някаква безисходица сме в момента. Говорили сме си с него да имам близначки и след това едно осиновено дете, може би ще сменим реда просто.

Helianthus, погледнах го, но знам ли. Нали не трбявало да пия с антибиотик пробиотици. А и не мисля, че вършат работа. Колко вида изпих и нищо.
« Последна редакция: Януари 08, 2019, 11:01:29 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #196 -: Януари 08, 2019, 11:01:55 am »
Ех Тери, направо не знам какво да ти кажа вече. Уж не е сериозен проблем, а колко трудности ти създава. Не може да няма някакъв начин за изчистване на тези гадини. Толкова лекарства и лечения са измислени за по-сериозни заболявания, не мога да повярвам, че за това няма вариант. Дано поне с хомеопатията да се случат нещата и да си прибереш ембриончетата. Иначе осиновяването на едно детенце е спасение не само за него, но и за семейството. Но май и за това се чака доста.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #197 -: Януари 08, 2019, 11:24:28 am »
Тери, може и да си резистентна към тези антибиотици Ципрофлоксацин и Монурал, но да напиша за всеки случай. На мен те ми помогнаха да се избавя от гадината, от години имах Ешерихия коли и чести цистити. Сега приемам Провиотик от българско кокиче, доволна съм. Не се отчайвай, борбата продължава! Успех! 💖💖💖
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #198 -: Януари 08, 2019, 11:43:07 am »
Тери,просто не разбирам защо става така,толкова лечения и нищо!Просто не е честно,някаква тъпа бактерия да обръща колата.
Ако имаш въпроси за осиновяването,трябва ти информация или друго мога да съдействам .Имаме двама социални работници в семейството ,ще дадат насоки.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #199 -: Януари 08, 2019, 11:56:39 am »
Благодаря, момичета.
И аз това си казвам, Мише. Това е нищо и никакъв проблем. Някаква бактерия, която 50% от жените са имали. Но аз я имам на някакво тъпо място, където не се среща често. Навсякъде в интернет пише, че я имат хората в урината. А моята стерилна. Вътрешно нямам никакви видими възпаления, нямам и бяло течение. А се оказва, че имам бактерия, която си живее в мен, съжителстваме си без да си вредим една на друга. Нито тя на мен успява да навреди с масовите си количества, нито аз на нея с моите илачи. Перфектната симбиоза и затова не пуска.
И се ядосвам: хората за какво ли не са измислили лечение. Инвитро правят. Оплождат ми децата извън мен, не може да се намери как да се изчисти бактерия от цервикалния канал. Да имаше как лапароскопски да ми сложат бебетата и да се свършва.

Слънчице, ако се решим, ще питам задължително. Аз си чета. Дала съм си няколко месеца да се опитам да се изчистя още и ще мисля после. Мислили сме заа трето детенце осиновено, но може би то ще е първото, пък после русите със сините очи на Мишо.

Кукапетал, Ципрофлоксацин е май най-широкоспекърния и избива доста бактерии. Пих го няколко пъти вече. Е.колито беше станала точно към него резистентна и с бетадин йод избихме резистентните, та сега съм на Левофлоксацин. Лаборантката го препоръча пред Ципрофлоксацин. Били от една група, но е подобрен вариант. Докторката пак ми изписа само за 5 дена, според мен си трябва силен курс за 10 дена, но тя не се съгласи да се тровя. Трябваше повече да настоявам
Бъди промяната, която искаш да видиш в света