rrrr аз не че съм специалист по графиките, но ми се струва, че О може да е между 13ти и 14 ден от МЦ. Доста добре ти е скочила БТ, дано да си остане висока следващите 9 месеца
detence1993 не знам колко пъти трябва да ти се казва едно и също нещо. По принцип месец с месец няма еднакви, но ако си гледаше по-често графиките и да правиш анализи, вместо само да пълниш форума със снимки на тестовете си за О и на тестовете си за Б, щеше да разбереш, че колкото и да са различни циклите, те следват една и съща логика. А именно: последната година ти нямаш цикъл под 28 дни. От това трябва да си направиш извода, че не може да чакаш О на 12ти ден. Твоята О може да се очаква след 14ти ден. И няма смисъл да правиш тестове от 2ри ден на МЦ защото те ще покажат това, което всички знаем - че няма как да имаш О на 2ри,3ти.....10ти ден от МЦ. Да кажем, че имаш достатъчно пари да харчиш за тестове - ОК. За мен е нелогично, тези пари бих ги дала да си направя 2-3 УЗ, за да видя как се движи фоликула. Но ти си имаш друга политика и няма да ти се меся със съвети. Отделно температурата ти изобщо не показва да е имало О защото нямаш температурна разлика, т.е. няма ясно изразена двуфазност в графиката, каквато е налична когато има О. Също така положителния тест за О изобщо не означава, че си имала О - ЛХ може да се повиши, но фоликула да не се спука, няма освобождаване на яйцеклетка - няма бременност.
Затова комплексно като вземеш всички тези неща - за мен ти нямаш към момента овулация