0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
както каза Стефи пилона ...
Все пак не разбирам защо така наричате момичето - танцува-нека танцува .Но  улавям нещо обидно- иронично в  това определение към името й  . Не мисля , че го е заслужила . Нека не класифицираме така хората.


*
Извинявам се за офтопика. Та, Стефи ми беше изключително неприятна личност. С големи претенции и самочувствие, което в повечето моменто не беше покрито. Не харесвам хора, които виждат кусурите на другите, но не и собствените си. На нея все някой друг й беше виновен. А изказванията и физиономиите на финала ми дойдоха в повече. Нарекох я Пилона, защото съм я гледала как танцува и шапка й свалям, наистина си я бива. Ако целях да я обидя щях да я кръстя Профетариола или Мрънка. Все пак не мисля, че с един шеговит прякор съм засегнала някого.


Всеки миг е още един шанс...
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Нищо лично :)  разбира се


*
както каза Стефи пилона ...
Все пак не разбирам защо така наричате момичето - танцува-нека танцува.
А аз пък мислих че всички така я наричате  :lol: принципно, аз мислих, че е балерина или там с някакъв тип модерен балет се занимава, обаче след като гледах в един музикален видео клип как се раздава, реших, че "пилона" и приляга ;) Както и да е, тук писах за да изкажа мнението си спрямо представянето и в предаването, а не какво прави извън него. Не се представи добре, само шоколадовите трюфели докара ;)