0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките - 3!
« Отговор #800 -: Януари 09, 2021, 13:57:40 pm »
Робин, за тези пари (и по-малко) аз силно препоръчвам моят модел количка. Купих я на сляпо, тъй като тук ги няма, но дойде за седмица и е страхотна - маневрена, голям кош за багаж, пълно легнало на коша за 6+м, голям сенник, сгъва се компактно. За тежест - тъй като е маневрена не усещам да е тежка, а Криси засега тежи малко и коликата свалям и качвам до втори етаж на задни гуми с една ръка (често другата е заета с някоя торба или с боклука за хвърляне). Моята е тази http://krausman.bg/product/k%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-3-%d0%b2-1-krausman-sendo-white-beige/ но в сайта има и други подобни. Това е сайтът им за България, но количките идват от Румъния. Кофтито е, че съпорта им е труден и ако имаш допълнители въпроси никой не отговаря на мейла или поне на мен никой не отговори, но може и заради езиковата бариера да е. Аз реших, че като имат сайт на БГ трябва и съпорт да имат и им писах на български. Все пак отговорите на въпросите ми бяха положителни, след като си видях количката. Намерих ги случайно в емаг и потърсих инфо, из чуждите сайтове имаше добри отзиви и повече снимки, а после от този сайт харесах и конкретния модел.

*
Re: Количките - 3!
« Отговор #801 -: Януари 09, 2021, 14:34:04 pm »
Робин Cybex са страхотна марка. Ако ти харесва количката и ти е удобна я взимай. Още по-хубаво е, че ще имаш съвместимост с едни от най-добрите столчета за кола. Моята количка също използва столчета на Cybex и съм повече от доволна. На мен едно от водещите неща ми е количката да е съвместима или да има адаптери за столчета за кола минали краш тестове.

26.09.2019
*
Re: Количките - 3!
« Отговор #802 -: Януари 10, 2021, 17:13:06 pm »
Супер, мерси за мненията. Най-вероятно ще вземем този модел като дойде времето. Лято, на сляпо не бих купила купила количка, добре, че при теб се е получило и си останала доволна ;)
*
Re: Количките - 3!
« Отговор #803 -: Януари 10, 2021, 18:52:55 pm »
Ами просто не я бях виждала на живо, но в чуждите сайтове имаше достатъчно информация. И се оказа по-добра отколкото я мислех. Тук също ме посъветваха за коша за кола и краштестовете, но всъщност ние не шофираме и столето е ползвано досега 2 пъти. На изписването и на едно излизане, така че и без тези тестове количката ми върши отлична работа. Има големи колела (на каквито много държах) и е добре амортисирана. Возенето с нея не се усеща, а аз редовно минавам през кофти терени. Криси е с рефлукс и досега не е повърнала, а Васил нямаше, но редовно повръщаше в неговата от дупките и неравностите по тротоарите.

*
Re: Количките - 3!
« Отговор #804 -: Януари 10, 2021, 19:06:10 pm »
Лято хора, като вас които нямат кола и не използват кошче за кола са единици.
Всъщност когато Димана се роди, ние също нямахме кола и не планирахме да купуваме. Но аз пак гледах за кошчетата. Реално сега ще ползвам абсолютно същата като нейната първа количка. Дори със същото кошче (но по-нов модел).
И се получи такв, че 5 месеца след като тя се роди, се преместихме спешно в едно село, в което даже и до магазина не можеше да се ходи без кола. И трябваше спешно да купуваме кола. Добре, че вече имахме количка с хубаво кошче за кола, че тогава покрай преместването нямахме и пари за храна за първата седмица в новата къща.

26.09.2019
*
Re: Количките - 3!
« Отговор #805 -: Януари 11, 2021, 06:31:23 am »
Така е, Яничка. Ние и двамата нямаме книжки, тъй че поради тази причина търся други неща в количката и не очаквам, че нещо бързо ще се промени, за да имам "за всеки случай". Самата ми нагласа още от бременността е първите много месеци да не пътуваме заради ковид и заради многото багаж с малко бебе като планувам само едно море, но с БДЖ, а за него столче не трябва. То ние така или иначе си пътуваме с бдж де.

*
Re: Количките - 3!
« Отговор #806 -: Януари 21, 2021, 19:30:05 pm »
Хелиантус, как си? А Лято, едва ли плашим някого :)
Аз съм с количка cybex, и съм доволна. Много добри резултати имат от краш тестове на столчета за кола. Можете да видите  бая клипчета в нета.