Ами защо,защото ми е омръзнало да ходя на лекар и да си правя изследвания правила съм тестове и ми показват - но всички ми казват че съм избързала чак при закъснение този месец трябвало да си направя и ако има нещо да покаже,но аз много много нямам вяра на тези тестове много пъти сам се убеждавала с много мой приятелки
Това е малко незряло изказване...на всички ни ни е омръзнало,има жени,които се борят от 10 год и на тях им е омръзнало. Всички ги е страх и плачат и се сриват безутешно всеки път след поредния стотен месец неуспех. Затова посещават лекар и започват да си решават един по един проблемите,колкото и да е трудно. Аз също не вярвам на пикливи тестове, винаги са ми били отрицателни (но пък не съм била и бременна), в единствения месец,когато реших да не правя, се оказах бременна и понеже не обърнах внимание на закъснението и ръждивото течение,а упорито си чаках цикъла,последва аборт.Няма значение какви са били причините,до голяма степен вината беше моя. 1 месец е много чакане и си направо за кръвен и лекар!Съжалявам за спама,няма да се намесвам повече, т.к. темата е за съвсем други неща.