0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: СКЪПИ МАМИ С КАКВ ШАМПОАН МИЕТЕ КОСИТЕ НА ДЕЦАТА СИ
« Отговор #20 -: Декември 12, 2012, 19:00:09 pm »
Тео бебе - синичкия - че нали сме момченце. Има и с розова капачка за момиченца. Но, малко изсушава кожата, защото аз го ползвам и във водата в коритцето за цялостно къпане. На Себамед е по-хубав. Ползвам и крем "Здраве" БЕБЕ против подсичане под пелените - за вече почти 3 месеца всекидневно ползване едно кремче ми стига и върши чудесна работа - никакви даже зачервявания няма по дупето :). Имам и на Себамед кремчето за подсичане под пелените, но го ползвам само след като се изкъпем, защото мирише много хубаво. Лосионът за тяло ни е само на Себамед и наистина върши чудесна работа особенно при суха, раздразнена или груба кожичка. 
*
Re: СКЪПИ МАМИ С КАКВ ШАМПОАН МИЕТЕ КОСИТЕ НА ДЕЦАТА СИ
« Отговор #21 -: Декември 20, 2012, 17:25:29 pm »
KLORANE - страхотна е цялата им козметика :)


Re: СКЪПИ МАМИ С КАКВ ШАМПОАН МИЕТЕ КОСИТЕ НА ДЕЦАТА СИ
« Отговор #22 -: Декември 29, 2012, 19:33:22 pm »
Гарниер- детските с киви и череша - косите им стават много лъскави.
Преди това сме ползвали Бюбхен, Нивеа, Биодерма.
Здравейте момичета, дъщеря ми е вече на 3,5год и бебешките шампоани много и изсушават косата, става на фитилчета и трудно я разресвам. Вие докога михте детските коси с детски шампоани? Не знам какво да използвам?
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
Вие докога михте детските коси с детски шампоани? Не знам какво да използвам?
Синът ми е почти на 11 г. и още си мие косата с детски шампоан.
Залагам на българското и купувам от серията Бочко - много добре му се отразяват.  yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Моята дъщеря е почти на 8г.,но продължаваме с Мустел,Бюбхен,на д-р Тайс  и KLORANE.Опитах ме и с други но веднага се изприщваше.

*
Здравейте момичета, дъщеря ми е вече на 3,5год и бебешките шампоани много и изсушават косата, става на фитилчета и трудно я разресвам. Вие докога михте детските коси с детски шампоани? Не знам какво да използвам?

Пробвай с детски шампоан 2 в 1, с балсам. Използвали сме ето този на Бюбхен http://www.minimod.bg/8514/bubchen-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-2-%D0%B2-1-230%D0%BC%D0%BB. Сега взех един от DM, тяхна марка, отново 2 в 1, доволна съм как се отразява на косата на детето. Има също и спрей за лесно разресване.
     
Моята дъщеря е почти на 8г.,но продължаваме с Мустел,Бюбхен,на д-р Тайс  и KLORANE.Опитах ме и с други но веднага се изприщваше.
Мерси
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

    teddy_music

  • **
  • 86
  • Благодаря Ви д-р Минев!
Считам, че е полезна темата. Сега се ориентирам в избор на козметика за бебока си и мнението на майките ми е нужно, за да разбера какво се предпочита. Аз лично засега съм се спряла на Мустела - доста е рекламирана за бебешка козметика.

„Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две-три гъсеници“
И аз се записвам да следя мненията.
Засега съм се ориентирала към Weleda шампоан и душ гел с невен 2 в 1.
Като дотежее на бюджета обаче, ще търся по-евтин вариант  :lol:
*
Пробвай Лавера (ако ги намериш, в ДМ може да го продават). Също толкова натурален е, а доста по-евтин.

Блу, този ли имаш предвид?

http://www.organicshop.bg/lavera-shamoan-za-bebeta-i-detsa.html
*
Смайлс, това е марката. Точно този шампоан не съм го ползвала, но кремчето против подсичане е много добро. Купувала съм си разни неща за мен и съм проверявала в разни тестове, много са добри.
По колко върви това чудо в Бг? Тук (в Немско) му искат 6-7 евро.

Преди време беше правено едно проучване и се оказа, че в козметиката е пълно с хормони, за да е годна по-дълго време. Веледа и Лавера са чисти, но Веледа ми се вижда много скъпа,а и често има много натрапчив аромат.
Ако на някой му се чете и знае немски, ето я и цялата статия:
http://www.bund.net/fileadmin/bundnet/publikationen/chemie/130723_bund_chemie_kosmetik_check_studie.pdf
« Последна редакция: Април 08, 2014, 01:45:21 am от blue_sky »

За 200 мл. Лаверата е 15 лв., а Веледата е 20 лв. (закръглено).
Уви, немски не знам  :P
Аз съм чела за подобни изследвания за други по-евтини марки, които претендират да са натурални и био, че растенията, които се слагат в тях имат пестициди.

*
Купувала съм най-различни и евтини и скъпи. Последната година не сменявам ползвам на Bioderma ABC Derm Moussant. Максим е с по-суха кожа и това гелче най му понася.
*
Здравейте мами .
ами аз от самото начало си я мия със шампоан Бочко .Крема за тяло е на мустела ,това ми предложи педиатърката .,за подсичане купих пак на бочко ,но нещо като я намажа плаче и така ползвам крема който ми дадоха като подарък от болницата Bepantol.За сега нямаме никакъв проблем ,нито ни е суха кожата ,нито някога се е подсичала кожата.
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Любим ни беше Клоран като бебе и наистина икономичен. Сега вземам предимно бочко с лавандула, много ми харесва и Mixa, пак е за коса и тяло, виждам че не е писано за тази марка.


*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
С Клоран се къпе целия - и коса, и тяло. Купила съм едно шише за 20 лв преди повече от половин година, няма свършване...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: СКЪПИ МАМИ С КАКЪВ ШАМПОАН МИЕТЕ КОСИТЕ НА ДЕЦАТА СИ
« Отговор #38 -: Септември 03, 2014, 18:58:31 pm »
Клоран от бебе и до сега.

Re: СКЪПИ МАМИ С КАКЪВ ШАМПОАН МИЕТЕ КОСИТЕ НА ДЕЦАТА СИ
« Отговор #39 -: Септември 03, 2014, 19:43:25 pm »
В dm има един детски шампоан Marvel heroes със Спайдърмен на шишето - ужасен е. И на двамата им се появиха огромни люспи в косите. След този ги къпах пак с гарние и пак пробвах този, повтори се. Категорично е от шампоана. Изхвърлих съдържанието - шишето запазих и вътре сипах гарнието, че иначе ще има протести.