0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

 Аз съм в North Middlesex Hospital.Не съм я избирала,това ми е районната.Попитах защо с кломид,защото това е по-евтиното средство,но щом при теб дава добри резултати(просто си мислех,че тук практикуват само с гонадотропин) Моля те, не се отчайвай!И на мен ми беше разочаровано след първото инсе.Предполагам имаш право на 6 инсеминации.Аз все си мисля,че щом имаш естествено забременяване няма начин да не стане от инсеминация,но всичко зависи и от таймирането на инсеминацията.И все пак да не забравяме ,че обикновено не правят последващ ехограф,за да се види спукали ли са са фоликулите и съответно реинсеминация.А това понякога ни държи в неведение дали наистина има реален шанс за положителен резултат от самата инсеминация.
Благодаря ти за  милите думи. Наистина много бях разочаравона от първото инсе.  На мен ми дадоха да си избера от две болници. Аз избрах Barts Hospital понеже имаше по близка свободна дата. Засега съм доволна, поне ми отркриха проблема. И аз си мисля, че с инсеминция ще успея ама ще видим. Да имам право на 6 инсеминации , но първо ще пробваме с 3 и ако няма успех ще се насочим към инвитро, понеже казаха , че след третия опит с инсе после намалявал шанса с тази процедура. За съжаление най- много ме притеснява точно това , че не се знае дали са ми се спукали, явно разчитат на късмет незнам. Сега в сряда съм на преглед да видя този път дали се е получило с кломида. Силно се надявам да се получи.
*
Здравейте момичета, живея в Уелс UK и Току що преминах през поредното разочарование, и силно се надявам да получа малко яснота тук във форума. Вчера имах час в клиниката за започване на втори опит по NHS, след неуспешно прлючил парви опит в края на агуст. Бях много развалнувана, но уви не за дълго. Казаха ми да продължавам да бъда търпелива, и че след 9 есеца ще ме се обадят. Сега се чудя, ако започна лечение на частно в друга клиника, имам ли все още право да е възползвам от опита по NHS ,ако при евентуален неуспех. Благодаря ви предварително момичета.