0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #560 -: Октомври 16, 2012, 09:12:21 am »
nikolova90 а защо като ти зацапа такова ръждиво ,не отиде след това на лекар.И в крайна сметка направи ли си тест който да е положителен.Според мен в желанието да си да видиш двете черти и да си бременна не оценяваш реално ситуацията.Според мен отдавна трябваше да си отишла на лекар,за да изясниш защо предния цикъл е бил такъв.Съжалявам ако съм малко рязка,но наистина не те разбирам.
veseto_87 мила пусни теста за прогестерона в събота.Така или иначе овулацията може да е била и ден преди това.Стискам силно палци и прогестерона и резултата в края на този месец опити да е положителен.
katq kamenova така или иначе ще се разобароваш ако не си бременна-и да не правиш теста ако не си то не си.Така че смело прави тест за да ти се изясни ситуацията.Дано да имаш положителен тест.
« Отговор #561 -: Октомври 16, 2012, 09:14:53 am »
О. със сигурност не е била по-рано, тъй като в четвъртък фоликулът беше само 14 мм. Посъветвах се тук-там и всички казват в понеделник, защото тогава е 7-8 ден.
« Отговор #562 -: Октомври 16, 2012, 09:17:44 am »
Ако си сигурна ,че не е била по рано направи го в понеделник.Един ден не е фатален.Важното е че има доказана овулация и можеш да направиш изследване на прогестерона.не ти ли изписаха прогестеронов препарат за поддръжка-дуфастон,утрогестан.
« Отговор #563 -: Октомври 16, 2012, 09:19:39 am »
Ами защо,защото ми е омръзнало да ходя на лекар и да си правя изследвания правила съм тестове и ми показват - но всички ми казват че съм избързала чак при закъснение този месец трябвало да си направя и ако има нещо да покаже,но аз много много нямам вяра на тези тестове много пъти сам се убеждавала с много мой приятелки
« Отговор #564 -: Октомври 16, 2012, 09:35:34 am »
Здравейте, момичета  :) вчера бях на преглед в 10 г.с. съм   :bori_003: бебчо е много добре, видях го, толкова е малко и невинно, риташе си с крачета и махаше с ръчички.......невероятно е чувстото.......успех на всички в бебеправенето  :wink:

« Отговор #565 -: Октомври 16, 2012, 09:37:49 am »
Ако си сигурна ,че не е била по рано направи го в понеделник.Един ден не е фатален.Важното е че има доказана овулация и можеш да направиш изследване на прогестерона.не ти ли изписаха прогестеронов препарат за поддръжка-дуфастон,утрогестан.
Защо да ми изписват? Реално не се знае дали имам нужда от него.
Лиличка, супер!
« Отговор #566 -: Октомври 16, 2012, 10:00:33 am »
По принцип когато ние сме правили фоликуметрии винаги след това са ми изписвали някакъв прогестеронов препарат и фолиева киселина.Не казвам ,че е задължително,но просто аз съдя от моя си опит.По принцип никога не съм имала проблем с прогестерона ,но все пак за хубава лигавица и подпомагане на имплантацията са ми го изписвали.Затова и попитах дали са ти изписали.
« Отговор #567 -: Октомври 16, 2012, 10:11:36 am »
Ами не, не е ставало дума. И лигавицата ми е добре. Аз го питах дали няма да ми изпшише заради късата ЛФ, но засега чакаме. Не мусе иска да пия хормони, поне засега.
« Отговор #568 -: Октомври 16, 2012, 10:13:46 am »
Ами защо,защото ми е омръзнало да ходя на лекар и да си правя изследвания правила съм тестове и ми показват - но всички ми казват че съм избързала чак при закъснение този месец трябвало да си направя и ако има нещо да покаже,но аз много много нямам вяра на тези тестове много пъти сам се убеждавала с много мой приятелки
Това е малко незряло изказване...на всички ни ни е омръзнало,има жени,които се борят от 10 год и на тях им е омръзнало. Всички ги е страх и плачат и се сриват безутешно всеки път след поредния стотен месец неуспех. Затова посещават лекар и започват да си решават един по един проблемите,колкото и да е трудно. Аз също не вярвам на пикливи тестове, винаги са ми били отрицателни (но пък не съм била и бременна), в единствения месец,когато реших да не правя, се оказах бременна и понеже не обърнах внимание на закъснението и ръждивото течение,а упорито си чаках цикъла,последва аборт.Няма значение какви са били причините,до голяма степен вината беше моя. 1 месец е много чакане и си направо за кръвен и лекар!Съжалявам за спама,няма да се намесвам повече, т.к. темата е за съвсем други неща.
« Отговор #569 -: Октомври 16, 2012, 10:36:17 am »
Какво значи омръзнало ми е да ходя по лекари?Аз нямам намерение да ти наливам акъл.Според мен не си бременна и дано с твоето изчакване да не си създадеш някоя беля.Като нямаш вяра на тестовете просто не прави тестове.
От както пишеш мина през съмнения за закъснение от един месец,после през извънматочна,след това до неверни тестове.Явно по всякакъв начин искаш да се убедиш че си бременна.Ние няма с какво да ти помогнем в случая.Успех.
« Отговор #570 -: Октомври 16, 2012, 11:03:15 am »
Момичета извинявам се за израза омръзна ми да ходя по лекари,не исках да кажа това!Просто ме е страх да не би да има нещо друго!Искам да споделя с вас и да кажа реших се за лекар и утре от 16:00 съм там и ще видим какво ще стане.Мисля си че ви омръзна с моите коментари,но аз имам нужда да споделям с някои все пак съм човек:( В желанието си да имам бебе да съм бременна наистина може да си докарам някоя болест нещо след като не ходя на доктор.Утре отивам поне да зная какво ми е след като сигурно не съм бременна и да продължаваме с опитите :( ;( Поне да знам тези симптоми на какво се дължат
« Отговор #571 -: Октомври 16, 2012, 11:05:58 am »
Каквото и да има, най-добре е да знаеш! А друг, освен лекар, не може да ти помогне.
*
« Отговор #572 -: Октомври 16, 2012, 11:06:46 am »
Какво значи омръзнало ми е да ходя по лекари?Аз нямам намерение да ти наливам акъл.Според мен не си бременна и дано с твоето изчакване да не си създадеш някоя беля.Като нямаш вяра на тестовете просто не прави тестове.
От както пишеш мина през съмнения за закъснение от един месец,после през извънматочна,след това до неверни тестове.Явно по всякакъв начин искаш да се убедиш че си бременна.Ние няма с какво да ти помогнем в случая.Успех.
:good_post: :good_post: :good_post:
Напълно подкрепям _gucci_, защото нищо не разбрахме от публикациите, всички предполагам сме в питанка, най-добре да ис дадеш реална равносметка на ситуацията и да ни обясниш, за да могата по компетентните момичета, които са се сблъсквали с подобен проблем да ти помогнат.Ти вся объркване, и ние незнаем дефакто какво ти е , и имаш ли признаци на бременност?Аз лично не разбрах !Стискам ти палци въпреки всичко и ти пожелавам успех от цялото си сърце!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #573 -: Октомври 16, 2012, 11:08:29 am »
Момичета извинявам се за израза омръзна ми да ходя по лекари,не исках да кажа това!Просто ме е страх да не би да има нещо друго!Искам да споделя с вас и да кажа реших се за лекар и утре от 16:00 съм там и ще видим какво ще стане.Мисля си че ви омръзна с моите коментари,но аз имам нужда да споделям с някои все пак съм човек:( В желанието си да имам бебе да съм бременна наистина може да си докарам някоя болест нещо след като не ходя на доктор.Утре отивам поне да зная какво ми е след като сигурно не съм бременна и да продължаваме с опитите :( ;( Поне да знам тези симптоми на какво се дължат
Пиши непременно какво е станало!!!!
Alea Iacta Est!

« Отговор #574 -: Октомври 16, 2012, 11:14:03 am »
 ще пиша обещавам!!! Знаете ли как се разплаках  след вашите коментари :( и все още ми е  тежко :( и се извинявам отново за думите ми !!!!
« Отговор #575 -: Октомври 16, 2012, 11:18:54 am »
Ние искаме да ти помогнем затова ти ги пишем тези неща.Най лесно е да ти кажем всичко е наред бременна си,тестовете не отчитам и т.н.Въпроса е ,че убеждавайки се ченяма проблем или че си бременна не решаваш нещата.По добре отиди на лекар и виж дали има проблем или е било просто моментно състояние.така ще си помогнеш много повече в опитите за бебе.Няма да плачеш.Утре на лекар и тука да кажеш как са нещата.
*
« Отговор #576 -: Октомври 16, 2012, 11:35:31 am »
ще пиша обещавам!!! Знаете ли как се разплаках  след вашите коментари :( и все още ми е  тежко :( и се извинявам отново за думите ми !!!!
Абе мацкооооооо :D :D :D :D,аз снощи ако ти кажа как се драх, моят мъж ...болен, следователно ми наруши схемата, като ме хвана неврозата..оревах орталъка :D :D :D :D :D.дано да нямаш здравословни проблеми и всичко да е ок, не се разстройвай!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #577 -: Октомври 16, 2012, 11:38:47 am »
Здравейте, момичета  :) вчера бях на преглед в 10 г.с. съм   :bori_003: бебчо е много добре, видях го, толкова е малко и невинно, риташе си с крачета и махаше с ръчички.......невероятно е чувстото.......успех на всички в бебеправенето  :wink:

дано и ние след някоя, друга седмица да видим това , което си видяла ти
« Отговор #578 -: Октомври 16, 2012, 11:42:35 am »
alea   Мила благодаря надявам се всичко да е наред.Надявам се и при теб да има успех :) 
_gucci_ Ами аз сега пак се разплаках днеска маи ми ден на рев :D ще чакам с голямо нетърпение утре лекарката да каже какво е и само щом се прибера ще пиша каквото и да е
« Отговор #579 -: Октомври 16, 2012, 11:44:49 am »
Наистена не се разсторойвай,всички искат да ти помогнат да вземеш правилно решение и то колкото е вьзможно по-бьрзо!И ти вече си го сторила!Наистена е труден пьтя до достигане на нашата цел и аз си мислех че ще е лесно,но уви ще трябва да се борим с всички сили и да се подкрепяме!Горе главата! :bighug: :bighug: :bighug: