0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Гери, стиснати палци и от нас! Дано бързо се оправи мама!
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Много стиснати палци, Гери!!! ЩЕ се оправи, вярвай!!!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Гери, ще се справите и с това!
За тебе мисля аз и много те прегръщам!
Да те слушат децата и голямото момче, много ти се събра!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Гери, дано скоро нещата се оправят  :bighug:

*
Гери,стиснати палци!

*
Гери с теб сме и с майка ти в мислите си,желая всичко да се нареди по най-добрия начин.

Да се включа и аз за нощния памперс и ние дълго време ставахме към 1ч през нощта за пикаене,често девойката и не разбираше,толкова беше заспала по това време милата.Днес обаче бяхме будни от 4.30 и двете и сега заспивам на бюрото.
*
Мармотче, много благодаря за линка в бгмама. Като разгледах открих, че една от препоръчаните лекари работи във очна клиника Визус в Княжево. Намира се на около 200 - 300 м. от детската градина на Алекс и на 500 метра от нас, че и работят с направления. Алекс има записан час за 5 юни. 

Гери, благодаря и на теб за инфото на лични и още веднъж стиснати палци за мама.

Пък ако от моите притеснения изскочи по-голям проблем, ще ми е от полза и събраната досега информация и координати на лекари.
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Сията  :hug2:, дано този преглед разсее тревогите ти за Алекс!

 :flower: Много ценно е това място тук...
Отговори и подкрепа за всичко!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Благодаря на всички за подкрепата, златни сте!  :bighug: :youwoman:


 :flower: Много ценно е това място тук...
Отговори и подкрепа за всичко!

  :good_post: Мише, добре, че си ти да ги казваш тия неща, че аз колкото и да ги мисля и чувствам нещата като опре до изразяване и се оказвам напълно неспособна за това.

Мише, сега прочетох, че сте болни... Бързо да оздравяват мишлетата и да отидете на тържеството в детската градина. Голяма емоция е за децата, а за родителите още повече, поне за мен беше. Днес занесох снимките във фотото и после ще раздавам на децата и на госпожите. В петък пък съм на тържество от английския. Това са ми само приятните емоции напоследък.

Сия, дано няма нищо тревожно!  :crossfingers:

Това с буденето да се пишка нощем хич не си го представям. Ели, сама си се будеше прескачаше кошарата сама и си отиваше на гърнето. При нея, нощния памперс го махнах месец след дневния, беше почти на 3 години. Но за разлика от Стефан, тя на 2 години се отказа от нощното мляко, Стефан му оставям шише за през нощта. Той и вечер за заспиване изпива по едно обикновено, а снощи половин литър замина докато се приспи - не знам как ще му го спра, че да му махна и нощния памперс, но и това ще стане. Сега обаче съм на друга вълна и съм зарязала всички "насилствени" дейности.


Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
ivanita, радвам се за добрите новини от прегледа! Дано на малкия да му хареса гимнастиката и да я правите с удоволствие :D!
Благодаря Вера :-) И да не му хареса особено, ще трае, няма начин. ...

Аз съм много благодарна на д-р Христова, че прецени, че в нашия случай е достатъчно да стимулирам по-интензивно движение в домашни условия, а не ни прати на рехабилитация. На вашата възраст дъщеря ми имаше много силен страх от непознати и подобни насилствени упражнения в стил "ще трае, няма начин", извършвани от чужди хора в непозната обстановка щяха да са ужасен психически тормоз за детето.
На нас тя ни показа 2-3 упражнения и ни даде общи насоки за повече движение. (Не съм рискувала да повредя детето с измислена от мене гимнастика.)

Брил, аз не мисля, че упражненията ще са кой знае какви, а и аз ще съм там и ако преценя, че се мъчи детето винаги мога да ги прекратя и да помоля за нещо в домашни условия. За сега ние нямаме страх от непознати, даже някой като му заговори се хили като за световно :-)
а това за "ще трае няма начин" имах предвид, че той по принцип не обича каквито и да е гимнастики, затова и не правим вкъщи кой знае какво(опъва се и на тези, които по принцип ги пише в книжките,които ги дават от болниците за изписване-стандартните)Сигурно си е мързелив като майка му, и като цяло предполагам, че затова е цялата суматоха, та трябва и малко "усилие" да положи.:-) Не може само да си държи краката и да си гледа пръстите по цял ден и да очаквам някакво развитие :-D

Гери, дано се оправи майка ти


gery_k77 , кураж! Дано майка ти скоро се подобри! Не зная защо е така от едно изпитание, човек скача в друго, но това е съдба.
За буденето, вярвам че всяка майка се води при детето си и за едни като мен е помогнало, за други може да е неприятно и дори има опастност от вреден навик. Тоест да се удължи периода на свикване да се задържа, защото има нагласа, че към 1 детето ще чишка. Дано го обясних както трябва.
Аз нямах особен избор, защото така или иначе и с памперс и без, детето беше мокро. А да преобличаш сънено дете, сменяш чаршафи, не е най-приятното занятие, детето повече се разсънва. Почнаха да се сърдят и ги успокоявах, че се случва, че са деца и т.н. Но определено им беше некомфортно, че са мокри. Имало е нощи когато съм ги вдигала към 12-1, после те сами се будят към 4. И когато всичко се прави бързо и спокойно, то будене е силно казано, защото децата правят автоматично някои неща вече и не се и разсънват.
*
Гери, стискам палци всичко да е наред с майка ти! И от мен пожелание да те слушат всички домашни! :)

Мише, да се оправяте бързо!


Сия, всичко да е наред!

Хубава вечер! :)


Гери, моите най-искрени пожелания за бързо оздравяване на майка ти :bighug:

Как е компания мишоци?

Лис, какво стана с Мюнхен?

Аз честно казано, ако съм дете, много ще се дразня някой да ме буди, но може би нашите така са ме научили, не помня. Сега някой да ме събуди посред нощ и пържола да ми даде, е в голяма опастност да отнесе шамар, звучен при това :lol:
[/url][/url]
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Благодаря Вени, Митака се подобрява, Калина е два дни след него!

Гери не ме засрамвай, така чувствам нещата, така ги споделям!
Вярвам, че е така за всички...
За тържеството, ако така върви към оздравяване ще отида с младежа,
тя още не е готова за срещи! Здраве да е, ще има и други!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Гери,стискам палци да се оправи бързо твоето майче!

Това със събуждането ми звучи като голям терор. :lol:Аз махнах нощтният памперс ,месец след като беше все сух -2 месеца  преди да навърши 3г. беше .Инциденти сме имали само 2 и двата пъти беш голям студ.Жоро мноого рядко се буди за тоалетна.Дневният също много лесно махнах и без инциденти след махането.Просто на 2 пъти го пробвах и първият ми се напика 2 пъти,айде пак памперса,но след 3 седмици пробвах пак и повече не го сложихме.

Мише,да се оправят мишоците.
<br />
*
Гледам пишете че кой пие мляко,кой-вода,затова пикат през нощта.А моя Митко нищо не пие преди лягане и през нощта,а и през деня не мога да кажа че чак толкова много течности поема пък си пика по 1-2 пъти на нощ.А и друго наблюдавам,че вашите  около трите годинки сте им ги махнали пък ние сега ще ги правим и никакви изгледи.Просто си разсъждавам де,няма да го тормозя детето тази година.
Мише,бързо оздравяване на дечица и хубаво тържество на Митака!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Гери, стиснати палци и от мен за майка ти.
Мише, приятно изкарване на тържеството. Дано е напълно здрав Митака и много да се забавлява.
Тия тука с тези градини ще ме подлудят - щели да изнасят списъците наведнъж, което не е лошо, но след 01.06. Пък ние сме от 11.06 на море. Страх ме е да не изпуснем сроковете. Ако изобщо я приемат.
По тоя повод - аз не говоря много за ходене на градина, че помни като малко слонче. Но на баба ѝ всяка втора дума е „като тръгнеш на градина“. Все едно ѝ тежи, че детето си стои при мен в къщи. Или аз тотално изпушвам вече. Но последния пък детето си ѝ каза де - „аку пиемат“ - ако я приемат.
За буденето през нощта - при момичетата е по-трудно - сваляш гащи , слягаш да седне ... Помня племенника - стои прав със затворени очи и сам се подканя „айде пишооо пишшш„. Ще я пробвам и тая вечер пък да видим, че тя днес предиобед пика дестина пъти. Но си казва и не ме лъже.
*
"айде пишоо пишшшш"
 :jump12:  само като си го представя и :jump12:


Оле милото :lol:
Иванита, какъв тоя смях бе душа :lol: знаеш ли колко е трудно да искаш да се изпишкаш, а да няма какво, много е дразнещо :lol: При това спящ :lol: А как не се е будил от хилежа на родителите си не знам, аз щях да се търкалям от смях ако го видя това :jump12:
[/url][/url]
*
Хи хи хи, хи хи хи!  :jump12: