0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #880 -: Юли 09, 2014, 22:06:03 pm »
Бонболини,мина ми та за това си мисля,че е от наместване и въртене на бебчо,дано да съм права,да не се окаже друго...ами забравя се след 11г.изобщо не си спомням как беше първия път,не помня да съм имала проблеми и да съм се тревожела за нещо както сега,то като си млад много много не го мислиш,а и като си забременял естествено,а не като сега след 5-ти опит инвитро,какво да го мислиш.... :lol:
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #881 -: Юли 10, 2014, 12:14:22 pm »
Алексче,много хубаво,че ти е минало :D :D да не се притесняваш знам какво аз все съм с болежки и мене съвсем скоро ме боля много ниско долу в дясно по същия начин.
И аз усещам вече бебоците  :D :D още се чудя да не би да бъркам нали съм сии  тома неверни :lol:
Като побутване и ако си погледна корема се надига нали :wink:
Аз преди ден бях на преглед добре са бебоците забравих да питам колко тежат.Още живот и здраве 1-2 седмици и ще заминаваме за София.

Аз се мажа с бебешко олио на Бочко,но не всеки ден голяяяяяям мързел :wink: :lol:

Дани,с емоциите многоооооо ми е трудно да се справям въпреки,че опитвам.Аз съм си и без това емоционална сега познай и всеки казва спокойствие трябва,а то как я и като има и болежки бая съвсем се спичам.Но и това ще мине я  :wink:
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #882 -: Юли 10, 2014, 12:21:45 pm »
Мамчета,не пропускам на един дъх да чета всеки пост и отговор и започвам да си мисля,че сме малко забременели по естествен път след толкова години чакане  8O дано си въобразявам.
mih аз по принцип съм доста хладнокръвна,наложи ми се рано да се науча на това,но за БОГА разлпаках се на реклама за кучешки капки за бълхи,много сладко куче  :lol:
От вчера болежки нямам или поне не силно изразени,освен теглене и щурите газове,страшни са,все още има леко кафеникаво течение,в понеделник ще говоря с док за това,вече и все по сериозно ми се гади  :oops:
Но като цяло реших,че ще става каквото е писано и се успокойх.
А за емоциите,"Белана" кърпички и някой по когото да крещиш,когато побеснееш  :D
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #883 -: Юли 10, 2014, 12:41:37 pm »
Дани,разсмя ме  :lol: :lol: :lol:мъжо е на линия само кърпички Белана нямам :lol: :lol: :wink:

А за гаденето като се сетя и..........но и това минава даже се забравя(не ммога да повярвам,че го казвам,но е така)то май даже го предпочитам пред тия болки или контракции.Бях много зле аз с гаденето което продължи до към  15г.с. беше по цял ден и вечер.
Ама не значи ,че при тебе ще е така ,може да е много много леко.А и на мене ми бяха казали,че като са близнаци е така силно гаденето и пак има бременни с близнаци които хичч не им се е гадило.
Газовете също бях така бая зле.Туй да е ти да си здрава(както казва баяа ми) :lol:
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #884 -: Юли 10, 2014, 12:51:17 pm »
Михче,радвам се,че и ти бебоците сте добре  :) от рано те викат в София,но щом трябва...тъкмо ще смениш обстановката,а и ще си спретнем една среща да се видим  :lol: ето и Моусит си е вече в къщи и тя може да дойде,така,че не го мисли толкоз... :)
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #885 -: Юли 10, 2014, 12:56:57 pm »
Алексче,благодаря ти за куража :D :bighug:
Ще е хубаво да се видим :D
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #886 -: Юли 10, 2014, 13:02:36 pm »
мих ако искаш ми вярвай но с първото ме вкарват в предродилна а аз го удрям на едно повръщане  :D
сестрата ме гледаше все едно съм паднала от луната,така че има и по-лоши случай....
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #887 -: Юли 10, 2014, 13:36:55 pm »
Аз докато се наканя да кажа добро утро, то добър ден станало ;)
Нещо сте се разчуствали всички май :lol: Аз май такъв проблем нямам. Видимо не мисля, че имам промяна в настроенията, освен че съм доста сдухана напоследък, ама това мисля че е по-скоро заради бездействието - някак се чувствам безсилна и безполезна като само лежа и мрънкам и нищо не върша... Иначе да си кажа честно, ходенето на работа хич не ми липсва :oops:, не съм очаквала. Липсва ми повече контакта с хора и да върша нещо :) Има дни (като днес например) дето спя до късно и целия ден ми минава бързо и в лежане, но има дни (вчера и онзи ден), дето сякаш имам тръни в дупето и колкото и да се старая да лежа, толкова по-често намирам за какво да стана или да отида някъде... Като цяло си седя само вкъщи, рядко излизам до аптеката или нещо такова и то по-скоро за да взема въздух, а не защото няма кой. Мъжът ми даже тази сутрин каза да отивам на лекар да видят как ми се отразява лежането, та ако може поне кратки разходки да ми разрешат, че вече ме вижда че откачам...
mih, ти в коя седмица стана, че вече ще идваш в София? И в болницата ли ще лежиш или просто ще си в София :)?
hope-love, ти не беше ли тези дни на преглед?
Аз вчера нали се поразтъпках малко и снощи бебето беше доста кротко. Само веднъж го усетих да мърда, ама не бяха обичайните ритници. Предните дни по принцип през деня си спеше, а вечер някъде като легна по гръб и се започваше едни ритници и подскоци...та сега чак ми е странно леко :?
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #888 -: Юли 10, 2014, 15:10:28 pm »
Аз бях на преглед онзи ден.Бебоците са пораснали. Над две кила са и двамата.Всичко е в норма:околоплодни води,плаценти,кръвоток. Набелязахме дата в началото на август за планово секцио.Докторът даде някои инструкции какво да правя,ако се появят индикации за раждане преди това.Иначе по план-консултация с анестезиолог и следене при гинеколога всяка седмица.Успокои ми,че вече дори да се нсложи да родя преди планираната дата,няма от какво да се тревожа.Само дето с подготовката за битовите условия дори още не сме започнали.Е,набелязала съм си някои неща,но нищо не съм купила,донякъде от суеверие, донякъде от липса на време.
Да препоръчате спални комплекти за сгъваемите кошари?Тях още не мога да избера,а са от първа необходимост.
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #889 -: Юли 10, 2014, 15:21:03 pm »
hope-love, много се радвам за прегледа и новините :) Всичко при теб е по план график явно :)
Аз в началото имах мерак много да зареждам неща за бебето, а сега все ме е страх, а уж не съм суеверна и започвам да си мисля, че накрая аз ще родя и таткото ще ходи на пазар сам  :lol:
Не знаех, че спалните комплекти за сгъваемите кошари са по-различни :ask:
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #890 -: Юли 10, 2014, 15:45:09 pm »
То и аз не съм сигурна,че са различни ,но някакъв спомен имам,че продавачките питаха за какво легло,когато купувах за първото дете.
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #891 -: Юли 10, 2014, 15:54:04 pm »
Hope -love,много се радвам,че малчуганите са вече големи и всичко е наред :D
MOUSYT,мен ме беше страх и от суеверия ли незнам,но като се налага да заминем за София а си мислих каво -правим как да не взема нищо толкова неща трябват.А няма кой да ми помага ,а и четох из стари теми и майчета на близнаци,а и не само коментираха,че искат да си доставят това удоволствие сами да си избират.Толкова съм мечтала за това.Аз си нямах и най малка представа какво трябва как се гледа ...........и това ми се стори не добре.И от няколко дена гледам online и днес до Jumbo с ММ за първи път :DНо само боденца с къс ръкав имаше и взехме малко и гащеризончета,шапки и ръкавички.Виждат ми се големи обаче 8O.Размера е 00,а и нали близнаците по-малки не винаги разбира се.А козметика и други най спешни неща за съвсем в началото поръчах online от магазин ,Сали"-Лиско беше го споменала някъде и е добър магазина,а и нямам много избор не модаа обикалям за съжаление.Днес в Jumbo i и ме заболя кръста и корема.
Ако имате идеи за магазини казвайте .
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #892 -: Юли 10, 2014, 15:55:34 pm »
То и аз не съм сигурна,че са различни ,но някакъв спомен имам,че продавачките питаха за какво легло,когато купувах за първото дете.

Може би заради обиколниците. Иначе аз като съм чела мисля, че размера на матрачето е същия - т.е. долния чаршаф ще е същия, я другото е според зависи.... аз днес също съм на вълна спално бельо и се чудя какво/от колко части ми трябва, при условие че се надявам бебето да спи с чувал.
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #893 -: Юли 10, 2014, 15:57:43 pm »
Mousyt,20 седмица съм минавам вече.След 23-24 иска Док да заминаваме в София.Надявам се да не се наложи веднага да стоя в болница,но да съм там каза.Моля им се на децата ден след ден да си стоят в мама.Дано са послушни :)Сега се молим да остискам до София,после пък там още да удържа и така.
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #894 -: Юли 10, 2014, 16:01:24 pm »
А тези обиколници за какво са :ask:Тия дни уж се информирам ,толкова неща не са ми ясни и както си стоях без нищо да купувам и чета и кой ще ми гледа децата после :lol:
Не съм наясно хич с нещата пълна мъгла и затъмнение :lol:
*
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #895 -: Юли 10, 2014, 16:03:19 pm »
Hope-love,ти каква кошара си избрала и двете бебета в една нали.Извинявайте за глупавите въпроси
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #896 -: Юли 10, 2014, 16:27:00 pm »
Mih,обиколниците са тези неща които се слагат отстрани по таблите на кошарата,уж,детето да не се удря,а бе,те в началото чак толкоз не шават,после почваш да ги намираш сутринта в другия край на леглото :lol:
Хоупче,радвам се,че сте добре...и аз не знаех,че са различни размерите на сгъваемите от другите,добре,че каза аз мислех да ползвам от кака му спалното бельо,а и аз съм се насочила към сгъваемо легло за сега...
Моусит,дори и да спи в чувал пак е редно да има с какво да го завиеш като е по-студено,инак е голямо удобство с чувала Вера до двегодишна спа с него,щото много се отвиваше...
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #897 -: Юли 10, 2014, 16:28:37 pm »
Момичета днес на бял свят се появи нашата принцеса Десислава.Тежим 3кг и сме 50см.И двечките сме добре :)
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #898 -: Юли 10, 2014, 16:53:16 pm »
Леле,Слънце,честито!Такава изненада!Хора,при нас всеки ден взеха да валят бебета...
« Последна редакция: Юли 10, 2014, 16:56:10 pm от hope-love »
Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #899 -: Юли 10, 2014, 16:54:45 pm »
Момичета днес на бял свят се появи нашата принцеса Десислава.Тежим 3кг и сме 50см.И двечките сме добре :)
добре дошла на "белия свят",Десислава!
Слънчице,неа много да ви радва и да се гордеете с нея:)))