0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Блaгодaря Сaндрa :) aми aз достa полежaх тук и преднaтa бременност и бях много доволнa. A и след кaто си плaщaм здрaвни осигуровки поне дa се възползвaм от тях. В Щерев зa няколко денa ще трябвa дa плaтим няколко стотин левa, a нa този етaп с едно мaлко дете и очaквaщи още две предпочитaм дa ги спестим зa нуждите след товa. Отделно, че и нa докторa тук имaм огромно доверие, aз при него и рaждaх минaлия път. A и моятa лекaркa в Щерев днес беше след 14ч., нямaше дa издържa дотогaвa в неведение кaкво се случвa.
Разбира се,трябва да се възползваме след като си плащаме на тази държава...Но аз от едно такова зацапване сега съм стигнала до тук,но не от Шейново а от Втора градска...но както и да е,важното че всичко е наред при теб/вас :)

Момичета имам болки ниско долу и от ляво,които се засилват от тази сутрин.Режещи чак не мога да се движа.Възможно ли е да е от пункцията.Нищо ми нямаше до вчера,но се разчистих из къщи дали нещо има значение....Пия но шпа но не ме е облекчило все още.Дали да ида утре до клиниката...
Според мен званни утре в клиниката и им обясни и те ще ти кажат кой ще е заместник на нашата лекарка и ще идеш да те прегледат. Ако продължават болките няма смисъл да се мъчиш до понеделник
Според мен званни утре в клиниката и им обясни и те ще ти кажат кой ще е заместник на нашата лекарка и ще идеш да те прегледат. Ако продължават болките няма смисъл да се мъчиш до понеделник
Да така ще направя
Възможно е болките дa сa от някой непунктирaн фоликул или пък от нещо съвсем друго. Отивaй утре в болницaтa, aко я нямa вaшaтa лекaркa ще те приеме дежурен.

*
момичета бягайте от клиника щерев аз съм една от миналите от там преди две седмици за трети път правих икси и накрая нищо какви доктори са като не могат да кажат защо не се получават нещата след купища изследвания и лудо пръскане на пари
Иди в КИРМ Плевен та да видиш какво е купища пари за изследвания и процедури  8O
*
Блaгодaря ви, че ме мислите момичетa  :bighug: дa ви кaжa, че съм по-добре, нямaм болки и кървене, единствено съм много отпaднaлa и едвa стaвaм от леглото. Кaзaхa, че е от инжекциите, свaляли кръвното. В понеделник нaй-вероятно ще ме изпишaт, но ще си полежa още мaлко вкъщи зa всеки случaй :)
Добре си направила че си отишла навреме в болницата.
И в държавните болници има свестни лекари не е казано за всяко нещо да отиваш в частната клиника.
Радвам че сте добре.
Мили момичета днес бях на последен преглед от стимулациите:-) имам си 4 фоликула по 20 Мм, и 6 по 17,5,в десния яйчник,в левия 2 по 14,5 :-)) изследванията и хормоните са хубави! Довечера слагам инжекцията която  е 36 часа преди пункцията и в вторник в 9:30 е денят:-)
*
супер са Веситаа, достатъчно са поне за едни близначета  :D Какво казва док, тези по 17.5 ще стават ли за пунктиране? Може би ще си доизрастнат до вторник. Ти си вторник, аз сряда съм на преглед, дано има нещо поникнало обачеееее като си гледам как температурата ми се е заковала на 36.6 нещо ме съмнява  :(

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Дано лилибел дано има поникнало нвщо че да има за какво да се захванете,дано стартираш и ти вече:-) всичко ще е наред рано или късно ще стане и ще си спомняш с насмешка на отминалите дни:-) близначета ли? Звучи чудесно,:-) аз и на едно живо и здраво бебе ще се радвам повече от всичко и всички на този свят:-)
Сандра как си? Отминаха ли болките?
Браво Веситаа, всичко изглежда наред при теб, стискам ти много палци за утре! :)

И аз днес минах преглед, но при мен се оказва, че не съм за този протокол :(Вярно че съм на много лека стимулация, но имам само 1 фоликул вече 17мм на 5 ти ден и ще ходя отново в сряда -  ако на д-р Ганева й харесам ще правим пункция на него, ако не -  няма. Аз почти нямам надежда, тъй като моите се пукат рано и подозирам , че пак ще го изпуснем както миналия месец ако оставим евентуална пункция за петък, ама да видим.

Не разбрах кой протокол ще опитваме, но подозирам че е дългият. Дано поне ако няма пункция, да започна още сега с подготовката, че вече търпението ми хич го няма и чакането още, дори само на един месец, ми действа много негативно:(
Някой знае ли в кой дни преглежда доц. Щерев?
Не аз незнам! Засичала съм го 1-2 пъти но последните пъти ходих през ден и не съм го виждала даже! Званни на регистратурата и питай те ще ти кажат:-)
*
Веситаа стискам ти палци за пункцията утре. Бъди спокойна, мисли си за хубави неща и всичко ще нареди. Пожелавам ти да извадите хубави яйчица. Ще чакам да докладваш как се развиват нещата

Веситаа успех и стискам палци  :bighug:
Благодаря ви момичета:-) дойде и моето време,мн ме е страх от това което ще стане,дано утре всичко е успешно
Ето ме и мен:) изкараха 10 яйцеклетки, 8 хубави,2 дегеративни,чакам утре да званнат да кажат колко са се оплодили:-) всичко мина добре,сега малко ме боли корема ниско долу и вече си лежа и почивам!
Браво Веситааа,чудесна новина!Видя ли,че всичко мина както трябва.Дано се оплодят всичките и си върнеш поне двечки!Успех! :bighug:
Благодаря,да се похваля че и хич не ме беше страх дори и от клизмата:-):-) по неприятно за мен беше промивката преди процедурата,гадно нещо:-):-) даже през цялото време си мислих за топли банички с айрянче,и докато съм се събуждала за тях съм говорила,акушерката вика чак на мен ми се прияде:-):-):-) колко ли ще се оплодят? Вече за това мисля:-) нямам търпение да ми званнат утре:-)
Сандра а ти как си? Отминаха ли болките? Лилибел успех утре на прегледа,дано се е появило нещо:-)
« Последна редакция: Февруари 24, 2015, 18:32:28 pm от Веситаа »
*
Веситаа много се радвам за теб, пожелавам ти всичките да са се оплодили. Ако ви останат мислила ли си за замразяване? Иначе аз нямам много надежди за утре, като си гледам температурата ама ще видим