0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте ! Ние сме с мъжки фактор. Наскоро правихме SDI тест за ДНК фрагментация. Преди него  мм 3 месеца пи добавки и доста подобрение се видя.От нето резултата е :
5% морфология, подвижност 29%, а трябва да е над 32% , концентрация 48,25 мил. и 149 млн. сперматозоиди.Заключението от теста е астенозооспермия и  повишен индекс на фрагментация 48% а нормата е под 30 %.  С тази спермограма направихме ИКСИ , ИМСИ и МАКС. За жалост биохимична бременност. Има ли успешни процедури с тези резултати от спермограма? Лошата морфология с трибестан ли се лекува основно?Притеснена съм дали вече не прибегнем до донор. Четох, че за подобряване на ДНК фрагментацията трябва да се приемат антиоксиданти, възможно ли е лечението да подобри нещата, а морфологията?
Здравей
Странно е че никой не ти е писал. Преди малко се регистрирах и видях поста ти. До къде стигнахте? И Ние сме с мъжки фактор. Какво ви изписа лекаря за подобрение?

Мерси
Ние сме с тежка олигоастенотератозооспермия
*
Момичета защо не пишете в тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45609.640 мисля че тук ще получите отговори на въпросите си.