Смайли ,  защо да не можеш  -  заливка на мусака как се прави с кисело мляко  , но ако ще го правиш като бешамелов сос , вкуса ще е по -различен така. АЗ понякога разбивам  сурово брашно с  яйце и кисело и/или прясно мляко и с тази смес заливам карфиола и запичам в гювече.
У дома купено пиле  не бяхме яли от не знам кога  - не купувам , ползваме домашно.Но както знаете вкуса им е по-различен . Миналия ден поради бързи гости пекох купено пиле с картофи - много вкусно било бреее  

 . Домашното печено не става   , за съжаление така вкусно , но поне знам произхода му.
Вчера:
-винен кебап с гарнитура ориз
Днес:
- елда с масло и сирене
-червена леща -стана като  гъсто пюре и ще е гарнитура . Въобще  с  тази жълта/червена леща не се справям-или е за крем супа само или  никаква не ми се получава за супа или като яхния 
-риба на фурна
-салата домати , краставици, слънчогледово семки