0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    niniw

  • *
  • 13
  • Искам да съм мама
Здравейте момичета, пациентка съм на клиниката от няколко годинини. Нямах щастието и късмета при предишната си лекарка да успея затова реших да я сменя. Моля Ви за Вашето мниние за д-р Андреева, позитивно или негативно винаги съм готова да го приема. Предстой ми инвитро опит при нея и искам да знам малко повече за това, как протичат процедурите при нея, как обяснява, държанието и всичко което споделите с мен ще ми е от полза. Благодаря Ви
*
*

    niniw

  • *
  • 13
  • Искам да съм мама
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #2 -: Май 14, 2012, 13:54:16 pm »
Сори мила, не се ориентирам много още добре с форума и не съм забелязала, че има вече пусната тема :oops: Сега я видях тя е доста отдавна и няма нови постове. Ако модераторите решат нека я изтрият, ако не нека си чета мненията на момичетата
« Последна редакция: Май 14, 2012, 13:59:39 pm от niniw »
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #3 -: Юни 14, 2012, 17:08:14 pm »
Здравейте,

Радвам с,че Ви открих.
Получих заповед и сега трябва да изготвим с Д-р Андреева програма за извършване на ИКСИ.
Само че, тя нито отговаря на обажданията ми, все се сменят часовете ми и всъшност аз незнам какво ми предстои.
Знам само, че трябва да занеса тази заповед в клиниката на Щерев.
Не съм от София и чак днес успях да си запиша час при нея, но за съжаление пак неможах да говоря с нея по телефона.
Трябва ли да съм подготвена с нещо, когато отида при нея ( изследвания или друго ).
Сега ли ще правим изследвания, ходила съм няколко пъти при нея, състоянието ми не е добро според мен. Едната ми тръба не е проходима другата е ОК, след направена безкръвна операция. Причината възпаление от хламидии, освен това има още бяло течение.
Споделила съм това с нея при двете ни срещи, които сме имали. При прегледите обаче който ми направи ми каза, че всичко е ок.
Обезнявам , че след направената опрация идвам при нея, никой не ме и лекувал за хламидии нетрябва ли тя да ми предпише нещо.
Отговорът и беше не, от това което виждам всичко е наред.

Та моите притеснения са такива, вопще ще ми правят ли изследване за хламидии и може ли да се прави ИКСИ, ако имам такива.

Бях в Благоевград на гинеколог, той ми каза да се обърна към нея отново,че тя си знае работата и ще прецени най - добре, но как след като на око не се преценяват такива неща.

За отношение не говоря и двата пъти беше оскърбително, трябваше да и вадя думите ченгел от устата. И така лошо отговаряше, че се чувствах виновна защо вопще питам.
Имах чувството, че бърза да ме изгони.
Уплашена съм дали всичко ще е наред и какво ми предстои.

Ако някой може да ми разкаже, ще бъда благодарна.

За смяна на клиниката немисля, питах, но като рабрах, че се почва всичко отначало, тслото чакане и се отказах.

Ще съм благодарна!
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #4 -: Юни 14, 2012, 21:07:24 pm »
maril84, щом имаш заповед вече и не успяваш да си запишеш час, просто се информирай за графика на лекарката и иди без час. Ще ти кажат, в кой кабинет да занесеш документа от фонда и след това ще изчакаш, за да минеш на преглед и да я уведомиш, че имаш вече заповед. Ще изготвите план след като те прегледа, ще ти каже какъв протокол ще използвате за стимулация. Колкото до хламидийте, тя си знае какво да прави с тях, но ти все пак й напомни, че ги имаш.
Аз съм нейна пациентка от две години, винаги ми е вдигала телефона,когато съм и звъняла. Отговаряла ми е на всички въпроси, и се опитва да ме успокои като види, че много се притеснявам.
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #5 -: Януари 17, 2018, 09:33:34 am »
Здравейте! Да подбутна малко темата...
Пациент съм на д-р Андреева и бил искала да разбера има ли момичета който са били или са при нея и да кажат мнение :)
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #6 -: Януари 17, 2018, 14:24:34 pm »
Била съм на 2-3 прегледа при нея преди да се преместя в Надежда.Това е 9.2015г.Бяха ми открили възел(Втори).След прегледа тя се усъмни,че имам и полип в матката.Последваха няколко прегледа има/няма,преди тях се подготвях като четях термини,диагнози,изследвания и тн.,защото се налагаше да и вадя думите с ченгел от устата.Стана разговорлива чак когато се съгласих да ми направи хистероскопия,а тъй като не бях правила цветна снимка по онова време аз бях тази която предложи 2те неща да се направят едновременно.Доста се зачуди дали е възможно,но в крайна сметка каза че може.Това и поведение не ми вдъхна доверие и си записах час в Надежда за второ мнение.Е нямам полип,но всичко след това продължих в Надежда
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #7 -: Януари 17, 2018, 15:53:00 pm »
Здравейте аз и бях пациентка ,правихме донорско инвитро малко е трудна за разговори но мисля ,че е добър лекар.Много добре се отнасяше към нас нямам оплаквания за съжаление не успях да се порадвам на бременноста си но това не е нейна грешка така се случи.Никога не съм чакала с часове за преглед доста добре организирана е което е плюс.
*
Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #8 -: Януари 21, 2018, 00:07:39 am »
Здравейте, и от мен! :)
Аз също бях при д-р Андреева.
Да, не е разговорлива, но когато й се задават въпроси обяснява.
За мен е доктор, на който може да се разчита. Адекватни решения. Действително добре организирана. Винаги ми е вдигала телефона или ми е връщала обаждане, дори и през отпуск.
Към нея се насочих след съмнение за хидросалпингс. Избрах тя да ми направи лапароскопията. После лекувахме функционални кисти. Януари 2016 направихме ИКСИ, което беше успешно. Докато можех да пътувам, си следях и бременността при нея.

Дано и Вие да останете доволна!


Re: Мнения за д-р Андреева клиника Щерев
« Отговор #9 -: Януари 21, 2018, 14:00:42 pm »
Благодаря на всички момичета за отговорите. И аз забелязах пе не говори празни приказки. Отговаря на въпроси. При нас С на мъжа ми е кофти и ще видиме как ще действаме след прегледа при уролога. Ще пиша по натам за оше мнение.