mishanta ,  ти ме заплени с 
Шоколадовите мъфини   с банан   и снощи изпекох  половин доза , ама  не знам дали като намалях продуктите ,не сложих някоя съставка в редовно количество  . Вкусни са , много . 
Но нещо вида   им не ме вдъхновява , че бяха за раздаване , ама нали са наречени   , раздадох ги.
Имам проблем нещо с мъфините - не  конкретно с тази рецепта ,а с всички  -очевидно с печенето  - стават с една твърда и малко жилава , мазна  кора  , а не е  мека  и сочна. Вътре са си ок , но и не бухват много . Забелязвам , че като пека в силиконовите форми стават едни по-сплескани и не така обемни , а ако пека в чашките за крем карамел  вида на кексчетата  е много по-стройни , високи , обемни и като че ли кората не е  така жилава , а са по -меки . Но пък  чашките за крем карамел искат миене , търкане ,а  силиконивите само изплакваш и готови . 
Снощи пекох   
Рогчета -божествени     са   по 
ТАЗИ рецепта   
Аз направих половин доза , събраха се точно в  тавата от фурната  . 
Понеже малкия мастър шеф Калоян помагаше    и да  оформим рогчета се оказа малко по-трудно , оформяхме  като   разточим  една топка тесто , режем  на триъгълници и слагаме плънка и завиваме като  кифличка / локумка.  
Аз поставих  върху застлана с хартия тава  и  пекох повече от  указаните  10 минути - мисля около 18-20  мин . , като намалих малко градусите - около 220 .
Разкошни са . Днес раздавах от тях    и всички много ги харесаха .
-и сварих един боб яхния  за днес  .