0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Юнска гореща тема за най-малките
« -: Юни 01, 2015, 07:42:36 am »
Честит първи юни на всички бебчета и малко по-големи дечица!
Да бъдат здрави, засмяни и щастливи.  :P
На родителите много спокойни дни и нощи!  :lol:

*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #1 -: Юни 01, 2015, 07:57:44 am »

Честит празник  !  Много щастливи  и здрави дечица  ! И весели и ведри родители около тях !


*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #2 -: Юни 01, 2015, 08:24:19 am »
Хубав празник,слънчев и усмихнат! Честито на всички дечица :D :D! Маусит,аз не бих се притеснявал толкова.Покани ги,така е редно и повече не робувай на данък"обществено мнение" .съберете се с приятели и го отбележете.Наслаждавайте се на празника,защото той е ваш,не на другите. Напълно съм съгласен с Жбрул. Напълно!
Надявам се и в нашия град да има някакви организиране забавления,не че ще останат запомнени  :lol: :lol:,но ей така,да е по празнично за малкия. Татко му ще поработи,но то вече няма как да се размине./ и не вярвайте на приказките,че руските туристи тази година 60% ще намалеят  8O,не смогват да кацат самолетите им още от сега  :lol:/. Може и подарък да  му измислим,макар още да е съвсем малък.
Стоека,я дай линк и инфо за басейните.Ние нямаме двор като вас,ама една вила се "намира" и там ще е подходящо.А и за плажа ще става,макар че нашия още се стряска от водата,мисля.Стяга се като го къпем.При вас как беше.
Преди три дена ни биха петвалентната и още една ваксина/все и забравям името  :lol:/.Вдигна съвсем малко Т ,но  това не ни беше проблем ама много се омърлуши.Отпадна! Майка му си побърка.От вчера обаче пак възстанови и е направо неудържим :lol:. Пак е нашия бърборещ кокорчо  :D.Предполагам,че такива са реакциите след ваксиниране. За жалост,бавно се затваря фонтанелата. :( И по този повод,малко сме се "филмирали" и утре ще го водим на Ехо,макар и нашия педиатър  го иска за преглед на 15.06. ,но...... много е далече това. Надявам се просто да е забавяне и да не е нещо съществено.Не знам какви са последиците от това,но на мени ми се вижда съвсем нормално,живо и усмихнато бебе :)
Един страничен въпрос. Момичета,нечий съпруг да се занимава с автомобили/ сервиз или продажби/?
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #3 -: Юни 01, 2015, 09:41:28 am »
Здравейте и от нас и честит ден на детето :D
Да са здрави,щастливи и безгрижни и децата и техните родители :lol:
Аз си изкарах супер събрахме се около 40 човека от трите класа,дойдоха класните на другите два класа и директора на училището,ние бяхме малко осиротели,защото нашата класна почина нелепо от токов удар преди години...но,беше страхотно наистина да се съберем след 20 г. не ни стигна времето да се набърборим прибрахме се в 4 ч. и в 10 бяхме в училище,защото директора ни покани на кафе там и да ни покаже промените,които е направил :lol: строхотно се е справил,наистина такива кабинети не съм виждала в софийските училища,дори и в частното в което Вера бе за кратко..най-приятно ни стана в кабинета по математика,имаше портрет на класната ни и....на нашия клас  :lol: ние сме и били последните абитуриенти :)
Иначе пътувах кошмарно вчера като се качих на магистралата започнаха задръстванията,заради ремонтите и Алек се наспа и като каза,че ще реве....рева до София,въпреки,че спирах 2-3 пъти да почине,не знам какво му беше,но бе ужасно...
Подаръци и аз купувах и за него и за кака и за племеницата :lol: сега ще измисля къде да ходим днес..
И той успя да падне от спалнята и да си удари главата в масата по-късно,но нищо му нямаше слава богу..
За чувалчета не мога да дам мнение моите са от каката..
Усмихнат ден на всички :)
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #4 -: Юни 01, 2015, 10:58:20 am »
Честит празник на всички малки, големи и още по големи деца.

Рачо,  аз купих басейн по съвет на сватята от Джъмбо.  Още като влизаш са плажните истории. 120  см. 9.90 лв. Имаше по малки за 5 лева. Баща й го купил  от Жанет 70/30 см. и снощи го пълнихме,  че тя като го видя надут и писна да влиза.
Мария обожава водата  и успявам само с рев да я извадя.
« Последна редакция: Юни 01, 2015, 11:04:27 am от stoeka71 »
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #5 -: Юни 01, 2015, 11:20:42 am »
Честит птазник на всички дечица! Много здраве и безгрижно детстео им желая! :balk_9: :green_dust_1: :pink_dust_1: :balk_7:
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #6 -: Юни 01, 2015, 12:14:57 pm »
Честит празник!
ra40, ето някои идеи за Бургас:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1445407
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #7 -: Юни 01, 2015, 15:57:34 pm »
Честит празник на всички дечица и техните родители! Нека децата имат щастливо детство, да изживеете всички радости с тях пълноценно!

Снощи писах в старата тема, но явно се е затрило. Поводът обаче е все още актуален - 1 юни. Вчера бяхме на детско тържество, организирано от нашата клиника. Много е вълнуващо да видиш накуп толкова много желани и дълго чакани деца, удовлетворени и щастливи родители и екипа на клиниката, зареден с енергия и обич. Децата се забавляваха, макар че са още малки да оценят събитието. Купихме им и играчки за празника. И без това бях планирала да им купувам, сега намерих хубав повод.

Днес градинката на Народния театър беше залята с деца на всякакви възрасти. За по-големичките (от 4 години на горе) беше купон, а ние си търсехме безопасен кът да поиграем :). Все пак беше весело.

Четох за тревогите ви около нараняванията на децата. Ние също си имаме вече юнашка история. Най-много се изплаших, когато Ани падна от леглото. Вината беше моя, не съобразих, че ще се покатери по една играчка, която й оставих уж да се приспива. Само чух едно яко "туп" и силен рев след кратка пауза. Слава Богу разминахме се само с уплаха и двете. Като проходиха, се започна с цицините. Сега вече си нося средства за първа помощ :). А за да не излиза синина след удар, се мажело с олио, но аз така и не съм пробвала.

А какво ползвате след ухапване от комар? Докато се сетя да сложа противокомарни таблетки, комари ми нахапаха едното дете. Когато е прясно, слагам алое гел и ефектът е много бърз, но ако е минало време, май не се получава.
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #8 -: Юни 01, 2015, 17:43:09 pm »
Честит Празник и от нас малки и големи дечица и техните семейства!

При нас този празник не се празнува, но аз все вземам по нещо дребничко на малчовците. Тази година купих на Марти една шише за вода за из път, а на Габи първият и комплект за хранене. Играчки имаме много и затова избрах нещо практично, но децата им се зарадваха много, защото са нашарени с любимите им герои.

Аз днес си имам 3 деца в къщи и може да се каже, че се грижа за две бебета близначета  :lol:(другото момиченце на нашите приятели е 6 мес. по-голпмо от Габи). Приятелката ни се наложи да отиде с голямото им дете в болница по спешност, а таткото не може да отсъства от работа. Като вземах Марти от градина бяхме страшна картина - Габи в мен в кенгуро, другото момиченце в количката, а Марти качен на дъската, която прикрепена отзад за количката  :lol:.

Приятен ден на всички и само здрави дечица!


Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #9 -: Юни 01, 2015, 19:36:59 pm »
Привет и от нас :P
Ние няма да ходим на никакви мероприятия. Той малкият още нищо не разбира, а пък аз не обичам навалиците.  :wink:

Ra4ko75
, направо си те представих с трите деца  :lol: Трябваше някой да ви снима как се прибирате от детска градина  :lol:

Свате, малкият басейн по-лесно ще го пълниш. Според мен пробвайте първо с него. Времето го дават да се стопля отново, така че и ние ще вадим скоро отново нашия  :P

Аз купих на детето букварчето с песнички на Фишър Прайс, но възложих и на мъжа ми да му купи подарък. Казах му да отиде в Ринг Мола в един магазин за дървени играчки до Комсед. Той ми звъни от Комо ... 8O и ми вика, че не можел да намери магазина. Чух ме се още около 5 пъти докато стигне целта. Накрая го е намерил и сега го чакаме да се прибере. Харесал би играчка за бутане от тези дето се върти едно колело и се бута с една ръка.
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #10 -: Юни 01, 2015, 21:10:05 pm »
Честит празник на всички дечица и малки и големи, с пожелания за здраве, здраве и пак здраве!  :D

Смайли, напоследък поне три пъти ходих в Ринг-а, та и от "Комсед" пазарувах за Дани разни "Лего"-та и от вчера те чета за този магазин за дървени играчки и аха-аха да седна да те убеждавам, че бъркаш в кой МОЛ е въпросния.  :lol: Огромна слабост са ми дървените играчки, на Дани още като беше бебе от Германия накупих доста такива, ама какъв магазиииин за такива беше  8O Площ колкото една БИЛА и само дървени играчки, ама ум да ти зайде. Включително разни конструкции 3х3 метра, които имат и задвижване, то влакчета, колички...бившият ми съпруг едвам ме извлече оттам със "само" две торби.  :oops: Много харесвам едни "колела" от тези на две гуми, които се бутат с крачета. Вашият Дани скоро (след някой месец) ще може да ползва такова. Чудесно развиват уменята си за балансиране с такава играчка, та мен ако питаш - включи си нещо такова в следващ списък с подаръци, когато те питат какво искаш за детето. Не, че няма и метални, ама ти нали си падаш по био-неща - баш за теб е такова изделие.

На нашия първи 1-и юни - "минах" с един балон с хелий (акула), ама и детето беше на 4 месеца и нещо, та...радва му се и още как, близо месец оцеля въпросния. Оттам насетне по-солено взе да излиза - батутче, колело и пр. Сега, благодарение на "любимото ми" Джъмбо мече - от седмица знае, че щял да има празник и ТРЯБВАЛО да иде в "Джъмбо" за целта да си избирал играчки... Пратих го с баща му до Пловдив за целта - ами празник има човека, няма как да му чупя хатъра. Заръчах около 2384 пъти на баща му - да купят някаква градинска играчка (без басейн), та даже с моята кола ги пратих, че е хеджбек и при нужда - багажникът става огромен, за да пренесе я пързалка, я къщичка, я нещо друго от сорта. Е, одве си идва "празнуващия" с една торба по-голяма от него пълна с м'найсе боклука - сглобяеми, на батерии и вдигащи адски шум. Питах баща му за нещо отмъщава ли ми?  :lol: :lol: :lol: Пих едни хапове за глава и си натискам сега парцалите...ми да е щастливо детето и това ще изтърпя, к'во да се прави.

Хубава вечер момичета и Рачо!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #11 -: Юни 01, 2015, 21:28:28 pm »
Ахахах, Jbrul :) Да бяха взели наистина някоя къщичка или пързалка за двора :P Има и много други игри за навън - футболни врати, баскетболни кошове и др.п. Но, нищо, както казваш ти, важно е детето да е щастливо. А ти му мисли, къде ще ги слагаш  :lol:

На мен Джъмбо ми е най-близко (на пеш разстояние) и затова често го посещавам.
Днес специално отидох за шишета със сламка, защото Дани нали хвърля всичко със сила на земята и за една седмица си счупи новото шише за вода.
А този МОЛ е до работата на мъжа ми. Магазинчето е малко и не е точно да Комсед, а срещу него по диаганол. Ей сега ще постна снимка на играчката.
« Последна редакция: Юни 01, 2015, 21:30:08 pm от 47 Smiles »
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #12 -: Юни 01, 2015, 21:58:18 pm »
Привет, да са ни живи и здрави децата и весел да е бил днешния ден за тях.
Ние с дрис сме добре.Тя вече няма Т и спря да дриска, но спря и да яде.Е ще прояде някой ден.
Днес направихме голяма разходка че три дни в къщи и аз откачих.
Днес минах през яслата и Моника е приета.Стана ми едно мъчно, детето пораства.
Усмивки много е яка тая буталка, аз съм я виждала на живо супер е.И ние имаме бая дървени играчки, аз много ги обичам.
И Моника получи басейн и днес дори беше изкъпана в него.О щастие голямо думи нямам.Измъкнах я с писъци от водата.

*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #13 -: Юни 01, 2015, 22:29:15 pm »
Супер е играчката Смайли и моя Дани имаше подобна дървена (не баш същата), ама със същата цел. Сега се сещам, че не съм я виждала отдавна, кой знае къде сме я забравили  :? (сефте де). А за Ринг-а и този магазин се зачудих, защото както казах - имам слабост към тези джаджи и ми е чудно, че не съм го видяла няколко пъти хем. Че затова бях готова да споря амен-амен, че не в този МОЛ... :lol:

За нашите "подаръци" иначе - класиката си е класика. Ако ще се купува нещо читаво и смислено - все мама трябва да го купи. Тати му с настървение сглобяваше, пускаше играчки и им се кефеше одеве  :lol: Напазарувал си за себе си човека, това че навърши 40 - хич не му пречи да се "раздаде" в "Джъмбо" бетер Дани, а Дани много ясно - му се води по акъла. Вече наистина не знам къде да ги натикам тези пластмасови боклуци, че и все по 50-100 кинта парчето, да не смея и да ги изхвърля. :(
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #14 -: Юни 02, 2015, 01:01:12 am »
Ние вече сме големи,но си спомням дървените играчки бяха страхотни и много време си играха с такива.
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #15 -: Юни 02, 2015, 08:50:27 am »
Влизам да се допитам до вас  :P
След по-малко от месец ще ходим за две седмици до свекърите.
Чудя се дали да не купя едно такова легло за Дани за там (направо да го поръчам он-лайн и да го доставят на адреса им):
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/18913/20044/
Имаме и сгъваема кошара, но той не спи в нея.
Страх ме е, че за две седмици ще свикне да спи с мен на спалня и ще отвикне да си спи в леглото. Или пък, че ще отвикне да заспива сам.
Оправдан ли е подобен разход според вас? До каква възраст горе-долу се събират в подобни бебешки легълца?
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #16 -: Юни 02, 2015, 09:11:46 am »
Смайли, сгъваемите кошари са със същия размер. Моята девойка е почти 110 санта, на 01.07 ще навърши 4 години. До преди месец си спеше в такава кошара и се събираше без проблем.
Та в отговор на въпроса, да, оправдан разход е. Щом си спи сам в легло, не бива да променяш нещата. Децата много бързо свикват да спят при мама. От опит го казвам  8)

И аз съм от феновете на дървени играчки  :wink:

Хубав юни ви пожелавам и здраве за всички!

Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #17 -: Юни 02, 2015, 09:15:22 am »
Мерси, Ники  :P
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #18 -: Юни 02, 2015, 10:18:17 am »
Влизам да се допитам до вас  :P
След по-малко от месец ще ходим за две седмици до свекърите.
Чудя се дали да не купя едно такова легло за Дани за там (направо да го поръчам он-лайн и да го доставят на адреса им):
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/18913/20044/
Имаме и сгъваема кошара, но той не спи в нея.
Страх ме е, че за две седмици ще свикне да спи с мен на спалня и ще отвикне да си спи в леглото. Или пък, че ще отвикне да заспива сам.
Оправдан ли е подобен разход според вас? До каква възраст горе-долу се събират в подобни бебешки легълца?
Смайли, много интересно звучи. Трябва да я покажа тази кошара на таткото.
*
Re: Юнска гореща тема за най-малките
« Отговор #19 -: Юни 02, 2015, 11:54:02 am »
Влизам да се допитам до вас  :P
След по-малко от месец ще ходим за две седмици до свекърите.
Чудя се дали да не купя едно такова легло за Дани за там (направо да го поръчам он-лайн и да го доставят на адреса им):
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/18913/20044/
Имаме и сгъваема кошара, но той не спи в нея.
Страх ме е, че за две седмици ще свикне да спи с мен на спалня и ще отвикне да си спи в леглото. Или пък, че ще отвикне да заспива сам.
Оправдан ли е подобен разход според вас? До каква възраст горе-долу се събират в подобни бебешки легълца?

И ние си имаме в България сгъваема кошара. Марти до сега винаги е спал в нея, за Габи имаше и бебешко кошче. И аз съветвам да не си разваля навиците детето. Размерите на кошарата са перфектни за Дани  :D.