0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
Моля, който има опит с изследването на показателите sFlt1, P1GF да сподели опит. Имунолозите решиха, че се изследвали в 7 г.с. и после през няколко седмици и така до 35 г.с. Аз изпратих кръв по куриер до клиниката и се оказа, че стойностите са в норма, клонящи към долна граница. Предписанията бяха да продължа с максимална доза прогестеронов препарат и приложение на Неупоген. Обясних им, че Неупоген не ми е предписан. Отговорът беше да се свържа с гинеколога. Гинекологът (в случая д-р Персенска) ме е виждала само веднъж, преди месец при установяване на бременност в много ранен етап. Според имунолозите трябва да се свържа с гинеколог и той да реши, т.е. да търся чрез регистратурата телефон на гинеколог. Нямам никаква възможност да пътувам до София, да се свържа и разбера с регистратурата на клиниката е ужасно трудно и без това цял час ги убеждавах, че съм пациент на "Надежда" (не съм фигурирала) в тяхната система. Още при първия преглед предупредих имунолозите, че не ми е предписан Неупоген.
Моля ви, ако някой има опит с тези изследвания да сподели как се процедира, какво се предписва и колко често се изследва.
Само да уточня, че вливам Октагам заради високи НК клетки ( по предписания на имунолозите) и всеки ден съм на фраксипарин 0.3 профилактично (макар да нямало нужда в момента според имунолозите, по- нататък щ последвала контрола има ли необходимост отново да се включи фракси).
При миналата бременност вливах Киовиг, слагах фракси и неупоген, но въпросните молекули на плацентата не са изследвани.
Моля за съвет!!!


*
godgift, обади се на личния телефон на д-р Персенска или на спешния. Обясни каква е ситуацията и дали е необходимо да поставяш Неупоген, ако да в какви дози и през колко дни.
Аз нямам  опит с въпросното изследване. Преди 3 години, когато бях бременна, такова изследване не ми е правено.
Мецани, благодаря за подкрепата!
 Нямам телефона на д-р Персенска. Явно ще разчитам на чудо и липсата на Неупоген да не е решаваща. Най- неприятното е, че не мога да разбера от имунолозите какво се предвижда като терапия в хода на бременността на база тези изследвания. За това моля, ако има момичета, на които им са правени такива изследвания да споделят!


*
godgift, аз също нямам телефона на д-р Персенска. Помоли в тази тема да ти изпратят телефона на д-р Персенска на лично съобщение:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=49720.820