0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Като заговорихте кой е изтеглил имената, започнах да се чудя кое ли прекрасно детенце е изтеглило моето име. Благодаря му за късметлийската ръчичка. А майка му има една голяяяма почерпка от мен :)
*
Успех и от мен на всички!
Додо, твоето име го изтегли Константин, големият ми син :). Дано да ти е на късмет!
Благодаря от сърце на малкия Константин  :D Живи и здрави бъдете цялото семейство  :bighug: Вярвам,че ще ми е на късмет  :balk_21:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Късмет на всички!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

 petqs и sixsens, хайде и вторите ви деца може да са на еднаква възраст, както гледам са първите. Знам, че няма да губите време да сбъднете коледните си желания. 
 
Ха дано! Благодаря Хоупче :)
Още веднъж, Благодаря на Всички!
*
Късмет на всички изтеглени,пожелаваме и ние,тримата! :D Догодина - 19 ревящи вързопчета,поне  :wink: Прекрасна инициатива на прекрасното сдружение "Зачатие" :D Благодарност и за дарителите! Вижда се ,че всяка година сумите стават повече. Какво по-прекрасно от това? :D На Коледа наистина ставали чудеса :wink:.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Момичета, с тези с които не съм се чула по телефона да си знаете, че след НГ ще пусна договорите за дарение, че се притеснявам сега по празниците да не се загубят с БП  :)
Като ги пусна ще ви прозвъня всички.
*
На всички спечелили, пожелавам от сърце по повторят моя успех!;-)
Стискам ви палци и ви благославям!
Честита Коледа! :D
 :P весели и успешни празници, стискам палци

*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!