0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Kassi, видях втора лентичка :wink:
Честито, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и на финала една здрава госпожица  :D

Марси,да още съм в болницата,вчера пак бях с по-обилно кървене и доста се бях притеснила,но вечерта се качи д-р Персенска да ме види и видяхме,че и двечките имаха сърдечна дейност вече  :),но пък и отлепването е голямо,док.каза чакаме сега и дано се преборят...днес съм със зацапване само за сега пък да видим...

*
Алекс, прекрасно е, че сте чули две сърчица  :)! Ох, дано по-бързо се стабилизира състоянието ти!!!  yahoo_17

*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Kassi, сега виждам лентичката ти, многооооо се радвам!


*
kassi, много ме зарадва лентичката ти!Лека и спокойна бременност и една здрава и прекрасна госпожица на финала!
Каси,честито мила.Мацки,да ви питам горе-долу колко дни преди лапаро се обаждат от клиниката за потвърждение за деня? :P
Здравейте,

Нз дали тук точно трябва да постна въпроса ми , но ще го направя, дано някои може да ме посъветва. Очакваме обаждане от Д-р Персенска за донорски яйцеклетки, но не сме замразили материал, смятате ли че е по-добре след като се намерят веднага да се даде материал и да не се замразява.
Имам една неуспешна бременост завършила с аборт в 13 г.с. , и силно се надявам 2-рият опит да е успешен.
Благодаря ви , Хубави почивни дни :)
Здравейте. От дълго време не съм ви навестявала. Надявам се да прочета само хубави новини за много положителни резултати.
Поздравявам всички мои стари приятели. Не съм ви забравила. Просто си дадох малко почивка.
Папа  :balk_64:

Успешен старт след дългата почивка  :bighug:
*
papa2011,
и от мен привет. Дано почивката да окаже благотворно влияние.  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Papa2011, добре дошла отново.
Нали знаеш, че почивката прави шампиони  :lol: Дано и при теб се окаже печелившия ход.


Мили момичета,
някой може ли да ми каже как протича лапарото в клиниката
1. Колко дни сте стой?
2. Пускат ли хора при вас?

Искаме да планираме отпуски с мъжа ми и незнам дали той има смисъл да идва при мен.

 Здравейте. Може ли някой да ми каже колко горе- долу излиза ин витро/ икси, с лека стимулация? Благодаря ви, предварително!
Здравейте. Може ли някой да ми каже колко горе- долу излиза ин витро/ икси, с лека стимулация? Благодаря ви, предварително!

Различно е заради лекарствата. Но все пак пункцията е 350, оплождане по 200 на яйцеклетка, трансфер в същия цикъл е 600.
Имам две леки стимулации с Фемара и малко инжекции, но без оплождане и трансфер. Излязоха към 1600-1800 лв.
*
... оплождане по 200 на яйцеклетка..
това е 250
Пфу, пак сбърках.
Ама и в ценоразписа ту е 200, ту 250, как да разбере човек...
Благодаря ви, много!
Здравейте отскоро и аз съм пациентка на клиника надежда и по-специално на д-р  Райков при когото имаше свободни часове и успях да се вредя за първоначален преглед. Да, наистина по мнението на други пациентки доктора е ведър, дружелюбен и усмихнат, но нещо имам чувството че с мен не знае какво да прави и моля ако може някоя от вас мили момичета да изкаже мнение ако е по-запозната. Отидохме първия път с мъжа ми с готови изсделдвания направени в други лечебни заведения и лаборатории. Разгледйки папката ни каза да се свържем с дамата за кандидатстване по фонда с мъжки фактор след като направим още една спермоглама на мъжа ми. До тук добре. Но тъй като аз бях от 2 месеца без менструация ми изписа дуфастон за да я предизвика. Изпих си лекарствата и дойде не менструация а кръвоизлив, на 5 ден звънях на спешния да питам с какво да го спря, тъй като мъжа ми бе на работа и нямаше кой да ме закара до софия в съботния ден. Започнах да пия лекарствата, които ми казаха да взема.
Сега ходих на 8 ден да ме види доктора и прецени уж по негови думи какво да ме прави. Разочарованието ми дойде след като започна да се следят моите фоликули, при положение, че имам полип и два миомни възела всеки от по 4 см. по външната стена предна и задна част на матката. Тези неща не се коментират при положение че имам спазми, бодежи, а по време на кръвоизлива имах и като контракции, не се е коментирало да ми се направи евентуално лапаро или хистеро. Сега се следи овулацията ми, нормално ли е това, след като преди 5 години пак ми правиха при кръвоизлив спешна хистеро и ми махнаха полипи. А и всичко пречи на забременяването ми, още повече че чувствам и някакво неудобство вече от възлите - болки и притискане на мехур и често уриниране.
Моля да изкажете мнение или какво мислите, тъй като доктор Райков казва, че при мен всичко е мн. комплицирано и нищо друго не ми обесни освен, че ще ме оправи......
Мили момичета,
някой може ли да ми каже как протича лапарото в клиниката
1. Колко дни сте стой?
2. Пускат ли хора при вас?

Искаме да планираме отпуски с мъжа ми и незнам дали той има смисъл да идва при мен.


Приемат те в деня преди лапарото и те пускат на следващия след операцията ден .Тоест общо 3 дни .Да пускат хора в столовата, стига ти да можеш да отидеш до там .В деня на самата операция ,прекарваш целия ден в реанимация ,там не се допускат външни лица .Ако имаш още въпроси питай ,моето лапаро беше януари месец ,така че що годе ми е прясна информацията .Успех!