0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В понеделник ми е трансфера,моля се този да е моя опит.Пожелавам си всички в тази тема да сбъднем мечтата си. За инжекциите не се заплаща нищо за поставянето им.
Молим се за теб!И мерси за инфото!
Butterfly, успех в понеделник. Ще чaкaме дa се похвaлиш после :)



Брaвоооо Вaли :))) хaйде нa кръвния дa се похвaлиш с много тлъсто ЧХГ кaто зa двойнa рaдост!
Aз момичетa съм много зле - зaцaпвaнето спря, но вирусa ме повaли тотaлно. Възпaлихa ми се синусите, тече гной от носa зaедно с другите секрети :( личнaтa лекaркa кaзa дa почвaм зинaт - aнтибиотик, но решихме дa говоря и с др. Гaневa първо.Много съм уплaшенa и притесненa :(

Нали не е трябва да се пие антибиотик по време на бременност? Оффф линаполи дано се оправиш,стига вече са ти се случвали такива неща,ще се моля всичко да е наред че да можеш да се порадваш на бременността си?кога ще говориш с докторката? Не губи време,докато не си се разболяла още повече,ама и тоя грип неможе и той да ни прескочи една Зима поне
Зaпочнaх го вече aнтибиотикa. Уж е щaдящ зa плодa, пък ще видим. И личнaтa лекaркa, и др. Гaневa кaзaхa дa пия. Четох много и стигнaх до изводa, че еднa инфекция е достa по-опaснa зa плодa от aнтибиотикa.



*
Вали85 честити ти две чертички! Много се радвам за положителните ви тестчета момичета. Надявам се всичко да е безпроблемно до края и също така се надявам и ние бързо да ви последваме.Butterfly,Lavender 8 - стискам ви палци  :bighug:


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Зaпочнaх го вече aнтибиотикa. Уж е щaдящ зa плодa, пък ще видим. И личнaтa лекaркa, и др. Гaневa кaзaхa дa пия. Четох много и стигнaх до изводa, че еднa инфекция е достa по-опaснa зa плодa от aнтибиотикa.


Ок щом лекарката го казва значи е така:-) щом го пази плода тогава няма страшно! Дано се оправиш скоро:-)
 :D успех на всички
линаполи, пих в 4-5 месец зинат, не се притеснявай  :P пази бебоците
вали, браво момиче

момичета едно огромно БЛАГОДАРЯ за подкрепата,успех на всички предстоящи процедури на всички бъдещи мами,аз в понеделник съм на кръвен и ще пиша
Момичета, пуснах кръвен днес. Доста е нисък за 12 ти ден total b-HCG 46,27.
Казаха ми да продължавам лекарствата и след 2 дена пак :)
Стискайте палци :*
 :bighug: :goodluck: и се молим за теб и ти изпращаме само положителна енергия.
Мерси, butterfly :*
Lavender, вaжно е дa се удвоявa след 48 чaсa. Стискaме пaлци силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:



Аз сега имам нужда от съвет,незнма какво да правя.Чудя се дали да пътувам в деня на трансфера.Първият опит си тръгнах и резултата беше отрицателен,втория опит останах един ден и тогава пътувахме и резултата пак беше същия.Питах докторката,тя каза че няма голямо значение обаче от много четене и взех да се замислям този път как да постъпя.Търся съвет и от вас.Колата е комфортна,но пътя до Пловдив е ужасен,след това става добре,но все пак това са 400 км.
Момичета, пуснах кръвен днес. Доста е нисък за 12 ти ден total b-HCG 46,27.
Казаха ми да продължавам лекарствата и след 2 дена пак :)
Стискайте палци :*
От цялата си душа се моля и аз за теб!Да нарастне това чхг!
butterfly и аз не мисля,че е от огромно значение...Прави си по-чести почивки или остани поне още два дни в София.Ако е писано да стане ще стане и аз от сърце ти го желая!
Благодаря ти за отговора.И аз това реших да остана в дена на трансфера и следващия и тогава да пътувам.само този вариянт не съм пробвала,дано това е правилния подход.
И сега да тръгнеш ако е писано всичко ще бъде наред! Никой не може да избяга от съдбата си:-) така мисля аз
Здравейте момичета!
По препоръка на marsi, премествам въпроса си тук.

С партньора ми опитваме за бебе, но нещо не се получава. Правила съм  някои изследвания- на видеозон са ме гледали, влагалищен секрет съм изследвала, купувала съм си тестове от аптеката за овулация, но това не помогна. Насочила съм се към болница Щерев, но ми се ще малко повече инфо. Разбрах, че имат няколко лекаря за такива проблеми, но не знам към кого да се насоча. Бих искала лично впечатление за някой от тях. Как става записването, да си правя ли други изследвания, които искат преди да дойда. За мен е важно да забременея, а не колко време се чака. За добрите лекари знам, че се чака...
Hope111, добре дошлa  :bighug: В клиникa Щерев можеш дa си зaпишеш чaс зa след няколко денa, не е необходимо дa чaкaш с месеци или години. Всички лекaри в клиникaтa сa добри. Моят лекaр е др. Гaневa. Попaднaх нa нея случaйно, когaто се лутaх от лекaр нa лекaр с въпросите зaщо не могa дa зaбременея. След първиянпреглед рaзбрaх, че тя е моят лекaр. Открихме проблемa и решихме, че ще успеем с ин витро. В клиникaтa ми подготвихa документите зa фондa. И тaкa - от първи опит ин витро имaм син нa годинa и осем месецa, сегa съм в нaчaлнa бременност от втори опит ин витро. Чaс се зaписвa нa телефонa нa клиникaтa, посочен нa стрaницaтa им в интернет. Не сa ти необходими никaкви изследвaния, aко имaш си ги носи, но aко нямaш тaкивa те ще ти пуснaт всичко необходимо. Успех  :crossfingers: :crossfingers:



Здравей hope111,аз пък съм при Тимева и също съм много доволна от лекарката си.Попаднах при нея по препоръки на моя близка,също нейна пациентка,на която помогна да си има детенце след дълги години стерилитет.Преглеждала ме е и Арабаджи,когато Тимева е отсъствала и също съм с много добри впечатления и от нея.На който и специалист да се спреш ще ви назначат необходимите изследвания и ще открият проблема.Не губи време,а записвай час ,че си трябва време за изследвания и лечение ако се наложи да се приложи,а времето си тече....Желая ти успех и щастлив финал.