0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #520 -: Октомври 12, 2012, 11:45:23 am »
Иди на лекар , той ще ти каже ако има бременност каква е , маточна или извън маточна ,недей да се притеснява на празно
*
« Отговор #521 -: Октомври 12, 2012, 12:00:20 pm »
nikolova90 според мен, ако си бременна теста трябва да покаже, писала си, че на 10. е трябвало да ти дойде, значи имаш закъснение. Не знам какво те навежда до мисълта за извънматочна бременност  :ask: Урината може да ти е по-тъмна, ако пиеш хапчета или от някакво ядене  :ask:
а за симптомите, които си чела за извънматочна бременност - са си същите и за вътрематочна бременност, чувала съм че при извънматочна има кафеникаво зацапване.
Аз в момента съм със същите симптоми /без зацапване/ от начало бяха доста силни болките ниско долу, сега са по-малко и само от време на време.
« Отговор #522 -: Октомври 12, 2012, 12:28:34 pm »
ами не пия никакви хапчета заблодих се за изжаннмато4ната за симптомите както ти каза ... но не си мисля даже че съм бременна искам ми се ама то може и нещо друго да си е ще си покаже какво е само че след няколко дни не сега,тогава ще ида на доктор и тои ще каже :)))
*
« Отговор #523 -: Октомври 12, 2012, 13:06:22 pm »
Добре де вместо да се луташ пусни един кръвен тест и готово.При извън маточна нивата на ЧХГ нарастват по-бавно и неравномерно от обикновенната бременост и ще се рабере веднага.Да отидеш сега веднага на лекар след 2 дена закъснение той нищо няма да разбере и види, а и много рядко виждат плодния сак в тръбата.

Тази тема е, за да споделяте и да се информирате дали имате симптоми на бременост, дали сте бременни и т.н.Отделно си има тема на ловуващите, където да пишете, че сте били на доктор, където сте решили да правите фоликуметрии и т.н.

« Отговор #524 -: Октомври 12, 2012, 13:15:21 pm »
Здравейте момичета ! Страшно много се надявам този месец да е станало бебчето ! На 16-17 октомври трябва да ми дойде цикъла ( дано не идва ),но се чувствам странно.Чувствам гърдите си някак по-меки,по-болезнени,имам ПМС,но много слабо изразени ( а иначе като ми идва се е случвало да стискам зъби докато премине болката). Стискам си палци многооо !
*
« Отговор #525 -: Октомври 12, 2012, 14:42:49 pm »
Здравейте момичета ! Страшно много се надявам този месец да е станало бебчето ! На 16-17 октомври трябва да ми дойде цикъла ( дано не идва ),но се чувствам странно.Чувствам гърдите си някак по-меки,по-болезнени,имам ПМС,но много слабо изразени ( а иначе като ми идва се е случвало да стискам зъби докато премине болката). Стискам си палци многооо !
мисля че ще ни зарадваш , добре сте се постарали този месец
« Отговор #526 -: Октомври 12, 2012, 16:05:30 pm »
Здравейте,странно та цикъла ми нали беше закъснял вместо на 06.10 да ми дойде той ми дойде на 10.10 а днес вече нямам цикъл и вчера ми беше много слаб съвсем малко ми зацапваше а по принцип ми е 3,4 дена на 4-тия вече почти нямам а сега беше кажи речи ден и половина.Та странното е че на 04.10 ме боляха гърдите и към 06.10 спряха а по принцип спират да ме болият като ми дойде,не ме боля нищо сега като имах цикъл а по принцип кръста ме боли или ниско долу и другото странно за мен беше че нямах сасиреци сега какво мислите?
« Отговор #527 -: Октомври 12, 2012, 18:22:53 pm »
paulina23, направи си тест. трябва да отчете ако има бременност. Успех!

« Отговор #528 -: Октомври 13, 2012, 00:10:04 am »
Здравейте и от мен бъдещи мами и бебеправещи :) бих желала да се присъединя към вас и да споделям моите впечатления :) Но първо искам да задам един жъпрос относно БТ. И колкото и да мисля, все не мога да го измисля и да разбера кога температурата е по-висока и кога намалява и евентуално при наличие на бременност тя по-висока ли е или по-ниска ?

Поздрави на всички и успех с  :bfp:  :bighug:
« Отговор #529 -: Октомври 13, 2012, 09:22:38 am »
Здравейте и от мен бъдещи мами и бебеправещи :) бих желала да се присъединя към вас и да споделям моите впечатления :) Но първо искам да задам един жъпрос относно БТ. И колкото и да мисля, все не мога да го измисля и да разбера кога температурата е по-висока и кога намалява и евентуално при наличие на бременност тя по-висока ли е или по-ниска ?

Поздрави на всички и успех с  :bfp:  :bighug:
здравей Tinker*bell и добре дошла  :D
мисля че въпросите за БТ са ти за тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1633.300
А иначе освен БТ , прави и тестове за овулация и следи ЦС,в началото ще ти е трудно да определяш кога и какво се случва с БТ и графиката ти и можеш да задаваш въпроси в тази тема на форума http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48086.msg962089#new
може да ползваш и календарите на http://www.babyplan.ru/, както и http://www.fertilityfriend.com/ - те определят настъпване на овулацията автоматично според въведените стойности на БТ  :D
Желая ти успех!
« Отговор #530 -: Октомври 13, 2012, 14:36:47 pm »
Здравейте и от мен. Въпреки, че не пиша, всеки ден влизам и чета какво се случва с вас. При мен нещата са следните: главоболие, и днес когато чистех банята с препарати не можех да дишам-направо ми се повдигаше.Друг път не ми се е случвало. Та се чудя-дали да не отида да си взема тест-а и не мога да преценяа дали имам закъснение- то всеки месец ми е различно.По принцип минаха две седмици от деня в когато си мисля че може да е станало нещо така че -какво ще кажете дали да отида и да сиш купя един тест.
« Отговор #531 -: Октомври 13, 2012, 15:08:37 pm »
Щом са минали 2 седмици, можеш да пробваш. Успех! Чакаме "+"!
« Отговор #532 -: Октомври 13, 2012, 18:42:39 pm »
вземи, направи и се похвали   :D :crossfingers:
« Отговор #533 -: Октомври 13, 2012, 19:07:49 pm »
Сега вече ще се наловуваме, стискайте да имам хубави новини. Овулацията ми трябва да е към края на месеца, но  :oops: ние ще работим през ден... доколкото е възможно, ще имаме пропуск от 10 дни, но те се водят по-безопасни, но към 25-30 се очертава много работа. Стискайте палци!
« Отговор #534 -: Октомври 13, 2012, 21:09:54 pm »
 :bfn: - сега остава да чакам да си ми дойде.  На всички пожелавам във възможно най-кратък период от време да се похвалите с добрата новина.
Така имах предчувствието, че ще ми покаже +, имах огромното желание да направя подарък на мъжа си за 7 годишнината в понеделник.
« Отговор #535 -: Октомври 13, 2012, 21:17:38 pm »
tuti84 Не се отчайвай толкова бьрзо!Още нямаш закьснение и е сьвсем вьзможно теста да не отчете,а доколкото разбирам си направила теста  следобед,а когато се прави толкова рано е препорачително да е сутрин с пьрва урина!!И докато неканената гостенка не дойде надежда има!!!!!!Стискам ти палчета да се случи голямото чудо!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #536 -: Октомври 13, 2012, 22:44:01 pm »
Честно да си призная с първата бременност въобще не сме я планирали, закъсняваше ми, реших да си взема тест и като се появиха двете черти ми дойде като гръм от ясно небе. Не ми и минаваше през ума, че може да е станало нещо. До сега винаги сме се пазели и не сме обсъждали темата за второ. И изведнъж решихме да пробваме, та каквото стане. Но нали се сещате- като влезе мухата у  главата.Та сега - много искам да знам какво се е получило.Ако съм- да ми показва  :bfp: , ако  ли не- да си ми идва и да започвам подготовката за следващия месец. 15 дни след предполагаемата дата не е ли нормално  да си направя тест?! Дойде ми на 7 септември. това че цикъла ми не е постоянен.
« Отговор #537 -: Октомври 13, 2012, 23:28:20 pm »
Днес има напълно положителен тест за О. с тестова черта по-наситена от контролната. Нормално ли е това обаче, при положение, че преди 2 дни бях на ФМ и имах фоликул само 14 мм.? И ЦС се увеличи. Вече е прозрачна и белтъкообразна. Дано уцелим момента.
Тути, 15 дни след евентуално зачеване тестът трябва да покаже.
« Отговор #538 -: Октомври 14, 2012, 08:12:12 am »
Днес има напълно положителен тест за О. с тестова черта по-наситена от контролната. Нормално ли е това обаче, при положение, че преди 2 дни бях на ФМ и имах фоликул само 14 мм.? И ЦС се увеличи. Вече е прозрачна и белтъкообразна. Дано уцелим момента.
veseto_87, аз мисля че е нормално, защото + тест показва че предстои ову , така че днес и утре правете кекс
« Отговор #539 -: Октомври 14, 2012, 09:57:09 am »
veseto_87, аз мисля че е нормално, защото + тест показва че предстои ову , така че днес и утре правете кекс
Така и ще направим, пък да видим какво ще стане. Утре съм при док да проследим фоликула.