0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 96
« Отговор #980 -: Януари 21, 2016, 21:50:50 pm »
Zyza мале не остана и твоето. Тръпки ме побиват, после май съм аз. Или имаше още някой преди мен, обърках се. Браво на теб бебоците са доста големи, срашен герой си. Аз също втори ден се мъча с вирус, пия биозин мама. За сега температура не съм вдигала. Ще се доизмъча до края.
Форест честит малък мъж, дано го износиш и родиш лесно. Потвърждаваш теорията ми, че момченцата мъчат майките си.
*
Re: Тема на бременните № 96
« Отговор #981 -: Януари 21, 2016, 21:57:32 pm »
Веречерия, не бързай, имаш време. Преди теб е Елиза ;) А ти стискай краката до началото на март поне ;)


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Тема на бременните № 96
« Отговор #982 -: Януари 21, 2016, 22:11:44 pm »
Зиза, не знам защо ще ти слагат изобщо хапчета. На мен колко хапчета ми сложиха първия път, докато ми почнат контракциите, минаха почти 12 часа. Втория път (в друга клиника) направо с гел и чак се зачудих, че изобщо не закъсняха.
Не знам какво ще значи, че ще те боли с епидуралната. Ако започне да те пуска - да, ако точно когато излизат бебетата, не ти дават повече упойка, за да можеш да напъваш - да. Иначе като те хване хубаво, не усещаш нищо (при мен бяха два различни вида епидурална, при първата от кръста надолу не можех да се мърдам и трябваше да лежа, втория път само коремът ми беше безчувствен и можех да си се движа и беше много по-комфортно. При второто раждане при истинските напъни ме заболя, но дъщеря ми се роди точно с два напъна, както пише по книгите, та на акушерката не й остана време да ми сложи инжекция с обезболяващо, беше за няма и 5 минути, изтърпява се). Твоите бебета са малки. Ще излязат лесно. А защо не изчакат още малко да пораснат и да тръгнат сами? Тогава ще родиш и по-лесно. Първия път сина ми го преносих с два дена и докторът каза, че е голям и няма изгледи да тръгне сам, може да стигне 4 кг преди да ми предизвикат раждането и тогава много трудно ще родя. Когато чух 4 кг, направо се облещих и се съгласих, но бебето явно не беше готово да излиза и доста зор видях. Беше 3750 гр, така че докторът не се беше объркал с измерванията. Втория път нарочно чакахме до последно, преносих с 10 дни и накрая пак предизвикаха раждането. Нямаше начин и смисъл да се чака повече. Дъщеря ми беше 3050 гр и като цяло всичко мина много по-бързо и лесно.

Лека бременност и раждане на всички момичета!

*
Re: Тема на бременните № 96
« Отговор #983 -: Януари 22, 2016, 02:03:49 am »
Ами тук в Англия така ги израждали близнаците по-рано за да се подсигурят,че нищо лошо няма да им се случи-нещо като задушаване може би незнам,но било по-сейфти за бебките.Така казоха,че няма напълно да загубя чувствителността си и ще усещам напъните.Имах пък една позната която раждаше тук но в др.град и беше с епидурална и от болки припаднала чак,свестява ли я с вода и изкарали бебката с форцепс(беше ужасена от раждането си).При всеки различно.Дано при мен мине лесно.Хапчетата и гела са за разкритие.Утре чакам да дойде мидуайфа в къщи и да говорим за самото раждане.
Verechiria наистина не остана. Тя моята т' не е мн.висока от 37.5'-38' но такава глава ме цепи от нея,че не е истина.Тази вечер  ми се изгуби и обонянието-натам отива и с вкусовите ми сетива(аз вместо да се оправям ставам по-зле).Прополките за гърло грам не ми помагат,нито лимони,нито гъргари,нито солена вода в носа.Слагам си компрес с мед на гърдите но и там ефекта за сега е нулев.Слагам си само вечер по капчица може би в 2-те ноздри Синекс спрей за нос с оксиметазолине-знам,че е забранено но просто не се издържа.Пазете се момичета,дано никой не се разболява,че наистина мн.трудно се лекува през бременността.
Ох по-добре,че му се вижда края ,защото едвам лежа,по цели нощи не мога да спа,на всеки час ставам за да се завъртя на др.страна че ме болят ребрата .Тотално съм изтощена вече,корема ми и той се нацепи-някакви лилави стрии се появиха.Иначе пък съм си подвижна,даже шетам и мия-е сега лежа 3 дни от този грип.
м-и къде се изгуби,и нейното раждане трябва да наближава.
Forest rain честито ви сини гащички!
« Последна редакция: Януари 22, 2016, 02:40:47 am от zyza »