Привет и от мен.
Тара, много готини обувчици, със здраве да си ги носиш! Каквото имам на Надит - удобни са ми и много здрави. "Най-старите" техни, които имам са купувани през 2007-а и не са мръднали. Вярно, че не ги нося нон стоп, понеже са с дизайн, който не е за ежедневно ползване, но бая са носени все пак за тези години.
Като каза, че са ти върнали паричките от злополучната поръчка.... Аз сега ще чакам от "Амазон" да ми върнат паричките и то 45 дни, щото така са смотаните БГ-клонове на банки, относно разплащания в чужбина.
Аз съм си виновна за обърквацията де и ме е яд на мене си. Обаче като ме събуди СМС от банката, че съм извършила плащане за 79 паунда (докато спя) и в първия момент ми призля ви казвам. Много екстремно събуждане беше.
Прочетох къде и какво следва да съм платила и ми поолекна. Понеже вече не пазарувам толкова ударно от "Амазон", а от други сайтове, си мислех дали да си подновя годишния абонамент за "Prime", или не. И реших, че не, щото вече нямам особена сметка. Да се бях сетила обаче, че същият се подновява автоматично, ако не го откажа изрично, ама...не се сетих. И те хората, автоматично ми подновили абонамента, дръпнали ми пари от картата и те така. Сега влязох и го отказах и ще ми ги върнат де, ама 45 дни ще ми стои блокирана ей тая сума. Нека ми като съм зяпла.
При нас е много гадно и студено времето, добре че не ми се налагат излизания днес.
Приятни почивни дни на всички желая!