Боби, честно не ти разбирам въпросите към мен
не виждам да съм казала нещо чак толкова грешно, че да ми обясняваш какви глупости пиша
всеки сам решава как да си храни децата, нали така?
аз имам "светлия" пример-баща ми, който има язва където се сетиш - на дванайстопръстника, на стомаха, на нам си к'во, преди няколко години едва го спасиха, с две животоспасяващи операции заради спукана язва. Брат ми който също има "прекрасен" гастрит. Не твърдя, за разлика от теб с такава ярост, че това е например от даването на сокчета на 40 дни, яденето на попара на т.е. глутен на 4-5м. и т.н. Просто не съм такъв човек, и колкото да ми навираш в очите разни сайтове с нам си какви проучвания и изследвания, аз все пак избирам да се доверя на собствената си интуиция, логика и преценка
и да допълня, така и така съм започнала
другото нещо от което ме е страх, ама наистина ме е страх това е затлъстяването при децата и в последстиве борбата с килограмите като възрастни, така че филия с шоколад, фъстъчено масло, пица, хамбургери и т.н., моите деца ще ядат когато започнат сами да си ги купуват, а до тогава се надявам да съм им изградила правилните хранителн навици. Да, сега ще кажеш, ама то това няма нищо общо, има и то много, повярвай ми