0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    silvanchence

  • *****
  • 1959
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Момичета, в кои дни от цикъла антимюлеровия хормон е с най-високи стойности?
Пуснах на 27 ден и резултата е под нормата!
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Колко под нормата е? Изследвай си витавините, ако не си. Вит д влияе.
Иначе, макар да не се влияе уж, на мен на 2-3 ден ми е най- висок.
*
 Здравейте мили дами ! Моля ви за мнение според вас как са изследванията ми ? Предстои ми втора инсеминация.

Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
FSH       4.46       mIU/ml     жени: фол.фаза 3.03-8.08, oвул. фаза 2.55-16.69; лут.фаза 1.38-5.47; менопауза 26.72-133.41; мъже 0.95-11.95   
LH       4.89       mIU/ml     жени: фол.фаза 1.8-11.78; овул.фаза 7.59-89.08; лут.фаза 0.56-14.0, менопауза 5.16-61.99; мъже 0.57-12.07   
Естрадиол       22       pg/ml     жени-фол.фаза 21- 251,овул.фаза 38 - 649, лут.фаза 21 - 312; менопауза до 28; мъже: 11-44   
Пролактин       18.09       ng/ml     Жени: 5.18-26.53; Мъже: 3.46-19.4   
Тестостерон       0.24       ng/ml     0,14 - 0,53   
fT4       0.910       ng/dl     0,700 - 1,480   
TSH       1.915       uIU/ml     0,350 - 4,940
Здравейте, моля за помощ с резултатите. Правени са на втори ден.
*
ФСХ е висок. Трябва съотношението ЛХ:ФСХ да е 1:1 до 1,5:1 в полза на ЛХ. Имаш ли Антимюлеровия хормон? Високото ФСХ говори за проблеми с резерва. А преглед правен ли е преди да са пускани хормоните? Да се види дали имаш киста, защото тя също ще даде некоректни резултати.

magi_st Благодаря ти!
Бях на преглед на 25-ти. Изследванията са от 02.04. Правени са по повод - съмнение за проблем с резерва. Не съм изследвала Антимюлеровов хормон.
*
Пусни Антимюлеров, той ще даде по-реална оценка на ситуацията.А на преглед на 2-3 ден от МЦ броихте ли антрални фоликули?

Хормона кой ден се пуска? Не сме правили преглед на 2-3 ден.
*
Няма значение на кой ден от МЦ си за този хормон. А е хубаво да се направи и преглед и да се видят антраксните.