Меци,програмата за пети клас е толкова безумна,има по 3 разказвателни в един ден,просто няма време да вдигне глава от учебниците,готова е едва към 19 часа.Като добавим уроците по математика и англиийски...само в неделя е свободна.Натоврена е много,ама всички са така.Казах и да кара по леко,но тя е амбициозна и я е сртах,че ще си развали успеха,много силен клас са гледат се една друга,съревновават се,то не е лошо,ама и почивка трябва,тя нищо не спортува и почти не излиза,това също се отразява.Особнячка е не е много контактна,най обича да е сама в къщи,пълна моя противоположност,на баща си се е метнала темерут,а сега и в тази възраст още по затворена е.Питам я как е в училище,опитвам се да я предразположа,но отговаря максимум с две изречения.Иначе е много съвестна и отговорна,но сякаш е пораснала твърде рано,не си играе не знам как да повлияя на характера и мъчно ми е,че няма приятели.На нашата улица има няколко дечица на нейната възраст,но тя не иска да играе с тях,нямала какво да си говори,а и те играели на бебешки игри.Ох,не че се оплаквам от Мария,по скоро аз си мисля че се провалям като родител