0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
"Да му се не види" и дъжда и студа.Извадих си вълнена блуза днес,че вчера така се назимих, и парно пусках вкъщи.Борислава и тя милата в градината разгеле им извадиха пак завивките,че ги бяха оставили на чаршафчета само и с летните пижами на замръзване бяха децата.

Все пак да си пожелаем хубав ден,въпреки природата :)
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Лелей като ви слушам за какъв студ говорите  8O, верно ли е толкова лошо времето при вас. Ние вчера цял ден миткахме по улиците, е с якета бяхме заради вятъра, ама си печеше. Днес се опитва да ни издуха съвсем, та не знам дали ще можем да се покажем. :(

Мише, оздравяхте ли?
Всички да оздравяват, че празници се задават! :)
*
Страшен студ и дъжд е, Ваня. И ние палим парно. Вече започвам да изпушвам, а съм най-несклонния към депресивни състояния човек   :wink: Дано просветне вече!
*
оф да, голям е студ, и аз се навялках днес, че вчера така кубаво измръзнах след като краката ми бяха подгизнали :(
лошото е че май и другата седмица ще е така.
*
Лелей като ви слушам за какъв студ говорите  8O, верно ли е толкова лошо времето при вас. Ние вчера цял ден миткахме по улиците, е с якета бяхме заради вятъра, ама си печеше. Днес се опитва да ни издуха съвсем, та не знам дали ще можем да се покажем. :(
И при нас така. И се молим дъжда да не дойде при нас  :lol:
Но как духа...
elle22, много мъчно ми стана за детенцето ти. Най-кривото в тези ситуации е, че не  можеш винаги да си до детето си и да го закриляш. Успех в разговора с директорката.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Привет. Мрачно и дъждовно, здраве да е. А аз за басейн си мечтая.
Добре сме ние, приключихме ремонтите. Сега гледам да отхвърля 2 сериозни задачки, за да мога август да почина и да захвърля всичко възможно. Та така. Преди два дни сгазиха на Мони котето, онова сладурското дето само се галеше. Още го усещам в ръцете си и си плача тихичко. Мони още не знае, търси я милата. Няма да и кажа, по-скоро реших да обясня, че си е намерила мъж и се е пренесла у тях, нали е женска. Тя ще се поболее от мъка. Дълго ще я търси и ще плаче за нея, както и аз. Това ще е последната котка в къщи. за 4 години 4 котета изгубих, не мога повече.
Та надявам се аз да стане топличко и да се отпусна в басейна на двора. Дано с отиването на май месец си отиде и дъжда.
Да ви разкажа малко за Сингапур. Ако дъвчеш дъвка, глобата е 1000 долара. Ако пикаш в асансьора, 500 долара. Ако хвърлиш боклуче, 500 долара. Ако държиш в себе си лесно запалими предмети, 5000 долара глоба. За красотата и чистотата няма да казвам. Мисля си, точно това му трябва на Българина и само така ще се отучи да си хвърля чашките и фасовете на всякъде.  :( Ех как мечтая да видя и България така излъската...
При нас започна работа един човек от село на турската граница. Той казва, че техния кмет, когато види, че някой си изхвърля боклука на улицата или някъде, праща жените от чистотата да му го изметат и върнат обратно в двора. Дай боже повече такива кметове...

Здраве и усмивки Ви желая.  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Ух, ама верно „да му се не видиииии“ - студено е бе, средата на май е студена. То не стига че цяла зима умирахме от студ, та и пролетта пак. Липите по нашата улица не могат да цъфнат както трябва, аз не мога да отворя широко прозорците и цялата къща да замирише на липа.
С памперсите снощи беше интересно - категорично не пожела да стане преди аз да легна. Но след час и половина взе да хленчи, да се върти, докато накрая си каза, че иска да пишка. Пак току-що беше пишнала и искаше да сменям памперса, както сменяме гащите. Та имам надежда, че ще се научи да ме буди поне. Но ще трябва да сменя бебешките пижами и да минем на блузка и панталонче.
Весел и топъл уикенд ви желая.
Варненки, я кажете във Варна как е времето?
Че и тук дойде студа.
Мислех в събота, неделя и понеделник да ида до Варна с Михаела. Искам да я заведа в делфинариума, Зоопарка и други интересни места.

Отворих сайта на делфинариума и се ужасих от цените. Но пише, че на място на касата, трябва да се пита за отстъпки и намаления. Ако има и други желаещи - де се съберем групичка? :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Ей сега Кокиче се прибрахме от миткане! :wink:
Че духа, духа на моменти много, ама не е студено. Детенце беше с блузка и тънко якенце и шапка заради вятъра. Не зная как ще е утре, дават го от тази вечер да започва да вали!

Наистина цените на Делфинариума са убийствени, мисля беше 20 на възрастен и около 14 лв за дете /не помня над колко години/. За групово посещение не зная колко възрастни трябва да са - според мен 10 тина. Ама ще я заведа тази година!  :oops:

За сега ги гледаме само от сладкарницата. Единия път един от треньорите играеше с единия делфин, делфина го буташе с муцунка по крака и го разхождаше! На Вики й беше много забавно.
Те отстъпка биха направили за група деца, а не за група възрастни, поне така си мисля.


Пеше, на колко е Никол? За какви бебешки пижами говориш, щото моите с такива спяха само първите месеци. Спят си с нормални пижамки от долнище и горнище.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Не зная, обикновено ходят чужди групи от курортите! Предимно възрастни!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:thankyousign:yana-v , добре са вече! Калина не е вдигала Т от сряда.
Чакам "смяната" да я поеме и отивам да помогна на госпожите да ги подготвят за изявата.
Като се познавам трябваше само един XXl костюм на ягодка да има и за мен...
Дано само Митачо е спокоен и не се притесни от многото хора.

"Към поточето поех- ех, ех, ех...
там наплисках се с вода - да, да, да...
Чукаше кълвача - чук, чук, чук...
Бухане на бухал чух - чух, чух, чух...
Пресни ягодки набрах -ах, ах, ах...
и отново се прибрах. "


Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Браво на мишоците!

Весел празник Мише!!! Чакаме да видим Мишока-Ягодка! :D

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
И аз чакам за ягодово мишле на снимка. :lol:

http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Floral-Sleepsuits/dp/B007TQPODQ?ie=UTF8&ref=sr_1_17&nodeId=46401031&sr=1-17&qid=1337341850
Ето такива са ни пижамите. В къщи си е студено зимата, тя се върти като шило и .... някак свикнах да я обличам с такива.
Да, Пеше, аз пижамите ги знам. :) Въпросът ми бе, на колко е Ники? :wink: Не е ли някъде към 3?

П.П. Извини ме, че прекръстих Николета на Никол :oops: :oops: :oops:
« Последна редакция: Май 18, 2012, 16:16:34 pm от синьо кокиче »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
На две и половина е.
*
Пете, можеш да вземеш от този вид: http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-a-pieds-velours-bebe-fille-et-garcon-(lot-de-2).aspx?productid=324168101&documentid=999999&categoryid=0&customertarget=0&numberpage=1&offertype=0&pos=6_n_n_n_n_n_n&prodcolor=2&source=search
Има до размер 104, разкопчават се на дупето и може детето спокойно да седне на гърне. Моите все още с такива спят.
*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
elle22, много мъчно ми стана за детенцето ти. Най-кривото в тези ситуации е, че не  можеш винаги да си до детето си и да го закриляш. Успех в разговора с директорката.

Благодаря, Мармотче. Говорихме с директорката, използвахме "вълшебната думичка" дискриминация, от която в тази държава буквално настръхват и тя обеща да вземе мерки. Вчера не го бяха закачали. Обаче сега изниква въпросът дали да го учим да се оправя сам в тези ситуации, дали да ходим да се разправяме всеки път... До вчера си мислехме, че най-големият проблем е да го накараме да си измие ръцете и зъбите, а какво ли ни чака в пубертета...

Мише, чакаме снимки от тържеството  :D.
Синьо кокиче, като харесаш страницата на делфинариума във фейсбук получаваш 50% отстъпка, ние така ходихме миналата година,  на страницата пише че и тази година ще важи! Казва се Феста Делфинариум Варна. :-)