0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #20 -: Септември 05, 2012, 22:03:58 pm »
Ако се намира в ъгъла, някой от партньорите ще се чувства като в капан.
Напълно вярно. В старото ми жилище аз бях "в капана"  :lol:
За съжаление имам компютър в спалнята  :(
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #21 -: Септември 05, 2012, 23:47:12 pm »
И аз имам комп в стаята, не е много удачно, но какво да се прави.  :( Например в стаята аз спя завряна в "капана", защото уж жилището е мое :) За да не се чувства мъжа ми така, нарочно спя отвътре.  :oops:
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #22 -: Септември 10, 2012, 20:45:41 pm »
Сетих се, че идеята на кристалите е точно такава - да неутрализират влиянието на лошите енергии на неблагоприятните ъгли, предмети и т.н.. На бюрото до компа, имам червен кристал, над скосеният таван имам розов кристал над леглото. Изобщо - пълна съм с кристали  :oops:
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #23 -: Септември 13, 2012, 01:11:18 am »
chattenoire84, приятно бях изненадан да срещна такъв възторжен ентусиазъм като твоя по отношение на Фън Шуй.
Но добрите новини почти свършват тук.
Разбирам, че добиваш знанията си от интернет и от някои книги. В кои книги има грешки, съм посочил в сайта си.
Ако използваш като основен източник сайта на Елза Панайотова, не всичко е загубено. Нужно е само да минеш едно обучение поне на базово ниво, за да разбереш не само КАК се правят промените и анализите, а да ти стане ясно ЗАЩО се правят.
Сега ти четеш недостоверни източници, неподписани и преписани материали откъде ли не и на тяхна основа препоръчваш на хората да правят промени в живота си.
Не съм сигурен, че осъзнаваш каква отговорност е това. Проблемът е в това, че не можеш да обясниш ЗАЩО даваш някоя препоръка, липсва ти теорията, която дава насока на практиката.
Ако познаваше китайския календар и китайската астрология, нямаше да напишеш нищо за прабългарския календар. Ако знаеше историята на Фън Шуй, произходът на основните концепции, използваните инструменти и особеностите на всяка отделна школа, сама щеше да направиш някои изводи.
Обърни внимание на написаното вляво долу на всяка страница от настоящия сайт:
"Информацията, съдържаща се в zachatie.org НЕ може да замени консултацията с лекар за диагнoстика и лечение!"
С Фън Шуй е същото. А ти се опитваш да влезеш в живота на хората и да го променяш със своите съвети. Ако искаш, продължавай да съветваш хората на база на позитивното мислене, но не им казвай , че това е Фън Шуй, защото не е. По тази причина над 90% от всичко написано от теб по темата не се отнася до Фън Шуй, но нямам време и място да обяснявам всичко подробно.
Рано ти е още да правиш годишна прогноза по Фън Шуй, дори и с 8 месеца закъснение. Ето тук можеш да прочетеш нещо по темата:  http://www.bulforums.com/hanlin/viewtopic.php?f=6&t=143

инж. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

« Последна редакция: Септември 13, 2012, 10:00:53 am от Елфи »
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #24 -: Септември 13, 2012, 16:25:03 pm »
Не казвам какво да правят хората, споделям какво съм направила лично за себе си и кое ми е помогнало. Момичетата са достатъчно интелигентни и, ако искат ще отидат на курс по Фън Шуй.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #25 -: Септември 13, 2012, 20:36:08 pm »
Банко, тук не му е мястото за реклама!
Особено, когато си се регистрирал няколко дни преди поста, с цел поста!
Не ти прави чест.
« Последна редакция: Септември 13, 2012, 20:38:08 pm от 47 Smiles »
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #26 -: Септември 14, 2012, 11:55:58 am »
47 Smiles , благодаря за подкрепата мила  :bighug: :bighug: Наистина на този човек инж. Пиронков не му прави чест - рекламата се заплаща! Споделям от опит, а и мои приятелки много се радваха, че съм им помогнала, още повече, че ги насочих от къде да си купуват талисманите и от магазините момичетата им дадоха допълнителни съвети и консултация. Не може да продаваш Фън Шуй, без да си минал някакъв курс. Само им давам насоки, а те ми казват, че даже нещата при тях са и подействали на всичкото отгоре. Така, че не смятам, че бръщолевя глупости!
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #27 -: Септември 16, 2012, 00:30:41 am »
Обяснявам неяснотите подред.
47 Smiles, регистрирах се сега, защото случайно ми попадна този сайт. Нали не си мислите, че бих го търсил специално, за да пиша в него? А и как да пиша, ако не съм регистриран??? Язвителните забележки би трябвало да са обосновани!
Дали има смисъл да си правя реклама тук? Който се интересува сериозно от Фън Шуй, вече е стигнал до мен.
Явно не се приема като реклама това, че chattenoire84 препоръчва сайтовете на Елза Панайотова и на Цветозар Мръвков като особено вдъхновяващи!!!
Няма как да ви насоча към друг сайт, освен моя, където има направени анализи на книгите по Фън Шуй и са показани грешките. Без ни най-малко стеснение ви казвам, че това го няма никъде другаде, защото никой не го прави. Ако го срещнете на друго място, вероятно е преписано от мен (ако не е цитиран източник) и ще съм благодарен за всеки сигнал в тази насока. Неслучайно в сайта ми има раздел ПЛАГИАТСТВО. Не съм единственият, който от години полага някакви усилия в интернет да няма крадени, неподписани и недостоверни материали.
Имаше преди време един блог, подобен на тази страница от сайта ЗАЧАТИЕ. Там едни ентусиасти публикуваха материали, подобни на това, което пуска chattenoire84, и казваха, че го правят само за забавление. След като им обясних всичко за отговорността на публикуване на източни знания, спряха да качват нови неща. Искрено се надявам и тук ситуацията да стане подобна. В момента не мислите за отговорността на съветите, защото не сте имали негативни мнения и резултати. За съжаление, все още голяма част от читателите приемат на доверие всичко, което четат за източните знания, защото нямат критерий за оценка.
Ако искате да разберете в подробности защо всичко качено до момента не отговаря на теорията на Фън Шуй, бих могъл да обясня по начина, по който правя и анализа на книгите. Опасявам се единствено, че това ще натъжи chattenoire84. Нейният оптимизъм по отношение на трикраките жаби и други животни-мутанти е направо завладяващ.
47  Не може да продаваш Фън Шуй, без да си минал някакъв курс.
Може, може.
Може да направиш професионален сайт по Фън Шуй, в който има груби принципни грешки или е неграмонтно запълнен. Може да си прочел няколко книги по Фън Шуй и да решиш, че вече можеш да водиш курсове. Може да не си учил нищо за Фън Шуй, но да решиш да напишеш книга. Както и може да се опиташ да преподаваш курс, който току що си завършил. В тези, както и в други случаи, резултатите са отрицателни, смешни, жалки, дори плачевни. Но няма кой да го разбере поради липса на достоверна информация. Ако някой ви казва на курса, че трябва да си купувате трикраки жаби с монетка в устата и костенурка-дракон и случайно се окаже, че той точно това продава в магазина си, преценете дали да му вярвате. Както и проверявайте накъде се върти знакът ин-ян и как е ориентиран, както и дали се върти вътрешната кръгла част с йероглифите на компаса Луо Пан. Така лесно ще познаете чисто сувенирните продукти, а те заемат над 95% от щандовете на магазините, кръстени Фън Шуй.
Нали и сами се сещате, че амулетите не вършат никаква работа, иначе всички щяхме да имаме амулети против уроки, против крадци, против болести и т.н. Какъв щеше да бъде светът, ако амулетите работеха (не ги бъркайте с внушенията на позитивното мислене)?
Така, че не смятам, че бръщолевя глупости!
Не съм писал нищо подобно, моля да не се перефразират манипулативно постовете ми!!!
ВСЯКА дума и ВСЕКИ съвет, които съм написал някъде, мога да обясня, докажа и покажа. По това се различаваме с chattenoire84.
инж. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #28 -: Септември 16, 2012, 09:22:24 am »
... случайно ми попадна този сайт.
Това е сайт за хора с репродуктивни проблеми. Хората влизат тук и са активни години наред, защото търсят помощ и съпричастност, а след като са я получили сами се опитват да дадат такава на другите. Освен професионалните теми обаче, има и много теми за хоби, дом, кулинария и т.н. Тук хората:
  • не са издали кулинарна книга и нямат кулирани сайтове, но споделят кулинарни рецепти
  • не са професори по литература, но коментират прочетени книги
  • не са професионални фотографи, но споделят направени снимки
  • не са дизайнери, но споделят обзавеждането на дома си
  • не са електроинженери, но дават мнението си за електроуреди
да продължавам ли? .... и всичко това от техния си житейски опит.
Тези помощни теми нямат целта, която ти влагаш и за която си се регистрирал (имаш само 2 поста и то само в тази тема явно зачеването не те интересува)! Те не претендират да са професионални. Разбери, че това не е сайт за Фън Шуй!
Който се интересува сериозно от Фън Шуй, вече е стигнал до мен.
...
инж. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
Нямах намерение да ти отговарям и да споря с теб, но много "обичам" "скромните" хора, а ти явно си от тях!
Щом претендираш, че си специалист (вярвам, че не ни лъжеш за това), дай безплатен съвет (както тук всички правят) как хората с проблеми чрез фън шуй да увеличат шансовете си за зачеване. Не ни препращай към сайта си! Не ни викай на консултации, а пиши тук!
Chattenoire иска само да помогне. Има само добронамереност при нея, а при теб на този етап само реклама!
*
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #29 -: Септември 16, 2012, 21:06:34 pm »

Щом претендираш, че си специалист (вярвам, че не ни лъжеш за това), дай безплатен съвет (както тук всички правят) как хората с проблеми чрез фън шуй да увеличат шансовете си за зачеване. Не ни препращай към сайта си! Не ни викай на консултации, а пиши тук!
Chattenoire иска само да помогне. Има само добронамереност при нея, а при теб на този етап само реклама!
Съгласна! Тук всичко се пише с желание и от сърце.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #30 -: Септември 16, 2012, 21:31:34 pm »
Така е, вместо да се хвалиш, дай безплатен съвет! Тук всички ще сме ти много благодарни, но без препратки, много ще Ви замоля.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #31 -: Септември 16, 2012, 22:46:10 pm »
Благодаря момичета, наистина не искам да Ви обърквам живота, но както казва 47 Smiles , всеки може да готви, но не е професионален готвач. Това е свободна тема за свободна дискусия, но не и конкретна реклама. И както казва м-и, написала съм го с желание и от сърце. Когато съм "плагиатствала" съм цитирала и източниците си, така че не мисля, че съм ощетила някого.
Ако талисманите не помагаха, то нямаше и да ги има. нямаше да има и икони, така че г-н Банко, хайде да не навлизаме чак толкова навътре в темите, че там не можете да ме оборите с точни аргументи.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #32 -: Септември 19, 2012, 00:45:58 am »
Активността показва, че започвате да разбирате това, което ви пиша.
Разбери, че това не е сайт за Фън Шуй!
Ами тогава защо се пише за Фън Шуй като за нещо, което ще помогне?
Със сигурност няма да помогне по начина, по който е написано дотук. Това обясних достатъчно добре още в първия си пост - прочетете го пак.
Най-отговорно твърдя, че не е правилно да съветваш хората по такива важни въпроси, каквито са проблемите в зачатието, на база на копвани интернетски материали, без да си в час с темата.
Цитат на: chattenoire84
 Когато съм "плагиатствала" съм цитирала и източниците си, така че не мисля, че съм ощетила някого.
В първите ти постове аз източници не видях. Двата сайта се появяват доста по-късно и не се разбира от тях ли е копвано и по колко. Материалите обхващат поне четири различни школи от Фън Шуй, някои от които са коренно противоположни като концепции, но това никъде не е обяснено.
.... и всичко това от техния си житейски опит.
Дотук единствено видяхме личния опит с връзката пера с червен конец и единия лунен месец.  chattenoire84, нормално е да не знаеш, че във Фън Шуй се ползва слънчевия календар, а не лунния. Ганеша е божество от Индия, а Фън Шуй е учение от Китай, а кучетата Фу са свързани с будизма, докато Фън Шуй не е свързан с никаква религия и със сигурност амулети в него няма, нито помагат срещу отровни стрели, както и смесица от вяра и религия във Фън Шуй също няма. Не отправям лични нападки, а правя обективен анализ.
Отново се връщам на отговорността от даването на съвети по жизненоважни въпроси, каквито са проблемите с репродуктивността. Единствено към това исках да насоча вниманието ви от самото начало. Всеки сам да си решава на кого да вярва. Практиката е показала, че съветите от недостоверни източници не дават добри резултати, а понякога и влошават ситуацията. Но ние сме свободни хора и всеки може да прави каквото си иска. Купувайте китайски стоки и вярвайте, че всичко ще се оправи. Може двойка патки да решат проблемите, може и две сърчица от розов кварц, може и два къмъка, може и картичка с пожелания, може и всичко друго, на което мисловно му давате задача. Това обаче не е Фън Шуй. Ако ще наблягате на вярата, както ви съветва  chattenoire84, значи трябва да се обърнете към религията, а не към Фън Шуй. Не съм чувал някой да си реши репродуктивен проблем с молитви, но ще се радвам, ако се случи - новият живот е безценен.
И за да престанем с обясненията какво не е казано добре, ще дам и аз някакъв съвет. Преди това обаче - няколко встъпителни обяснения.
Фън Шуй е на повече от 6500 години и днешната му основна цел в чист вид е хармонизация на пространството около хората, чрез която се постига триединство между енергиите на небето, земята и човека. Небесните енергии не са подвластни на нашите действия, но ние можем да ги изучим и да се ръководим от техните дадености чрез астрологията.
Управлението и трансформирането на земните енергии е предметът на Фън Шуй. Ако изградим балансирана среда, енергиите ще текат без проблеми и нашият живот се нарежда по най-добрия начин.
Човек променя своята енергия с мислите и действията си. С протичането на енергията вътре в човешкото тяло се занимава ТКМ - традиционната китайска медицина. Когато човек е енергийно балансиран, той е здрав. Дисбалансът се проявява като болест.
В частта астрология може да се избере дата или период за зачеване - има съответни методики, съобразени с комбинациите на енергиите в момента на раждане на човека. Желателно е това да бъде съобразено с личния китайски хороскоп.
Фън Шуй не решава проблеми със зачатието, защото те са лични и индивидуални, но може да окаже влияние на 1/3 от житейския късмет. Ако 1/3 от късметът ти е на максимално ниво, шансовете ти във всички области нарастват.
Да бъдеш на точното място в точното време: място - Фън Шуй; време - китайска астрология.
А защо китайска, а не западна?
Западната работи с 4 компонента, а китайската, напр. Четирите стълба на съдбата Ба Дзъ - поне с 10. Всеки да си смята сам многообразието на комбинациите и детайлността на резултатите и да си избере на какво да вярва.
Мисля, че най-важният въпрос за всички на този сайт е: "Има ли решение на проблема с репродуктивността?" На него Фън Шуй не може да отговори. Ако някой твърди обратното - лъже!
Отговор с достатъчна точност, според мен, може да се получи само с методите на радиестезията.
Отсега нататък няма повече да коментирам написаното дотук, защото е досадно да се повтарям.
Ако мога и да отговоря на някой конкретен въпрос от областта на Фън Шуй, астрологията и радиестезията, ще го направя - безплатно, както иска  chattenoire84.
инж. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
« Последна редакция: Септември 19, 2012, 00:51:26 am от Банко »
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #33 -: Септември 19, 2012, 20:22:45 pm »
Съпругът ми е любител на китайските практики.
В къщи имаме много книги за дао, меридианите и точките, които признавам, лично аз не съм чела.
През юни месец ходихме до Китай, за да се срещнем с китайски майстор (и доктор).
Преживяването беше уникално и няма как да се разкаже в един пост. При това много хора не биха повярвали на разказ, освен ако не го преживеят, както го преживях аз.
Докторът и хората от неговата школа, правят диагностика на база на пулса и ако се налага на база на кръвта. Отпушват запушени меридиани чрез специална техника и правят редица други неща.
На мен майсторът ми позна основните проблеми само като ми хвана ръката.
Предписаха ми билки (всъщност в чая имаше и гъби, камъни, сушени плодове разни и кора от дърво), които си купих от там и ги изпих в България.
Вече имам резултати от пиенето.
За съжаление ми беше неудобно да споделя за репродуктивния проблем. Надявам се въпреки това и този резултат да дойде сам налице, защото те лекуват общото състояние на човека, не само отделни проблеми.

Банко, в къщи имаме книга за китайска астрология на Ани Пешева от акедмия Ханлин. Знаеш ли нещо за нея и смяташ ли, че е добра? Тя работи много тясно с д-р Ван, по време на престоя му в България преди няколко години.
*
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #34 -: Септември 19, 2012, 22:11:12 pm »
През юни месец ходихме до Китай, за да се срещнем с китайски майстор (и доктор).
Докторът и хората от неговата школа, правят диагностика на база на пулса и ако се налага на база на кръвта...
Предписаха ми билки (всъщност в чая имаше и гъби, камъни, сушени плодове разни и кора от дърво), които си купих от там и ги изпих в България.

Диагностика чрез пулса е описана в романа "Тай Пан" на Джеймс Клавел. Там Мей-Мей, една от главните героини, е посетена от китайски лекар, който бавно и щателно измерва 9 или 12 вида пулс. Когато го прочетох за пръв път ми се стори интересно.

Колкото до традиционната китайска медицина, "лекарствата" й са много популярни в Китай и имат сериозен дял от пазара.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #35 -: Септември 20, 2012, 20:11:56 pm »
47 Smiles, познавам Ани Пешева -  за мен тя е един от най-компетентните хора в България по много въпроси от китайската метафизика и ТКМ.
Началните си знания по китайска астрология (първо и второ ниво) имам от академия Ханлин. Съветвам те да прочетеш материалите в нейния блог - има неочаквани неща.
За ТКМ нямам достатъчно знания, затова не мога да коментирам конкретни методики. Един богат китаец плащал всеки месец абонаментна сума на своя китайски лекар. Веднъж се разболял и спрял да плаща. Казал на достора: аз ти плащам, за да съм здрав, а сега, като съм болен, защо да ти плащам. Това е една от дълбоките идеи на ТКМ.
По принцип, когато човек е балансиран енергийно и енергията тече плавно и равномерно по меридианите, той е здрав. При проблеми, той по-лесно приема леченията и резултатите са по-бързи и качествени. Така че, всяка помощ в тази насока (от китайски билки, пречиствания, медитации и др.) е добре дошла при действията за лечение на репродуктивни проблеми.
Ще си позволя да дам пример с Фън Шуй (все пак съм си пристрастен) - ако имаме баланс на Петте елемента и направим промяна в един от тях, променят се и останалите четири, но по различен начин, за да се стигне отново до баланс.
Пулсовата диагностика е традиционна - тя се прави поне на три дълбочини (нива) и лекарите познават така редица скрити здравни проблеми, които дори и пациентът не знае. Мен са ме обучавали в енергийна диагностика, но разбрах, че това не е дейност за мен и не правя диагностика. Медицинската радиестезия обаче е друго нещо.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #36 -: Септември 20, 2012, 22:00:58 pm »
47 Smiles, познавам Ани Пешева -  за мен тя е един от най-компетентните хора в България по много въпроси от китайската метафизика и ТКМ.
  yahoo_33
Обещавам да я прочета.
Сподели с нас някои съвети по Фън Шуй, които важат принципно, без значение отделната личност.
Мисля, че биха ни били от полза. За мен чистотата на дома е едно от тях.
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #37 -: Септември 20, 2012, 23:45:14 pm »
Не бързай да четеш астрологията на Ани Пешева. По-добре е да изчакаш и втория том, а през това време да изкараш при нея курса по китайска астрология - тогава тези книги ще са ти наистина полезни.
Трудно се дават общи съвети по Фън Шуй. Има различни школи - някои от тях правят независим от обитателите анализ, други отчитат личностни характеристики.
Към първите е Школата на формата - тя е най-старата и първоначално е възникнала във връзка с почитта на китайците към предците им, съответно - намиране на най-добро място за гроб на родителите, за да помагат на децата си и от отвъдното. Школата се е развивала през вековете и след откриването на компаса са се появили разширения, включващи компасни измервания. Дори на тази стандартна школа компасът има три различни кръга, които отчитат един и същ параметър (посока), но с последователна разлика от 7.5 градуса. Още преди да се е образувала българската държава китайците са знаели, че магнитният полюс е изместен спрямо географския.
В миналото е имало и само Школа на Ци - отчитано е движението на енергията в пространството. Пряко следствие от нея е общият съвет да се почиства и подрежда жилището, защото така Ци се движи свободно и отдава своята положителна компонента на хората. Оттам идва и съветът да се проветрява редовно, защото Ци се движи със свежия въздух. Ако въздухът спре да се движи, той се превръща в Съ Ци - застояла енергия. За да се възстанови, му е нужна активация. Активация се прави с обикновено проветряване и така Ци се подменя с външна свежа. В по-тежки случаи се добавя светлина и звук, дори и огън и аромати - всичко зависи от конкретния случай. Дори и само този детайл от всекидневието е многообразен и индивидуален, затова не е правилно да се дават общи препоръки. Това е причината да предпочитам да отговарям на конкретни въпроси. По отделни теми и основни понятия всеки от нас е публикувал някакви материали - препоръчвам да ги изчетете с общообразователна цел, не е нужно да е само от моя сайт (пак малко реклама!!!).
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #38 -: Септември 29, 2012, 12:35:41 pm »
Изглежда поохладих ентузиазма в областта на Фън Шуй, но така е по-добре, отколкото да има напразни надежди.
Ще дам още една насока за размисъл. Фън Шуй ни дава техники и за предпазване от отрицателно действащи негативни енергии, наречени Ша Ци, на които няма да се спирам сега, защото темата е обемиста и изисква предварителни познания. Ще се спра само на негативните енергии, които Фън Шуй не може да открие и от които не може да ни предпази. За щастие, европейците са по-напред от китайците в тази насока, а тя е радиестезията. Това, от което трябва да се пазим, е геопатологията. Само с методите на радиестезията, с никакви научни методи не става, могат да се открият негативни енергии, идващи от земните недра и влияещи отрицателно на хората. Тези отрицателни енергии идват от някои подземни води, потоци и езера, от пещери, кухини, геоложки разломи, рудни и нерудни залежи, както и от вредни земни излъчвания, на които искам да обърна повече внимание.
Може би сте чували за мрежата на Хартман и мрежата на Кюри. Хартман е немски учен, който в началото на ХХ век установява, че от земята излиза лъчение във вид на успоредни равнини, което действа зле на хората. Тези лъчисти ивици са разположени през около 2 до 2.5 м в посока север-юг и в посока изток-запад. Така те образуват една мрежа с лъчение, насочено нагоре към небето, която действа по цялата земна повърхност. На места мрежата е деформирана от различни магнитни аномалии, руди, струпване на метали и др. Да не забравяме, че с компаса мерим локално магнитно поле в точка. Хартман е установил опитно, че пресечните точки на мрежата влияят особено зле на хората. Продължително пребиваване върху такава точка влошава здравословното състояие на човека, намалява работоспособността, обостря съществуващи заболявания и проявява латентни такива.
Мрежата на Кюри е с още по-лошо въздействие, но нейните пресечни точки съвпадат с някои от тези на Хартман - през няколко на Хартман има една на Кюри, затова е достатъчно да се защитим само от едната мрежа.
Най-зле влияе мрежата, ако човек спи над пресечна точка. Частта от тялото над точката ще е най-уязвима. Подобно е положението, ако човек седи продължително над такава точка, напр. в офис.
Какво може да се направи? Да се установи мрежата в помещението и да се сложи защита, ако е нужно. В езотеричните магазини има такива продукти.
Защо пиша всичко това? При репродуктивни проблеми е добре да се отсранят всякакви отрицателно влияещи фактори, за да се приложи най-добро лечение или да се вземе правилно решение.
*
Re: Български Фън Шуй за дома
« Отговор #39 -: Септември 29, 2012, 16:01:44 pm »
Изглежда поохладих ентузиазма в областта на Фън Шуй, но така е по-добре, отколкото да има напразни надежди.

Четем те и разсъждаваме. Затрупваш ни с много инфо  :lol: