0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    sev0402

  • **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
Ин витро и О% морфология по Крюгер
« -: Октомври 08, 2014, 22:29:33 pm »
Приятели,здравейте.Започнах тази тема с мисълта тук да споделят мнения момичета които са се сблъскали с тази диагноза и да вдъхнат малко кураж на двойки като нас с тежък мъжки фактор,ако има такива,с положителен тест след процедура.Ще помоля да споделят и по какъв протокол са били стимулирани,колко ембриона са получили и въобще всичко свързано с процедурата.
На нас ни остават броени месеци до получаване на заповедта,но покрай последните събития и новини не чух нищо окуражаващо ........и съм в дупка.Не мога да повярвам,че надеждите ни са напразни и нищо няма да се получи с тази морфология+тубарен при мен.Не съм на себе си,а вярвам,че стават чудеса.
Не се отказвайте от мечтите си!
*
Re: Ин витро и О% морфология по Крюгер
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2014, 00:21:17 am »
 Здравей sev,  ние сме с много тежък мъжки фактор, дори се говореше  за биопсия, за да се види дали ще има поне няколко за ICSI,  е успяха от замразени и прясна проба да намерят 2, които да се използват и сега чакаме близнаци, имаме и момиченце на 3 години пак след такава процедура, така че шанс има. Ако искаш прочети моите мнения във форума за да не се повтарям, но при нас положението беше отчайващо, а се получи. Имам 3 опита по дълъг протокол, в две клиники-от първата не дадоха много надежди, но при Моите си лекари успяхме и двата пъти.Успех!!!
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
*

    sev0402

  • **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
Re: Ин витро и О% морфология по Крюгер
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2014, 14:40:54 pm »
Благодаря за отговора elif надявам се да се включат и др.момичета в същата ситуация.
Не се отказвайте от мечтите си!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Ин витро и О% морфология по Крюгер
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2014, 16:17:06 pm »
репродуктивната медицина е напреднала ужасно много по отношение на преодоляването на мъжкия стерилитет. особено там са големите постижения. новите микроскопи с огромно увеличение и компютърното селектиране позволяват да се избере най-добрия възможен сперматозоид за оплождане.

разгледай тук:
http://www.ivf.bg/dom/index.php/bg/imsi

а тубарният фактор е най-лесно преодолим от женските причини за стерилитет чрез ин витро.

така че, не губете изобщо кураж!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    sev0402

  • **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
Re: Ин витро и О% морфология по Крюгер
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2014, 19:51:52 pm »
Jam не знаех за тази нова апаратура,много ме зарадва
Дано по скоро да могат и други клиники да разполагат с този софтуер и да направят успевяемостта при процедури още по-голяма и да се съкратят мъките на толкова мн.семейства.
Не се отказвайте от мечтите си!