0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #20 -: Февруари 15, 2014, 09:50:21 am »
Ха ха, Джаме, моят мъж има даже видеозапис от такова "събитие"  :lol:
     
*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #21 -: Февруари 15, 2014, 12:49:08 pm »
Голяма дилема беше и за нас какво точно да направим за този празник. Възрастни? деца?, без деца?, какъв брой?, ще разбере ли, че се случва нещо различно детето?...
И накрая се грабнахме тримата и отидохме на една прекрасна малка почивка. Празникът ни беше страхотен и продължи 5 дни :)




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #22 -: Февруари 15, 2014, 18:26:23 pm »
И ние празнувахме първият рожден ден само тримата в семейна обстановка. Мисля че другите неща са просто излишни, и без това децата на тази възраст нищо не разбират, та той дори не знаеше какво да прави със свещичката. :lol: На втория рожден ден поканих две майки с деца долу-горе на сзщата възрас и се радва, но като се прибирахме по празниците в България (защото сме родени през декември) събрахме бабите и дядовците в пицария да се почерпим. Ами той и за 5 мин. не ни остави на спокойствие. Така че моят извод от краткият ми опит е за децата на тази възратс най-подходящи са събиранията в домашна обстановка и колкото се може с по-малко хора, защото децата се изнервят от какафонията.


*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #23 -: Февруари 16, 2014, 12:56:30 pm »
имайте предвид, че един ДР в момента клони към сума 500+ и то не съвсем натокан :) и с малка бройка гости
на 1 година детето не осъзнава нищо, ама нищичко от цялата какафония, по-добре като стане на поне 3 години тогава започвайте с тези грандиозни събития
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #24 -: Февруари 16, 2014, 17:14:15 pm »
Ох, Джам, предстатих си цирка :)
И на нас ни предстои първи РД и ми се иска да е само с най-близките роднини, ама то пак стават 20тина човека. Никой не мога да "махна" - всички сме го чакали толкова години. Че и е през седмицата датата, а някак искам точно денят да се ознаменува - не че той ще разбере, но поне снимките ще види някой ден. Друг бонус е, че аз съм от един град, мъжо - от друг, а живеем в трети. Спане на гостите, па вечеря, па закуска после... Да сме живи и здрави, ще го измислим.
Ще чета вече преживелите събитието за идеи :)


*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2014, 23:08:37 pm »
Добре, де, аз си мислех, че имам голямо семейство и май няма да стигнем 20 човека. Какви са вашите семейства?

Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #26 -: Февруари 17, 2014, 20:39:03 pm »
още  по- големи :D
*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2014, 00:21:12 am »
Да не би да имате по много братя и сестри или нещо такова? Или ще каните родата до девето коляно?

Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2014, 13:24:15 pm »
При нас се налага да каним цялата рода, понеже сме много близки и живеем на едно място - няма как някой да отпадне... Понякога ме хващало яд ,че и двамата с мъжа  ми сме от Варна  и роднините също живеят тук и винаги дори и за не много важни събития трябва да се съберем един куп народ- в противен случай ще има сърдити - никой не се чувства като не толкова близък. Ден през ден сме с едните , другите или третите - дори много пъти ни се е налагало да не поканим  някои колеги напр. , или приятели , които много обичаме , но просто не излизаме толкова често с тях, просто защото мястото няма да стигне от родата - но няма как -семейството е на първо място- просто нашето е огромно
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2014, 19:55:51 pm »
Най-добре вкъщи или на някое заведение. С най-близките. Няма смисъл от грандиозни празненства на тази възраст. Детето няма да разбере какво се случва, ще се измори и вкисне бързо от многото хора, внимание, впечатления.
Ние празнувахме вкъщи с бабите и дядовците, вуйчо, чичо, леля и братовчедката т.е. най-тесен семеен кръг. Поръчах една весела цветна торта във формата на калинка, много балони по земята, шапки за РД, украса шарена и весела.  Свекърва ми сготви и подреди трапезата. Децата едва издържаха дори и това представление, доспа им се бързо, вкиснаха се и на тортата вече ревяха. :-)

Въобще празненство в детски клуб препоръчвам да има за 3ия рожден ден някъде. Преди това е безсмислено харчене на пари.

Ние вторият РД празнувахме в една сладкарница с малък детски кът. Поканихме близки приятели с дечица да си поиграят заедно и да хапнат торта. Третият Рд вече беше в детски клуб.
« Последна редакция: Февруари 19, 2014, 19:58:45 pm от Жабче »
  09.11.2007
*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2014, 10:36:08 am »
И при двете деца - досега все в домашна обстановка, най-тесен семеен кръг. Намирам го за най-практично при малки деца.
Евентуално тази година ще се замисля за петия РД на баткото.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #31 -: Март 30, 2014, 12:14:46 pm »
На самия рожден ден бяхме в детско клубче с майките с които излизаме всеки ден.Децата си играха,клубчето беше чисто,с хубави играчки,имаше две жени които също се занимаваха с тях,създадоха страхотна атмосфера покрай рязането на тортата и бях много доволна.Ще има прекрасни снимки за спомен,а и цената беше много приемлива.В съботата след рожденния ден събрахме вкъщи бабите,лелите и дядовците и празнувахме пак.В общи линии 3 дена се празнуваше само :)))))




*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #32 -: Април 01, 2014, 14:18:59 pm »
Първият рожден ден в едно малко клубче с майките от компанията, родата - вкъщи. Вторият го празнувахме в екопарка край Варна - големи поляни, децата играха на воля, поръчах кетъринг, за да не се занимавам с ядене и така.


*
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #33 -: Април 01, 2014, 17:52:53 pm »
Досега рождените дни на Максим сме празнували в парти клубче.Всъщност в нашия град няма много избор или клубче, или ресторант.За празнуване в къщи не ща и да  помисля.
Като цяло съм доволна. Анимацията е на ниво, всичко ми е подсигурено, от мен се изисква само да донеса тортата и да си посрещна гостите. Така ми е спокойно, децата са супер доволни,  остават много приятни спомени.
Re: Първият Рожден ден- къде и как ?
« Отговор #34 -: Април 16, 2014, 19:52:24 pm »
Първият рожден ден в едно малко клубче с майките от компанията, родата - вкъщи. Вторият го празнувахме в екопарка край Варна - големи поляни, децата играха на воля, поръчах кетъринг, за да не се занимавам с ядене и така.

И ние така... и познайте  - с майките на клубчето си прекарах чудесно , а с родата на другия ден се сбръчках от шетане и готвене и през цялата вечер не седнах на масата нито веднъж , дори за 1 минута. Аз вечерях, когато изпратихме  гостите, и когато останах сама ... покрай разчистването успях и да хапна.
Знаех си ,че ще стане така, но на ресторант щеше да ни излезе много солено , но пък друг път вкъщи ли - оооо категорично не, да подгъзуваш на 20 човека не е работа за мен.