0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стрии
« -: Февруари 22, 2012, 10:08:04 am »
Мили мамчета споделете как се справяте с тези ужасии  :(
Има ли някоя от вас, която се е справила с тях? Какви кремове, лосиони и т.н. използвате?
Re: Стрии
« Отговор #1 -: Април 16, 2012, 22:53:24 pm »
аз получих моите в пубертета и няма махане, ако ги оставиш просто така.. аз все още не съм открила начин да се справя с тях.. но мога да те успокоя, че с времето избледняват и честно казано ги бях позабравила, докато миналата година един познат (естествено момче) не ги посочи и попита "какво е това"...
Сестра ми ползваше някакъв крем от тези, които са за махане на белези, но мисля, че за да има ефект "раната" трябва да е прясна :)
Re: Стрии
« Отговор #2 -: Април 17, 2012, 12:14:08 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34408.0
Съжалявам за спама, но се сетих, че съм виждала тази тема :) Надявам се да ти помогне
Re: Стрии
« Отговор #3 -: Април 17, 2012, 14:49:00 pm »
aleon стриите се "лекуват" превантивно, т.е. начин на живот, предовратяващ появата им. Иначе появят ли се, махат се само оперативно. може да се мажеш с нещо, което ще ги заличи временно, но няма да ги махне. И аз имам стрии от предни години, а сега от бременността въпреки че се мажа имам и по гърдите. Всичко е до начин на живот и кожа.
Re: Стрии
« Отговор #4 -: Септември 04, 2012, 15:19:32 pm »
При рязкото ми напълняване преди 8 години, нежната ми кожа се напука - появиха се гадни червени линии, които избеляха, но си останаха белезите от тях. Не обичам да се мажа с кремове. Цялата съм в стрии. Имам на предмишниците, на бедрата, на прасците, на гърдите, хубавото е че сега са се изтънили и почти не си личат. Нищо не им правя, вероятно е от отслабването. Като се запознахме, мъжът ми им обърна внимание и ги сбърка с целулит, обясних му каква е разликата и, че почти няма жена която да няма стрии, особено след раждане - получават се и на коремчето. Какво значение има, важното е да се харесвате такива каквито сте! Вие сте уникални!