www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Асистирани репродуктивни методи (инсеминация, ин витро) => Темата е започната от: Сдружение Зачатие в Май 11, 2015, 17:37:49 pm

Титла: Ден на репродуктивното здраве Банско 6 юни 2015 г.
Публикувано от: Сдружение Зачатие в Май 11, 2015, 17:37:49 pm
Скъпи приятели,

Тази година сдружение "Зачатие" организира за десети пореден път  най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми в страната - Деня на репродуктивното здраве - което ще се проведе в Банско на 6 юни 2015 г.

Мотото на тазгодишното издание e "Дългият път към мечтата", а основна тема – „Неизясненият стерилитет”.

Акцентите ще бъдат: взаимопомощ и споделяне на опит, безплатни индивидуални консултации и групови беседи със специалисти в областта на репродуктивното здраве, новости в лечението на безплодието.

За повече информация, програма на събитието, списък на консултиращите специалисти и имейл за записване - натиснете ТУК (http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1321:06-2015&catid=179&Itemid=108)
Титла: Re: Ден на репродуктивното здраве Банско 6 юни 2015 г.
Публикувано от: Ники в Юни 03, 2015, 11:49:23 am
Здравейте,
Привет,
Банско е разкопано, правят ремонти. Ще опиша как да стигнете до хотела и ще прикача принт от bgmaps.
Ако влизаш от София - Влиза се в Банско и се кара направо, на втория светофар завивате надясно. Карате около стотина метра и започва разкопка. Завивате наляво точно преди разкопката, след това първата пряка надясно и след това пак надясно / получава се като заобикаляне на разкопката/. Излиза се пак на главната улица, продължавате направо, първата пряка наляво, минава се покрай оградата на училище, като свърши оградата наляво и хотела е пред вас :)
Ако влизаш от Гоце Делчев - Влиза се в Банско и се кара направо, на първия светофар се завива наляво, продължава се направо и се следва горната инструкция.