0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи приятели,

Тази година сдружение "Зачатие" организира за десети пореден път  най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми в страната - Деня на репродуктивното здраве - което ще се проведе в Банско на 6 юни 2015 г.

Мотото на тазгодишното издание e "Дългият път към мечтата", а основна тема – „Неизясненият стерилитет”.

Акцентите ще бъдат: взаимопомощ и споделяне на опит, безплатни индивидуални консултации и групови беседи със специалисти в областта на репродуктивното здраве, новости в лечението на безплодието.

За повече информация, програма на събитието, списък на консултиращите специалисти и имейл за записване - натиснете ТУК
*
Здравейте,
Привет,
Банско е разкопано, правят ремонти. Ще опиша как да стигнете до хотела и ще прикача принт от bgmaps.
Ако влизаш от София - Влиза се в Банско и се кара направо, на втория светофар завивате надясно. Карате около стотина метра и започва разкопка. Завивате наляво точно преди разкопката, след това първата пряка надясно и след това пак надясно / получава се като заобикаляне на разкопката/. Излиза се пак на главната улица, продължавате направо, първата пряка наляво, минава се покрай оградата на училище, като свърши оградата наляво и хотела е пред вас :)
Ако влизаш от Гоце Делчев - Влиза се в Банско и се кара направо, на първия светофар се завива наляво, продължава се направо и се следва горната инструкция.