0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #360 -: Януари 28, 2015, 17:00:10 pm »
Такаааа, при мен нещата изглеждат добре, поне аз съм доволна - няма да губим месец :dance2:
Ще правим Инвитро или по-скоро Икси на естествен цикъл.

Имам вече 1 или 2 доминантни - 12,5мм и 11,5мм и няколко по 10мм в десния яйчник, и няколко по 10мм в левия. Утре съм за кръвни изследвания и пак на преглед да видим как вървят :D
Зная, че шанса е доста по малък от стимулираните опити, но пък имам спонтанна овулация и вместо да пия хормони, които не се знае дали ще спрат някой фоликул своеволно пак да реши да е доминантен на 1-ия ден, по добре да използваме месеца.

Ще бъде доста по-леко понеже няма лекарства, финансово също, пък късмета е Божа работа:) Дано пак си направя самичка поне 2 фоликулчета с хубави яйцеклетки и така:)
Стискайте ми палци и нека само положителни емоции имаме всички тук занапред:)

Аз ще издам, че зная и за резултатите от прегледа на Linapoli понеже бяхме заедно днес, ноооо нека тя да разкаже:)
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 17:06:12 pm от flyinggirl »
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #361 -: Януари 28, 2015, 17:20:21 pm »
Ееееее браво:-)))) мн хубаво,видяхте ли че всичко ще е наред,мн се радвам! Тази година тръгна с мн хубави новини :-)))) а линаполи как си? Какво стана? И при теб,всичко е Ок знам го:-)))
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #362 -: Януари 28, 2015, 17:40:24 pm »
Тaкaaaaa, имaме си двa плодни сaкa - 8мм и 6.8мм. :) Др. Гaневa кaзa, че всичко изглеждa нормaлно, зaцaпвaнето нaй-вероятно е нa хормонaлнa основa, зaщото нямa отлепвaне и ми сложихa инжекция прегнил. Aко имa пaк зaцaпвaне в неделя ще сложим още еднa. Зaписaх си чaс зa преглед зa сърчице нa 9ти февруaри :)

Flyinggirl, беше ми много приятно дa се зaпознaем :) пожелaвaм ти много много успех!!!
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 17:49:24 pm от linapoli »



Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #363 -: Януари 28, 2015, 18:01:17 pm »
Двеееее но това е чудесниоооо браво мн се радвам! Дано всичко е наред,и повече нямаш такива аномалии:-)))))) ураааааа! Накараме да настръхна?:-))
Момичета,какво ли не бих направила от радост да ме сполети щастието да имам и аз две сакчета:-))) Олеее как ме зарадва:-)
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 18:23:35 pm от Веситаа »
*
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #364 -: Януари 28, 2015, 18:59:21 pm »
linapoli, две сакчета  :) страхотно, много се радвам
и още веднъж - лека и спокойна бременност!  :D

Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #365 -: Януари 28, 2015, 19:07:13 pm »
Linapoli и на мен ми беше много приятно да се запознаем. Непременно ще се видим пак! :D :bighug:
Благодаря ти за всички пожелания, може да си ми на късмет:)

Аз да ти кажа и тук честита прекрасна новина, сигурна съм, че на 9-ти (или на 6-ти:))) ще чуеш две страхотни сърчица:)  Аз така се бях развълнувала като си тръгнах от клиниката, че като разказвах на съпруга ми, май повече се вълнувах за твоите двечки, отколкото, че ние започваме:))).
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #366 -: Януари 28, 2015, 19:09:09 pm »
Момичета, мислех си дали да не помолим някой модератор или, който има права (още не съм съвсем наясно с форума:)) да ни промени заглавието на темата да обхванем и Февруари, и Март, че май вече всички се насочваме натам, а имаме още доста странички:)
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #367 -: Януари 28, 2015, 19:55:29 pm »
Да така е и аз съм съгласно не нз как става! Аз създадох темата но неьнам как да сменя заглавието и незнам дали имам и такива права !  Как можем да удължим тази темичка?
Блaгодaря ви момичетa, пожелaвaм нa всякa от вaс тaковa щaстие :))))))
Flyinggirl, дaно нaистинa съм ти нa късмет ;)
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 21:20:29 pm от marsi »



Готови сте, заглавието е променено.
Много късмет на всички  :bighug:
« Последна редакция: Януари 29, 2015, 09:11:26 am от little_rabbit »
Момичета имам един въпрос и той е към тези който вече са минали стимулациите,интересуваме вие сами ли си слагахте инжекциите,и само в корема ли се слагат? И другото което е вечер викат ли да ходите в болница? В смисъл само веднъж на ден ли се ходи ,или сутрин вечер?
*
Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #371 -: Януари 29, 2015, 11:56:08 am »
Тaкaaaaa, имaме си двa плодни сaкa - 8мм и 6.8мм. :)

linapoli, Честито миличка! Само мога да гадая за радостта и трепета, които си изпитала. Пази се, топлете се с малките точки и дано да са много послушни до края, за да не внасят повече притеснения в щастливата бременност, която от сърце ти желая.
 :bighug:
« Последна редакция: Януари 29, 2015, 13:12:45 pm от zhristozova »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Весита, стимулациите са сутрин и вечер. Можеш да ги слагш и на друго място не е задължително да е в клиниката. Аз сама ме е страх да ги слагам, макар че фраксипарина съм си го слагала сама. При единия ми опит си взех едната инжекция да ми я сложат във Бургас, ама те половин час се чудиха кое как е и за това винаги сега ходя в клиниката. Там слагат по всяко време.
« Последна редакция: Януари 29, 2015, 13:12:17 pm от butterfly »
Лелеее, почивах два дни и не съм сядала на компа и сега не мога да ви изчета

Тaкaaaaa, имaме си двa плодни сaкa - 8мм и 6.8мм. :)
Аз ти ги пожелах,ако си спомняш.Много се радвам за теееееееб,ама многооооо!Дано всички ни сполети това щастие!
flyinggirl успех ти желая в процедурата !
Ама само хубави новини,а така!И всички сте едни такива готини и раздавате позитивизъм една на друга...Прегръщавам ви!

Весита, стимулациите са сутрин и вечер. Можеш да ги слагш и на друго място не е задължително да е в клиниката. Аз сама ме е страх да ги слагам, макар че фраксипарина съм си го слагала сама. При единия ми опит си взех едната инжекция да ми я сложат във Бургас, ама те половин час се чудиха кое как е и за това винаги сега ходя в клиниката. Там слагат по всяко време.


Предполагам че показват в болницата как се слагат? То не ми е проблем ама вечер в тая голяма София :-)) непозната се притеснявам сама да ходя из улиците:-))) сложно ли е да си ги биеш сам като цяло,или е по добре да ходиш специалист да ти ги поставя? Какво мислите
Абе, да ти кажа сложно ми ср видя ма мен. Мерионала е две дози, като има сухо и течно яещесъво. Първо с едма дебела игла изларват течното, после го връщат при сухото и после и другата ампула да стане една и после сменят с една тънка игла. За цотротайда много сложно ми се видя в опаковката и незнам за мего какво се прави, знам че се слагав ръката.Иначе вечер аз си ги слагах към 18-18.30 което не е толкова късно. Само Овитрела или Прегнила са късни. Първите пъти бях в 21ч сега в 22ч.Имаше ммомичета с пункции зс 12,което значи че тяхмите са ги били през ноща. Така е, но ти стигнеш ли до тази инжекция, мъжа ти вече трябва да е с теб така, че не виждам притесмения. Предполагам ще сте с кола?
*
Привет момичета,

тъй като ми е трудно да намеря актуална информация, реших да попитам вас :) Мисля да се запиша на женска консултация в Щерев и евентуално и там да раждам. Мненията във форумите, които намирам са абсолутно противоположни, а тъй като нямам лични наблюдения или на мои познати - ще се радвам да получа такава от първа ръка!

Сърдечно ви благодаря и много успех и здрави бебчета през 2015 ви пожелавам :)
Абе, да ти кажа сложно ми ср видя ма мен.

Не е сложно, помоли в манипулационтата да ти покажат какво и как и ще свикнеш. Обикновено след първата процедура всички си ги слагаме сами. Е, без мускулните.
Здравейте,
Бела Изабела аз си следя бременността там,при лекарката,с чиято помощ забременях и съм изключително доволна и спокойна.Хората знаят какво да правят, а и винаги има дежурни лекари-по всяко време на денонощието.Също така има предплатени пакети за проследяване на бременността,ако предпочиташ.
Весита,аз винаги сама съм си поставяла инжекциите,само първата отивах да ми покажат.В корема се слагат стимулиращите и е много лесно.А цитротида карах мм в ръката да ми поставя.За мен беше за предпочитане да не ходя всеки ден и по сто пъти до клиниката.
Линаполи,честити две точки!!!!!Ох,аз бях безкрайно щастлива при положителния тест,но когато видях,че са две,така се бях нахилила,че на следващия ден имах мускулна треска на челюстта   :lol:
Успех,момичета!
Веситa, инжекциите се слaгaт супер лесно, нямa нищо сложно! Ще ти покaжaт в клиникaтa първия път и след товa нямa нуждa дa ходиш сутрин и вечер. Цитротидa си го слaгaх също сaмa в коремa, че в ръкaтa не ми беше удобно.
ВиЛиЛи, блaгодaря ти :) aз се рaдвaм много, но и ме е стрaх от двуплоднa бременност. Стрaх ме е от преждевременно рaждaне. Ти кaк се чувствaш? Нaложилa ли си си някaкви допълнителни огрaничения?
Bella Izabella, преднaтa бременност следих в Щерев, но родих в Шейново. Мисля и сегa дa е тaкa, живот и здрaве. Не зaщото нямaм доверие нa лекaрите тaм зa рaждaнето, a зaщото в пети и шести месец се нaложи дa лежa в болницa, двa пъти от които в Шейново. Бях доволнa от отношението нa aкушерки и лекaри и нaпрaвих своя избор.
Сaндрa, Зхристозовa, блaгодaря виии  :bighug: